Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 23, 2010 9:21 am

Re: Daj si duška

Saj obiski tega ne berejo... :lol:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe dec 31, 2010 9:19 pm

Petarde!!!! :bad: :timeout: :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 31, 2010 10:21 pm

Ne vem zakaj so v nekaterih krajih ljudje tako prekleto nehumani in posiljeni s tem pokanjem. V mojem rojstnem kraju (žal ne živim več tam) nikoli ni bilo in ni pokanja. Le od daleč se sliši pokanje, pravi moja mama.. Tukaj pa je noro, noro, ljudje so podivjani. Že ves teden lovim begajoče, panične, živali in oglašujem naj prekleti lastniki pridejo ponje, ker ko žival že skoraj imam na dosegu pa poči in sem spet na istem. Kako se živali ne bi bale, če še mene skoraj kap? Sliši se lajanje in cviljenje ubogih preplašenih psov,zunanje mačke pa v grozi otrple bogve kje vse trpijo, pa krave in ptice, kunci, gozdne živali...... Tudi nekateri od onih, ki imajo lastnega psa zunaj v pesjaku pokajo zraven njega.Saj je navajen, pravijo, da jaz imam pa moje preveč scrkljane, ker jih imam v hiši. Budale. Sem klicala na enega od oglasov, ker pogrešajo podobnega psa temu begavčku, katerega sem lovila do sedaj pa je še predno smo ugotovili, da ni njegov globoko vzdihnil v smislu, da je pa zdajle predaleč zapeljat se 15.minut preveriti ali je njihov. Sedaj ga ni več in jaz ves čas mislim nanje, kako zelo trpijo, ker nimajo varnega zavetja. Sovražim silvestrovo!
Ti ljudje so ne bom rekla da prasci, ker so prašički zlata bitja v primerjavi z njimi ampak najbolj zverinske zveri, pa še njim s tem delam krivico, ker zveri v bistvu niso hudobne, morijo pretežno zaradi preživetja in ne zaradi zabave. Nikoli ne bom razumela zakaj se je človek okarektiziral za najbolj inteligentno bitje na svetu, daleč od tega, zame so tile bedaki govno od govna in črv presega njihovo # inteligenco#.
Dala sem si duška, lažje mi ni pa vendarle sem zelo hvaležna za možnost se zaupati nekomu, ki me razume.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Pe dec 31, 2010 11:10 pm

ne spada sm ampak se mi da novega odpirat.
drage mačjeljubke želim vam srečno in zdravo novo leto! lepo praznujte!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 01, 2011 9:38 am

Prva reč, ki sem jo zagledala, ko sem se v novoletnem jutru obrnila v postelji in odprla oči, je bila..... baldrijanova miš 20 cm od moje glave!! :O :O :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor So jan 01, 2011 10:58 am

Hehe, pri meni je bila prva stvar ki sem jo zagledala predoča mačja glava 2 cm od glave... :D

Očitno bo dobro leto :clap: !
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 01, 2011 11:03 am

Cats je napisal/-a:Prva reč, ki sem jo zagledala, ko sem se v novoletnem jutru obrnila v postelji in odprla oči, je bila..... baldrijanova miš 20 cm od moje glave!! :O :O :lol: :lol:

Zlata mucka sta ti odstopila svojo baldrijanovo miško, da se ne boš bala pokanja? <3 <3

Tudi pri nas je pokalo kot na fronti, ampak na srečo moja polovica hiše gleda stran od dogajanja, pa tudi okna so dobra in fino zadušijo zvok. Za vsak primer smo vseeno nakapljali malo svežih kapljic na baldrijanovo miško in ni bilo hujšega. Me pa ob teh primitivnih običajih stiska in duši, ko pomislim na uboge živalce zunaj. :girlsad:
Ne razumem, kako je ob vseh nesrečah iz čiste objestnosti pri nas vsa ta pirotehnika še vedno legalna. Družina v LJ je ostala brez doma, ljudem se zdi pa hec in špas pokat dalje? :bad: :bad: :bad: Naj bi bili civilizirana država, jaz pa vidim samo kup pokajočih brezobzirnih primitivcev. :dash:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 01, 2011 1:04 pm

Grozno je bilo včeraj, res. So začeli že ob 18.00, vleklo se je pa vsaj do pol 1ih. Pokalo je na vseh koncih, ljudje neumni bi najraje kar v blok not streljali :fool: Tako da je bilo cel večer vse v dimu, mačka vsa živčna, jaz pa tudi. Na koncu je na sredini stanovanja (kjer se sliši najmanj) vsa grozno žalostna in zamorjena ležala, samo rep je živčno tepel po ležišču. Pa sem jo tolažila, vedno smo jo imeli zraven, pa ni pomagalo dokler se ni nehalo s tem pokanjem! Ob pol 1ih, ko se je malo umirilo, se je pa sama šla igrat s svojo štriko, takrat sem šele vedla da bo vse ok z njo. Nato je pa po dneh zanemarjanja svoje črne podgance, na novo odkrila še to in se ga malo zadela z baldrijanom <3

Mi je bilo pa težko ob misli na vse prostoživečke in ostale živali, ki so zmrzovale zunaj na fronti (ker je res zgledalo tako)... Po moje bi moral vso pirotehniko prepovedat, ne samo petarde! Ker rakete niso nič manj grozne, da ne omenjam tistih butastih pištol :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 01, 2011 1:52 pm

Ma tudi pri nas na vasi ni bilo kaj dosti bolje, saj sta to leto dva soseda na veliko spuščala rakete in ne vem kaj še vse, uglavnem bobnelo je ful. Ampak moram reči, da sta se pa mačka ful dobr držala, smo poskusili novo strategijo. Da pokom oziroma hrupu ne posvečaš posebne pozornosti in da se obnašaš kot da nič ni, kar pomeni, da tudi mačke ne ogovarjaš s tolažečim glasom. In moram reči, da očitno deluje, ker mačka sta bila presenetljivo mirna, sicer sta imela velike oči in ušesa čist pokonc, ampak nista begala po hiši ali pa se skrivala. Bili smo sicer skos skupaj, ampak ko je pokalo, sem samo vsa živčna delala svoje delo naprej in opazovala kako se obnašata. Ko se je pokanje poleglo, pa valda božanje, stiskanje :kiss:
Pa ne samo to, da je pokanje kr neki, tudi denar je brezveze vržen v zrak! :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 01, 2011 2:01 pm

pri nas je bilo pa precej mirno v stanovanju. ta stare dva sta letos čist mirno prenašala hrup, sicer res da je bilo petard skoraj nič, več ali manj rakete. ampak naš paglavc navihan...ta res ne vem iz česa je narejen. mali je tako gledal ven opolnoči in bil čist navdušen nad vsemi lučkami na nebu in s tačko bi on mal pošlatal pa po oknu plezal. na vsaj način kako do njh pridet, tako da je blo itak bolj zabavno njega gledat kva ga meče, kot pa ognjemet. kaj bi brez njega, ki nam je tako zabavo prinesel pikec moj mali kosmati :kiss: .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 01, 2011 3:44 pm

knedl je napisal/-a:ampak naš paglavc navihan...ta res ne vem iz česa je narejen. mali je tako gledal ven opolnoči in bil čist navdušen nad vsemi lučkami na nebu in s tačko bi on mal pošlatal pa po oknu plezal. na vsaj način kako do njh pridet, tako da je blo itak bolj zabavno njega gledat kva ga meče, kot pa ognjemet.

Ja, pri nas tudi :O Naju je ful skrbelo, kako bosta prenesla (čeprav, priznam, pri nas skoraj ni petard ali raket), ampak ko je zadnjič nekdo pod oknom metal rakete, se je mali nalimal na okno in sledil prav vsaki ... No, potem je pa še naša prestrašenka, ki se ob vsakem šumu v stanovanju vsaj zdrzne (v hujših primerih pa skrije), ugotovila, da so te hrupne reči zunaj in da so zanimive za opazovat :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 11:28 am

Nežka je ugotovila, da obstaja kuhinjska napa. :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 11:49 am

:clap: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 1:41 pm

Vsakič kaj leti dol z velikim truščem. In kje naj imam zdaj lončke z začimbami? H-U-D-A! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 1:50 pm

Prodat mačke :lol: :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 2:01 pm

taperverčki je napisal/-a:kje naj imam zdaj lončke z začimbami?

Ummm, na tleh? :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 2:03 pm

Cats, mi ne boš svetovala, da naj jo silim, da skače na napo in zvrača dol začimbe? :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 2:08 pm

taperverčki je napisal/-a:Cats, mi ne boš svetovala, da naj jo silim, da skače na napo in zvrača dol začimbe? :lol:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 2:13 pm

taperverčki je napisal/-a:Vsakič kaj leti dol z velikim truščem. In kje naj imam zdaj lončke z začimbami? H-U-D-A! :devil:

Pri nas imamo strahotno grde lesene poličke za začimbe. Naša mačka sta pač esteta: grozovitosti, ki bi jih z veseljem pometala proč, pa zaenkrat ostajajo, ker so čisto uredu, tudi onadva pustita pri miru ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 3:10 pm

Đizs, ko te strani berem, se vedno bolj sprašujem, če je moja mačka sploh mačka :O
Razen na svoje plezalo ne pleza nikamor, ne trga tapet, ne pleza po zavesah, ne demolira novoletne smrekce, uporablja svoj WC, hrano sicer neumorno fehta, ampak če ji kaj ponudiš ne vzame nič... ma prav kičasta je. Lubica moja :angel:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov