Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 5:10 pm

Re: Daj si duška

Kdo mi je razlagal o izkoriščanju delavcev? Evo še ena butasta od moje šefice. Od okoli 35 zapolsenih (absolutno premalo zaposlenih) manjka 5 ljudi (poškodbe, porodniška itd.) + dopusti, torej + 2 ali 3 delavci. Namesto unih 5 dela ena zaposlena pa ena študentka. Ko sem vprašala če bi lahko delala pri njih po praksi, je bil odgovor ni šans. Mislim, halooo? Kdo bo pa delal? To pomeni da bo unih par ki jih je še ostalo, delalo namesto mene, ki kmalu končam prakso in namesto 3+ delavcev. S tem da so vsi ostali računali na mojo pomoč. Preden sem začela trgovsko šolo, sem hotela delati tam, pa se je šefica zlagala, da bom lahko delala po praksi. To je zgledalo tako, da sem že imela napotnico, ker se je pogovarjala z mojo mami, pa ji ni upala rečt ne, ko sem bila tam sama pa laži na kubik. :dash: :dash:
Dragi Duško, a bi lahko prosim moji šefici podaril srce? Hvala.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 5:11 pm

* z napotnico za delo sem bila tam preden sem začela trg. šolo, zdej mi je šefica takoj povedala da ne. :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 5:34 pm

Da si dam duška še o šparovih štipendijah. Ko je začel špar talati štipendije, je obljubljal da nas bo peljal v tujino gledat njihove trgovine, pa še mesto itd. Vse na njihove stroške. Kolkrat smo šli? Točno ničkrat. Obljubljajo da svoje štipendiste podpirajo in ostal bla, bla, bla. Če primerjam Dm in Špar. Med prakso pišemo dnevnik, moji šefici dol visi da to sploh obstaja, v DM šefi pomagajo pisat dnevnike. Med prakso bi me morali naučiti VSE. Kaj znam? Filat police. Res dobra popotnica za naprej,... :fool: Za šefico smo dijaki en tečn privesek, pa čeprav bi mogla še nekoga zaposlit, če jaz nebi bila tam in čeprav smo grozno poceni delovna sila (beri: prakso dobimo plačano nekaj čez 200€, štipendijo pa 167€ na mesec).
Me lahko kdo da na ketno, drugače jutri pokličem te k so obljubljal da je šparova štipendija sploh in oh, in magari zgubim glasilke. :devil:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 6:35 pm

Tole s praksami je j***, ker gre v dostih primerih za neko simbolično plačilo.

Duško: Smo v letu 2011. A je res potrebno da en bogi konj v največji vročini čez polje vlači voz?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 6:46 pm

all, še miljonkrat huje je, da veliko konj cele dneve (24 ur na dan, 365 dni na leto) stoji v štali, nekateri/veliko njih celo v privezih.

Verjemi, tisti, ki jih vidiš zunaj, so na boljšem. Vročina in mraz za konje načeloma nista problem, imajo zelo dobro termoregulacijo. :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 6:53 pm

To imaš prav ja. Samo meni pač težko rata pri srcu, ker se mi taka vleka ne zdi potrebna. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 7:44 pm

Mah, tud jahanje ni potrebno. In to, da imamo pse/mačke doma, ni potrebno.

Ampak, če jih že imamo, je po mojem tistim, ki nekaj počnejo veliko blolj fajn kot tistim, ki ne počnejo nič (ne glede na živalsko vrsto). :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 7:53 pm

:girlyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Sr maj 18, 2011 8:32 pm

V soboto je konec sveta :dash: :dash: :dash: :fool:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 8:44 pm

a spet? :good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 8:44 pm

:D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 8:45 pm

ummmm.. zakaj že? Smo mislili da imamo cajta do 21. decembra drugo leto :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 8:58 pm

čaja je napisal/-a:...Posledice globalnega segrevanja ne bodo (oz. niso) takšne, da bo povsod bolj toplo. To še ne pomeni, da ne obstaja. :P

Tud Dedka Mraza ne vidiš, pa to še ne pomeni, da ne obstaja. Samo pride šele takrat, ko že spiš. :lol:

Alo, kakšen konec sveta. Lih prejšnji teden sem prebrala, da so se zmotili pri preračunavanju majskega al inkovskega al kateregaže koledarja in da bo konec sveta namesto 2012 šele 2016. :good:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 9:05 pm

nisem vedla, a naj tole napišem Duškota ali rajši v temo Nudim-iščem-....
no v glavnem, iščem ene kvalitetne kolke. Levega prec, lahko pa spotoma še desnega, da ne bom dvakrat biznisa delala. Po možnosti oranžne barve, ni pa pogoj. 8)

Auuuuuuuuuu! :scare:
A je možno, da je to od tega, ker delam prevelike (no, predolge) korake?! :O No mislim, če pozabim na to, da imam itak obrabljene, jao kukr da sem ena stara bakica... :girlsad: :girlcry: :shout:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 9:10 pm

Sej bo itak u soboto konc sveta, pa jih ne boš rabila. :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 9:12 pm

oaza, pridi delati v trgovino, se boš hitro naučila delati kratke korake. Hitro pomeni po ene 20 modricah, ko se z nogami zaletiš v spodnji del vozička. No, se pa lahko zgodi da boš imela potem prekratke korake, tako kot jaz. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 9:13 pm

če si pa lih napisala, da bo šele 2016 konec sveta - majceno jih bom torej pa ipak še rabla! :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 9:40 pm

Jaz sem brala, da so se zmotili pri preračunavanju in da ga bo konec ne 2016, ampak še kasneje 2036 ali še kasneje pomoje, ne spomnim se točno. 21. maj so pa pomoje Italijani naumili ali kdo že. :D

Kot majhna punčka sem jaz imela blazne probleme ob misli na konec sveta in me še danes malo stisne ob spominu na stvari, ki sem jih takrat imela v glavi. Zato se tolažim s tem, kar pravijo - da sveta ne bo čisto zares konec, ampak ga bo konec v taki obliki, kot ga poznamo danes. In baje bo potem bolje ...

:D Whatever ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 9:43 pm

Du du du nema nam pomoći :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 9:46 pm

Joj, Cats, takle konec sveta bi bil pa meni čisto všeč :D
Manjka mi samo kompilacija za kraj, koju je složija mladen :lol: (evo, tu se vsakič skoraj polulam od smeha :lol: )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov