Re: Fotoaparat

http://mojizakladi.blogspot.com/
Moderator: andreja

udomačen tiger

). Vse moje slike v albumih po decembru 2009 so posnete s tem aparatom, tiste prej so pa bile z Olympusom Camedia C-750, ki mi je v mnogih trenutkih intenzivno šel na živce, ker je žrl baterije, odzivnost gumba za zoom je pa bila katastrofalno počasna. Čeprav mu moram priznat, da so slike bile dobre  

zvesti pes

Vstopni modeli so zato, da se na njih zares naučiš in da kasneje mogoče potem kupiš kakšno bolj profi zadevo, če seveda sploh čutiš potrebo po tem. Potem to znanje, ki si ga pridobila na vstopnem modelu, nadgrajuješ na bolj kompleksnem aparatu. 
  Že to, da spoznaš vse nastavitve od vstopnih modelov, ponavadi traja kar dolgo časa, kljub temu pa zagotovo veliko veliko manj časa kot pa če bi iz ničle kupila kakšno d300, d7000... Odlične fotografije naredi predvsem poznavanje fotoaparata in dober objektiv, sploh ni toliko odvisno od modela bodyja. Rajši kot kupovanje profi body-ja prišparaj denar in za ta denar kupi kakšen dober objektiv  

Me, nekaj punc na kavi, midve pa skoz čvekale o fotoaparatu  
 No, glede na denarno zmogljivost je nakup D3000 še edino, ki mi preostane.. razen če se na ebayu jutri obrne v moj prid.. (držte pesti,punce)..  

plašen zajček

AjBeLePu je napisal/-a:No, jaz sem nabavila D5000, kompletu je priložen objektiv 18-55 mm.. Zelo super slike dela, zdaj še za objektiv in bliskavico začnem šparat, pol pa je to to.
Hvala vam še enkrat punce za pomoč

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov