A bo komu dolgčas, in bi se mu enkrat v poletnih mesecih dalo oskrbovati moje 3 mačke?
Ker bom takrat že preseljena, bo lokacija v LJ, sprašujem pa zato ker če bi nekoga našla, imam možnost it na en fajn izlet v tujino, na dopustu pa nisem bila že od maturanca, če bi se to štelo za dopust. Se pravi "UF" let.
Izlet bi recimo potekal 3-4 tedne, ali pa manj, nobena letalska karta še ni kupljena, imam pa šanso prilagajat datume po mili volji. ampak mogoče enkrat julija ali avgusta.
Seveda bi vas vsa oprema za mačke čakala, pa navodila in vse, pa na kavo bi prej prišli

jaz bi želela samo kakšno javljanje po mailu/forumu, da vem da so moje 3 gospodične cele in zdrave. Bi pa tudi vaš čas in morebitno vožnjo plačala, če vam pa to ni ok, bi pa nakazala en lep znesek društvu/društvom po izbiri.
Sicer vem, da dosti ljudi poleti hodi na dopust, ampak če je slučajno kdo, ki bi se želel dogovorit z mano,
se mi lahko javi na ZS. Res da je šele april, in v bistvu samo tipam teren, ker ni nujno da se bo našel kdo in pač ne bom mogla nikamor it. Mi je skrb za mačkonke na prvem mestu in sem se seveda pripravljena odpovedat dopustu za njih.