Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 9:33 pm

Re: Daj si duška

Kaj so mi naredili od fajerfoksa, mama :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 9:36 pm

Še dobro, da si napisala... bom še malce počakala s posodobljenjem! 8)

(o medvedku pa raje ne bi!) :dash:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 11, 2011 9:42 am

meni se firefox na linuxu tok sesuva, da že lep čas uporabljam chroma. je dosti bolj stabilen, ravno v zadnji verziji so končno dodali tudi (uporabniku prijazno) podporo za certifikate na linuxu (na windowsih je bla pa itak že prej ok baje).
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 11, 2011 10:06 am

Dragi Dusko!
1. Trenirka, iz katere gleda 10 cm listek za napisi, ne more biti fashion statement na se tako lepi riti.
2. Ljudje v nakupovalnih srediscih ne poznajo prometnih znakov. Sploh.
3. Ljudje, ki med telefoniranjem in obracanjem avta zablokirajo oba vozna pasova, so definitivno slabo znamenje.
4. FF je prenovljen. Sesuva se mi skorajda ne, ima pa vse tisto, kar mi pri drugih brskalnikih ni vsec.
5. "Delali bomo najvec dve uri" v resnici pomeni "Po dveh urah priprav bomo mogoce zaceli delati"

Over and out. Za zdaj.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr maj 11, 2011 10:10 am

Zakaj pa ne uporabljate Chroma? Meni je stokrat boljši od Firefoxa, IE... :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 11, 2011 10:15 am

Chrome se je meni zameril z enim od svojih nenavadnih pogojev uporabe - sicer so ga kasneje umaknili, ampak je bilo dovolj za slab občutek.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 11, 2011 1:56 pm

Leia je napisal/-a:5. "Delali bomo najvec dve uri" v resnici pomeni "Po dveh urah priprav bomo mogoce zaceli delati"

Delali so s prekinitvami 6 ur. Več kot enkrat z nekimi zelo zdravju in razpoloženju prijaznimi topili :negative: Ker se mu ni dalo uporabit lestve, je poskakoval (lesena tla ftw).
In jutri pridejo še plezat skozi okno!

Hej juhej!
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr maj 11, 2011 3:17 pm

Jaz sem absolutno za chrome ampak sem primorana uporabljati tudi FF, vsaj dokler se guglovci ne spomnijo dodati podpore rtf-ju :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 11, 2011 3:30 pm

andreja, misliš rtfm? :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 11, 2011 4:13 pm

A se lahko en dan en pameten oglas za delo nariše, pa da se človek vsaj javi na telefon ali mail. :dash: :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 11, 2011 4:32 pm

All, kaksno delo pa isces? Pri nas se obcasno najde kaksno prekladanje papirjev, samo ne vem, ce je trenutno aktualno. Lahko pa povprasam.
Aja, oglasamo se pa samo na mejle :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 11, 2011 4:39 pm

Kaj takega za vsak dan... :)

Bo že, na srečo ne rabim iz danes na jutri. Moram bit optimistična. :)
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr maj 11, 2011 4:58 pm

taperverčki je napisal/-a:andreja, misliš rtfm? :lol:

Hihihi, ne, čeprav bi tudi tega morali vsi brskalniki imeti ;) :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: večinoma Ljubljana

Odgovor Sr maj 11, 2011 7:08 pm

:girlblush: jaz uporabljan tako FF kot Chrome, velikokrat istočasno ... namreč, sem besna odpiralka tabov, jih pa ne maram v okencu več kot toliko, da še lahko preberem kaj kak tab je, če imam pa odprti dve ali več oken istega brskljalnika se pa popolnoma zmedem :blush: in drugič zaradi FB, kjer določene stvari bolje laufajo v enem, druge pa v drugem :) ... včasih pa kar tako enega lai drugega kot pač nanese. Nekaj časa sem zraven uporabljala še Opero in posebaj Explorerja, ker mi drugače ni delala stran od dursa :) .... človek lahko vse zakomplicira v nulo če hoče
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr maj 11, 2011 8:36 pm

hrrrrruuuuuuuupppp :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 12, 2011 5:31 am

Duško, jzst ti bom vrat zavila pa spraskala te bom u nulo pa za jajca obesla nekam, če ne boš nehal skrbet, da se moja/naša selitev s 3 mm, kot je že bila blizu, odmika na pol kilometra! :devil: :O :girlsad: :bad:

* Ele**to: nikjer ni za dobit kur*evih števcev, brez tega imamo gori lahko samo luči prižgane in to je to
* parcelo moram dat razrit in speljat noter 20m ene reči za strele a koji k. že
* zgoraj navedeno pomeni spet kup dodatnih stroškov in svinjarije in cajta, itak
* internetna TV tudi še ni 100%, da bo OK
* dan za dnem me opominjaš, da mam zje*ano križno hrbtenico
* da o tem, da zdaj si pa ne morem več tajit, da imam težave s srcem, sploh ne razglabljam...čemur to, da spušim celo škatlo, itak samo še pripomore
* pa še ...pa še neki, kar ni za pisat, mi pa dobesedno požira življenjsko energijo....kot da vse ostalo ne bi bilo dovolj.... :girlsad:

Dragi Duško, priznam, da odlično, prav perfektno, skrbiš, da se počutim kot strelovod za vse pi*darije tega sveta.
:girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Če maj 12, 2011 5:34 am

:O :O :negative:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če maj 12, 2011 6:59 am

Draga Oazica, nekaj misli starejše babnice:
* svetloba sveč ob romantičnih večerih ni nič napačnega za nekaj časa, seveda :)
* kopanje jarkov obvladajo krti , torej se ne sekiraj ( je pa problem, da nekateri to ne počnejo zastonj... priznam) :bad:
* hrbtenico ignoriraj, kolikor se da ,( beri .. občasno protibolečinske tablete) moja mrha hrbteničarska se je vdala in ne boli vedno
* srček bo pa po mojem spet polno zaživel, ko se boš nehala sekirat ( čike vlečem že več kot 50 let, pa sem še živa) :truce:
Za lep dan in masmešek pa še tole:
Se je zgodilo v Ljubljani (resnična zgodba):

Je bila neka fantovščina, pa so šli potem k ženinu domov (mogoče tudi ne k ženinu, ampak k enemu od ostalih tipov). Stanovanje v bloku. Pa ima tip v kotu v sobi spravljene smučke. In eden od pametnjakovičev pride na idejo, da če se kdo upa s smučkami spustit po štengah. Itak (!) se hitro en javi. Se obleče v smučarski kombinezon, na glavo da čelado in gre fiiiiiiiiiiiiiijuuuuuuuu po prvih štengah.... lahko si predstavljaš ropot.... pa nadaljuje po drugih... in tako dalje. Pa grejo dol po štengah ostali za njim in v enem štuku vidijo na tleh žensko... hja... jo je zbil in ji zlomil roko. Ženska je pač prišla pogledat kaj tak hrup?! :) Pokličejo rešilca in gospa se odpelje na urgenco. Tipe je mal skrbelo za gospo in grejo na urgenco za njo... pogledat, če je ok....
Na urgenci sprašujejo kje je gospa... noben nič vedel.... jo opišejo, taka pa taka, zlomljena roka... itd. .... pa jih pošljejo na en oddelek do dohtarja... jo opišejo dohtarju... pa ta reče... pa je res bila ta gospa pri nas.... ampak smo jo poslali na psihiatrijo, ker je vztrajno trdila, da jo je v bloku zbil smučar ... !

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če maj 12, 2011 7:06 am

Danes je začel teči že 5 mesec moje brezposelnosti. dragi duško kdaj bo končno konec te agonije?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 12, 2011 9:24 am

oazica, želim ti, da bi se stvari čimprej tok poštimale, da se boš Duškotu rabila pritoževat samo še zaradi vremena in politike. :praising:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov