Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 05, 2015 10:31 am

Re: Daj si duška

Takim cvetkotom je treba samo povedat, da brez draguljev lahko maček še zmeraj seksa kolikor hoče, samo ni se mu treba sekirat al bo mel potomce al ne.
(ja, ja, sej vem, izjava je popolna glupost, od tega da seks za mačke ni užitek preko tega da samci ne skrbijo za svoje mladiče do pomanjkanja nagona itd.. ampak če je dedc dost butast, da ga skrbi kako bo maček "užival" med seksom in pretepanjem, pol je dost butast tut da pogoltne kakšno takšno izjavo...) :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 05, 2015 10:41 am

Jest takim ponavad pribijem, da pol bo mačku šele zares luštno, k mu ne bo treba več pazit. :D
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 05, 2015 12:56 pm

oaza88 je napisal/-a:Saj se vsakič najde kakšen tak. Moški so na kastracije še sploh občutljivi. Enim bi blo prav za povedat, da kastrirani še vedno lahko seksajo, da bi blo pa fajn, da se dajo kastrirat, da se ne bodo razmnoževali.

No res škoda, da me danes ni bilo tam, da bi z gospodom kakšno prijazno rekla 8) Resno mislim - prijazno. V mislih bi ga pa na gobec trešla ene parkrat, valda. Ker, a veste, sem občasno tozadevno malce razcepljena osebnost ;)

Sej sem jih že vajena, nič bat, samo tale je bil pa res nekaj boljšega. Dolgo sem vztrajala s prijaznostjo, tudi o kastracijah (haha, Bunkica mu je rekla, da se nekateri ljudje kastrirajo, pri čemer je zatrdil, da normalni - kot smo mi trije :lol: - tega res ne naredijo, no :P ), potem mi je pa začel razlagat, da mački itak preživijo zunaj, na kar sem vprašala, če nikoli ne opazi mačjih trupelc na cesti ... "Ah, ne, to je pa isto kot ježi, ko jih povozi." KAJ???? :O :O :O Ja, no, res je bil pacient, no :dash: :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 05, 2015 1:46 pm

Sej ni vedno za bit prijazen. Za kretene pali bolj kaj drugega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 06, 2015 11:04 am

Dragi dusko dej pomagaj moji glavi dokazat, da je akupunktura pomagala. A bos? Ce me pusti sedaj par dni pri miru sem zmagala
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 06, 2015 5:28 pm

Vremenu se je čisto, popolnoma, totalno skegljalo!!! :dash: :dash:
Tukaj so bili danes popoldne čez mesto naenkrat ob istem času trije pasovi popolnoma drugačnega vremena. Na severu močen veter in snežna nevihta, na jugu oblačno in tipične aprilske plohice vsake par sto metrov, točno nad nami pa popolnoma jasno nebo brez oblačka in močno sonce... :S :O :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Po apr 06, 2015 6:28 pm

Ja, res je noro tole vreme. Pri nas je že včeraj mimo prineslo eno snežno nevihto, ki je delovala najprej kot kakšna puščavska nevihta, sneg je pa padal vodoravno. isto danes. In potem čez 10 minut sonce. Zdaj je pa oblačno, pa veter piha. Ah ja, april pač.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 07, 2015 10:56 am

No če mi kaj gre na jetra, mi grejo pa vprašanja v smislu " a ima mogoče kakšna punca čas....." "a bi mogoče kdo lahko...." , poslana kot SMS na moj mobitel (še celo ne na društven - ampak na moj oseben). A se samo meni zdi, a se nekako bere, da tisti, ki piše take SMSje, pričakuje, da sem jst tista "kakšna punca" in tisti "kdo"? Ker sicer, ane, obstajajo maili in kakšnega, saj ne morš verjet temu čudu tehnologije, lahko celo pošlješ istočasno na več prejemnikov.
JBS, evo!
:dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 07, 2015 1:31 pm

ne vem kaj se razburjas spljoh, jaz bi kar skocla ce bi mi kdo rekel punca :P , in da cuda tehnike obstajajo, res se ne vejo vsi, ja je ja jasno :rolleyes: . Bi me pa res razjezilo, da se to pricakuje prec zdaj takoj... :morning:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 07, 2015 1:50 pm

blek. če česa ne maram, so to selitve :negative: no, na srečo selimo samo pisarno. ko/če najdemo drugo :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 07, 2015 8:18 pm

Pa to ni res! Zob, dvojka, pred več kot mesecem dni ga zobarica zafila, sicer sem rabila anestezijo ampak ni neka huda luknja. Zdele jem solato, pok in skoraj cel zob leti ven. ***** **** ***** Imam na sumu da je šla hrana pod plombo. In tako mi spredaj manjka ena trojka in na drugi strani dvojka, res lepo... O tem zakaj je šla trojka nočem niti razmišljati...In očitno serjem keš, da si bom lahko privoščila nova zoba. Pa adijo druženje s prijatelji (po dveh letih bi se spet srečali) ker taka pa res ne grem v javnost. :devil: Duško nehaj s tem, resno. Pa sprosti sprejeme pri ne-samoplačniških zobarjih.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr apr 08, 2015 8:31 pm

Moj lepi dalmatinski fantek je danes ostal brez kupa zob zaradi vnetja dlesni in paradentoze.
Ostali so spucani.
Zdajle je ful bogi.
Ves krvav, brez zobkov, slabo mu je od narkoze, ....
Bogi moj Sladkec.
Meni se tolk smili.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 08, 2015 9:11 pm

Vse bo dobro, mišek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 08, 2015 9:19 pm

Ojoj, rava... držimo pesti za vaju da se čimprej pocajtata... Sej bo, sam pogumno!! :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr apr 08, 2015 9:54 pm

Zgleda, da ga zebe, ker hoče bit pri meni v postelji pod kovtrom.

Ker ga pa še vedno zmanjkuje od narkoze, tudi pušča.
Zato sem imela zdele v eni uri 2x poscano posteljo in preoblačim na veliko. :rolleyes: Oh happy day :S

Še dobro, da sem na podlagi preteklih izkušenj z od narkoze zadetimi mački, na posteljo najprej pogrnila na pol razparane tavelike tačrne žaklje za smeti, čez sem pa potem tastare rjuhe in brisače pogrnila. Če tega ne bi naredila, bi jogi zdele že vriskal odo radosti. :S :rolleyes:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če apr 09, 2015 5:55 am

Vse bo ok. :kiss:
Ta prvi dan zna bit pa zelo zaj### khm-khm, ja. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 09, 2015 7:54 am

Rava, saj veš, da ni lepšega kot da se "puščajoči" mačkonar k tebi stiska ... pa tudi če potem pereš! ;)
Držim pesti, da bo/je vse OK ... :rose:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če apr 09, 2015 11:20 am

Že skače okoli, tečnari in nadleguje ostale :yahoo: <3
Ostal je tudi brez enga konca ušesa.
Pred kakim mesecem se mu je naredila ena bradavica, pa smo jo preventivno stran odrezali, zaradi raka, ki se rad loti belih ušeskov.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 09, 2015 11:25 am

Lump! :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če apr 09, 2015 9:39 pm

Tako luštne tečke, kot je moj Sladkec, svet še ni videl.
Če si zamislite najbolj sitnega in objestnega pubertetnika ... no, tak je.
Najbolj zabaven od vseh.
Ful me komandira - recimo ne smem kašljat in kihat če sem prehlajena - me skoz krega, če to počnem.
Pa take ma.
Sončece mamino sitkano luštkano je <3

Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov