Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 06, 2010 11:07 am

Re: Daj si duška

Včasih se tudi pripeljejo v motorju avtomobila... :( A je to kje blizu križišča z Brnčičevo?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 06, 2010 11:14 am

ne. v smeri proti domžalam en semafor pred oic trzin.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 08, 2010 11:39 pm

moj duško: sita sem vstajanja ob pol 6ih :fool:

pa eno vprašanje: sem vidla na eni prejšni strani, da vas živcirajo klici in maili za mačke posvojit, kar čisto verjamem, sam sem tak firbec da me zanima če bi kako cvetko z mano delile :blush: pa upam da tole ne izpade preveč tečno/čudno...samo me res zanima kake idiotske fore stresajo nad vami
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 09, 2010 9:17 am

Čisto vsakič, ko pridejo kandidati za posvojitev k meni, jih na vhodu pričaka sosedov maček, ki, ne samo, da se je odločil, da bo izključno zunanji, ampak je še debel kot mačka pred kotitvijo! :devil: Kot da bi me hotel postaviti na laž: rigorozno zahtevam izključno notranje bivanje in sem proti razmnoževanju mačkov, potem pa se mi na predpražniku valja "breja" mačka. :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To nov 09, 2010 10:01 am

mateja je napisal/-a:Čisto vsakič, ko pridejo kandidati za posvojitev k meni, jih na vhodu pričaka sosedov maček, ki, ne samo, da se je odločil, da bo izključno zunanji, ampak je še debel kot mačka pred kotitvijo! :devil: Kot da bi me hotel postaviti na laž: rigorozno zahtevam izključno notranje bivanje in sem proti razmnoževanju mačkov, potem pa se mi na predpražniku valja "breja" mačka. :negative:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 09, 2010 10:16 am

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 10, 2010 9:57 am

Danes so moji trije (ok, moja dva + en sposojen) kosmati kupčki sreče ugotovili, da sem res že predolgo spala in zato so se odločili, da bodo eno uro pred zvonenjem budilke s pulta zmetali vse, kar ni težje od njih samih, potem pa bodo vse to brcali v stene, omarice itd itd. Naj omenim, da na pult ne smejo? In da to vsaj tavelika dva vesta? In se Leia podnevi pretvarja, da ona pa tja res nikoli in nikdar ne gre, ker se pač ne sme, ona pa je pridna muca? In da tamičkena itak še ne more skočit na mizo/pult, pa so zato nekoliko odmaknili en stol in je tudi ona zlahka zlezla gor? :O

In kar je najhuje: tamičkena se od tavelikih dveh uči same traparije :O Grozn! :O
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 10, 2010 10:21 am

Tudi mojim niti na misel ne pride (več), da bi skočili na pult, ko sem zraven. Pa še vedno najdem vsake toliko zjutraj kakšne odtise tačk na steklokeramiki. Nimaš kaj, oni si vzgojo razlagajo po svoje: ne smem, dokler me kdo gleda. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 10, 2010 10:44 am

Hehe, vem, vem, da zgage male tako delujejo ;) Saj najhuje je, ko gre bučman spat na pult in napol zbujen vidi, da mi nekaj ni prav, potem se pa skoraj 4-kilska črna gmota pretvarja, da ga sploh ni na snežno belem pultu :lol: Je tako nenormalno luškan, da sploh ne moreš biti jezen nanj :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr nov 10, 2010 4:27 pm

taperverčki je napisal/-a:Pa še vedno najdem vsake toliko zjutraj kakšne odtise tačk na steklokeramiki.

Steklokeramična je pa itak zakon! Tudi ko piska, jo sploh ne moti, gospa še naprej čepi gor in zmedeno gleda okrog sebe, kaj hudiča tako naglas piska?!? Poleg steklokeramične imam sama še jedilno mizo iz črnega stekla. Med vsemi odtisi tac in svetlo-temno sivimi dlakami, se steklo komajda opazi :lol: In vse to jima uspe, ko za 5 minut pozabiva zapreti kuhinjska vrata!! :truce:
Ni navadnih mačk.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 10, 2010 4:39 pm

Vse to je zato, ker a) pohištvo izbirate, ne da bi se vprašali, kaj o njem mislijo mačke, in b) ker mačkam branite to in ono.

Jaz sam svoja dva silila na pult, dvigovala in nosila gor. Zdaj ne gresta gor niti takrat, ko režem meso. :D Glede stolov v jedilnici lahko rečem le to, da sem pri nakupu povedala, da imam raznobarvno dolgodlako mačko, in so mi v salonu takoj določili prodajalca s primernimi izkušnjami 8) :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 10, 2010 6:12 pm

Cats je napisal/-a:Vse to je zato, ker a) pohištvo izbirate, ne da bi se vprašali, kaj o njem mislijo mačke, in b) ker mačkam branite to in ono.

:P

Mojim mačkom je moje pohištvo precej bolj všeč kot meni :D Ko bojo dinarčki, bo pa verjetno mačjeodobrena ikea (smo že videli, ane: http://gizmodo.com/5634257/ikea-let-loo ... at-happens :) )
Ma, na pult jim pa res ne dovolim, ker je le korak stran od štedilnika, ki je občasno prevroč za mačje tačke. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 14, 2010 12:40 pm

Danes je bilo prav krasno dopoldne. Vse dokler se nisva odpeljala iz parcele po mali cestici skozi naselje. Pred nama se ustavi srebrn BMW, voznik odpre sopotnikovo šipo, vidim da dviguje roko, slišim pok in meni nič jasno. Na njivi zagledam kupček ki se sesede, pozabim dihat, srce mi razbija. Moj je enkrat vmes že mimo zapeljal, ne vem točno kdaj, ker meni se je svet ustavil. Videla sem še, da je bil lovec. In njegov ulov je bila ptica. Še zdaj se nisem pomirila, pozabila pa sploh ne vem kdaj bom. Naj mi nekdo pojasne...kako lahko sredi naselja nekdo IZ AVTA strelja okoli? Lovec ali ne lovec, zgledal je, nujno pa ni...tudi njihovega "športa" mi ne bo noben nikoli znal pojasniti, zakaj je tako veselje se plazit okoli, nažirat se ga k prasci in streljat nedolžne živali? Če to ni primitivno, ne vem kaj je...In potem še tole doživiš in ti res ni več nič jasno. Sredi belega dneva, iz avta, v naselju...pa se dejmo mal strelat. Tole po moje ni bilo legalno, ne vem niti kaj bi se dalo narest v takem primeru. Mislm, res kam gre ta svet...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 14, 2010 12:58 pm

V takem primeru si zapomniš registrsko in takoj prijaviš na policijo!
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 20, 2010 1:43 pm

Naravnost zmajske volje!
Moj najdražji stric si je kakšnih 10 mesecev nazaj kupil ovčarkico in zdaj je šel na potovanje za en mesec nekam po južni ameriki, kužo pa v varstvo zaupal prijateljici in upal, da bo mala vse skupaj mirno prenesla. :devil: Mater je tut z lune dol padu, če je resno mislil, da bo mala kar vse prenesla, kuža boga tuli ko sirena že odkar ga ni konstantno. :devil: :devil: :devil: :devil:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 22, 2010 4:34 pm

Muca, lačna, prijazna do onemoglosti, nova v okolju, kjer se ne znajde. Verjetno breja in še bolj verjetno zato odvržena. :dash: :dash: :dash:

Biserka, midve bova kave pile samo še pri meni ali pri tebi doma.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po nov 22, 2010 5:20 pm

Bedasti izgovori :bad: ljudi, ki jim je naenkrat (no, ko odraste) žival odveč, ne razumem.

Blah, sitna.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 26, 2010 10:47 am

Luna! :dash: :dash: :dash:
Čist vsak mesec se tistih nekaj dni, ko je najbolj debela in svetla luna, mačkom čist strga. :crazy: Divjajo in se mlatijo celo noč. Ko skačejo po lesenih stopnicat, je slišat kot da bi se en kotalkal po hiši! :lol:

Res sem vesela, da smo šli v hišo, da jih samo jaz poslušam. :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe nov 26, 2010 10:50 am

:D

Mi smo tudi imeli žurko, jaz sicer prespim, fant pa je ustal in šel pogledat kaj tamali dogaja, ves pesek je bil zunaj - noč podivjanih krtov.

:lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 26, 2010 10:56 am

Pri nas je pa ravno obratno...ko je luna je vse tako žalostno tiho...noben od mačkov se noče igrat z mano :D
Tamalo moraš prou prosit, da kaj poje in ona bi se samo božala. :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov