Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 28, 2011 7:15 pm

Re: Daj si duška

A ni ena tu pred casom razlagala, da je na strojnistvu ful pomemben predmet, kjer se ucijo, kako zagotoviti, da se stroj pokvari po tolikopatoliko casa? :)

Jaz sem svoj palicni mesalnik dobila kot darilo - je en Boschev s celim kupom dodatkov. Seveda pa je odlicen samo palicni del in sekljalnik, ostalo pa je bolj pomozno.
Moj sesalnik je tudi od gorenja, ampak sem kar zadovoljna z njim. No, razen seveda dejstva, da prestrasi Leio tako, da se ne pogovarja z mano se cel dan ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 28, 2011 7:18 pm

Ubistvu imamo dva sesalnika, enega "navadnega" ki se ga Pina boji, in enega majhnega, ki ga potiskaš pred sabo, Pina enostavno ne more nehati lajati če ga prižgem. :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 28, 2011 7:32 pm

joj mene stopala in križ :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 28, 2011 7:33 pm

termofor?

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 28, 2011 7:35 pm

počitek bo dost pomoje :girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 28, 2011 9:41 pm

Če imaš veze, se da picerijo prepričati da se da narediti čisto ok vegi pico. :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 28, 2011 9:44 pm

rozika je napisal/-a:....., Pina enostavno ne more nehati lajati če ga prižgem. :D

khm...najbrž tudi moja kužica lubica :girlblush: tuli, pa je ne slišim, ker je tko glasen :lol: ampak ej, čisto resno - meni je ful kul, zato ker se kamot odklopim in tko kao v eni ekstazi sesam, lepo "v miru" :lol:
đi, res sem čudna.... :truce:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 28, 2011 10:40 pm

Tudi moj sesalnik je glasen, samo mislim da ni stvari ki bi preglasila lajež Pine. :O Ko jaz sesam mi gre po glavi samo "sosedje se bodo pritožili da je sesalc preglasen". Kdo je zdej čuden, a?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 29, 2011 7:41 am

Iščem psa, naj bo primeren za verigo :( :bad: :dash:

http://www.podarimo.si/94900-iscem-ce-kdo-podari-psa
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 29, 2011 9:26 am

Jst bi njo na verigo dala, pa ma da laja na ukaz! :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 29, 2011 10:21 am

Servis za mikser: pokličte v ponedeljek. A ste zihr da delate? Ja pol pa v torek pokličte. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 29, 2011 10:26 am

dost kul. V torek torej delajo enako zagnano kot v ponedeljek. No ampak ej - tudi torek je več kot super. Moj mikser je bil na servisu natanko 45 dni...potem se je pa zgodilo šele, kar sem vedla že prec po parih dneh, da se bo: so mi dali denar nazaj in sem letela h konkurenci kupit drugega, itak.
:fool:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 29, 2011 10:38 am

Tale rok 45 dni je za popi*dit! Enkrat sem imela 48 (če se prav spomnim) dni na reklamaciji adapter za filat laptopa. Sem čist znorela, s tem da so hotl še to sceno nardit, da lahko da laptop zafrkava in ne adapter. Hvala lepa samo če ti po 6 mescih crkne adapter za filat veš da je to neka tovarniška napaka in da je vse kar se da naredit to, da mi dajo nov adapter. In na koncu sem ga dobila. Ne bi šla ven iz trgovine brez njegai. Zakaj eni zaposlujejo ljudi kar tako malo, brez da bi ti imeli kaj pojma o tem kar počnejo?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 29, 2011 10:47 am

Sej jih ne ... Če mene vprašaš, so navodila jasna: če se da, naj bo stranka kriva, ker sicer imamo mi preveč stroškov ... Seveda imajo pametne firme možnost vračila/menjave/popravila/reklamacije itak vračunano v ceno, zato imajo lahko tudi dobre odnose s strankami.

Mene skoraj še bolj spravi ob živce odnos "ti nimaš pojma, mi ga imamo, zato nimaš kej sikat". Seveda je za tak odnos krivo dejstvo, da sem kljub svoji starosti še vedno videti kot smrklja. Ampak vsakič, ko imajo do mene tak odnos, me spodbudijo, da dosežem, kar hočem ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 29, 2011 10:49 am

V 8 delovnih dneh ti morajo odgovoriti kaj bodo naredili, vrnili denar, zamenjali itd. potem pa lahko delajo kolikor dolgo jim paše. :fool:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 29, 2011 10:53 am

Tukaj v mojem primeru je bilo res grozno, s fantom sva kot butla čakala na oddelku, ker je izmed enih 5 ljudi, ki so skakali tam okoli samo 1 vedel kako in kaj. In ta 1 je hkrati rihtal še 3 druge stranke. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 29, 2011 10:55 am

Rok za rešitev reklamacije je 45 dni.
Meni sta se jeseni, ko se je začel tahud mraz, v bloku pa še nismo kurili, pokvarila kar dva kaloriferja zapored. Reklamacijo so vsakič reševali natanko 45 dni. Finta je v tem, da je bila zadeva tako poceni, da večina ni niti vračala pokvarjenega, ampak so raje kupili novega. Hja, zamenjali so nam ga, ko so seveda radiatorji greli s polno močjo ;)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 29, 2011 11:09 am

Bravo za vztrajanje. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 29, 2011 11:11 am

Mja, pri reklamaciji sem vztrajala iz principa, res :D Koristi od nje ni bilo prav hude ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 29, 2011 11:15 am

zalarjeva je napisal/-a:Iščem psa, naj bo primeren za verigo :( :bad: :dash:

http://www.podarimo.si/94900-iscem-ce-kdo-podari-psa

Kar dober oglas, bi rekla. Bobu bob. Pa mislim, da s 6 meseci že lahko gredo na verigo. Selavi!

Sem pa zadnjič na sprehodu po neki vasi videla psa, ki se mu nisem mogla načuditi. Namreč njegovi vzgojenosti. Nova hiša ob maloprometni vaški ulici. Okoli hiše ograja v nastajanju-pol metra visok zidec, ponekod nič. Obhiši klopca, na njej debel koc, na njem NO. Ko se s svojim psom približam, pride pes no ograje, se nasloni nanjo in gleda. Ko sva mimo, gre nazaj ležat. Se sploh ne oglasi, tako da ga naš Barak sploh ni opazil. Okoli druge hiše, vsaka ima psa-na ketni, v pesjaku, prosto šetajoče.... "Dotični" NO, pa skuliran, čuva na skrajno soft način svoje dvorišče in nič ga ne premami.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov