Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr apr 01, 2015 12:14 pm

Re: Daj si duška

Jaaa, pravi april je po dolgem času tu :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 01, 2015 12:22 pm

nimam nč proti, če bo potem poletje normalno - torej toplo, brez dežja vsak drugi dan. :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če apr 02, 2015 9:11 am

Dobra stvar pisarne brez oken: ne vidiš slabega vremena. :good:
Slaba stvar pisarne brez oken: ne vidiš lepega vremena. :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 02, 2015 10:10 am

Garfield še ena dobra stran: ne veš koliko je ura. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 02, 2015 4:44 pm

S**t naj se grejo vsi dohtarji bedasti!!! :ireful: :mad: :ireful: :mad: :threaten: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 02, 2015 5:01 pm

MM kaj so pa ušpičli? :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 02, 2015 7:47 pm

Garfield je napisal/-a:Dobra stvar pisarne brez oken: ne vidiš slabega vremena. :good:
Slaba stvar pisarne brez oken: ne vidiš lepega vremena. :negative:

ammmmm..odlično napisano! :lol: :good:
Meni bi se odpeljalo, če bi morala bit 8 ur zaprta v prostoru brez oken. O-d-p-e-l-j-a-l-o. Imam očitno malo klavstrofobije, če drugega ne in okno mi daje vtis, da je prostor nekako odprt, a veste, kaj mislim.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če apr 02, 2015 9:45 pm

Teoretično imam okna, celo dva, ampak gledata na stopnišče/hodnik in imam posledično žaluzije zmeraj dol :rolleyes:
Oh well, bo že :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 03, 2015 8:18 am

Upam, da nimaš neonk za osvetljavo, ker pol verjamem da se počutiš kot en piščanc pod lučko. :)
Sicer pa za vse obstaja rešitev. ;) Npr. stenska nalepka "okno"
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 03, 2015 8:39 am

Res naporen teden je bil tole in potem si celo uspem danes celo vzet dopust, se zbudim precej zgodaj, vstanem in stopim v poplavo v kopalnici...pralni stroj se je spet odločil odpovedat poslušnost tko, da bo res čas nabavit novega samo fino bi bilo, če bi zdržal vsaj toliko da operem še teh 7 žeht, ki so se nabrale čez teden. :devil: :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 03, 2015 9:50 am

iskrica, ti manjka kakšna nogavica? ;) Drugače pa ja... še pralni stroji niso več to kar so bili. Včas si kupil stroj in si ga imel brez problema 15-20 let. Zdaj pa kupiš stroj in upaš, da bo delal brez problemov 3 leta - kolikor pač je garancija. Ker po Murphy-u stvar neha delat naslednji dan ko poteče garancija. :dash:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe apr 03, 2015 10:09 am

To ni Murphy, pomojm je to kar tovarniška nastavitev, ker je res neverjetno :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 03, 2015 3:04 pm

Spečem dve potici (veste koliko časa gre za potratne...) in sem napizdena zakaj danes nisem naredila še kup drugih stvari. Ja ker sem pekla in klonirati se res ne morem. :dash: :devil: Pa uganite čigava zamisel je bila da moram pečt in to dve. Drugo leto naj kar žulijo tisto "potico" iz trgovine. :devil: Klinc pa taki prazniki.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Okl.Ljubljane

Odgovor Pe apr 03, 2015 5:20 pm

rozika je napisal/-a:Spečem dve potici (veste koliko časa gre za potratne...) in sem napizdena zakaj danes nisem naredila še kup drugih stvari. Ja ker sem pekla in klonirati se res ne morem. :dash: :devil: Pa uganite čigava zamisel je bila da moram pečt in to dve. Drugo leto naj kar žulijo tisto "potico" iz trgovine. :devil: Klinc pa taki prazniki.

Madoniš, ja! :S
... ko si rečeš: ''vem in smem''.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 03, 2015 5:29 pm

Me je moja mala pasja zver čisto pocukrala. Ko jo vidim s sosedovim ameriškim stafford terierjem se kar topim, tako prisrčna sta. <3 Šibam v drugo temo....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 04, 2015 6:04 pm

Tale bi si skoraj zalužila eno posebno temo ... "Cvetke s stojnic" ali kaj podobnega ...

Tip se zelo zelo strinja z našim delom in tem, da pomagamo živalim, in res, res, živali si same res ne morejo pomagat in blablabla ... Pa prideva do kastracij in sterilizacij ... "Oooo, to pa ne, sem pa zelo proti. Ste že videli kastriranega mačka???? To sploh ni več maček, to je ena pokveka!!" :dash: :dash: :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 04, 2015 9:23 pm

Saj se vsakič najde kakšen tak. Moški so na kastracije še sploh občutljivi. Enim bi blo prav za povedat, da kastrirani še vedno lahko seksajo, da bi blo pa fajn, da se dajo kastrirat, da se ne bodo razmnoževali.

No res škoda, da me danes ni bilo tam, da bi z gospodom kakšno prijazno rekla 8) Resno mislim - prijazno. V mislih bi ga pa na gobec trešla ene parkrat, valda. Ker, a veste, sem občasno tozadevno malce razcepljena osebnost ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 05, 2015 8:13 am

Glaaavoooboool... :dash: Pa ne rečem, če bi kej takega pila al jela, ker nisem :(

Oaza: vsa čast, jst ne morem bit super 100% prijazna z nekom ki mi kakšne take bedarije kvasi. Ene 2x mu povem lepo, pol mi pa cagar udari na rdeče...

Leia: dej naredi res eno temo za take in podobne bedarije. Sem prepričana da bo priljubljena, ker bo imela dvojno funkcijo: po eni strani bo rezerven Duško, po drugi pa se bojo ostali hodili tja smejat neskončni človeški neumnosti...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 05, 2015 8:27 am

MM naj cimprej mine, pa kak painkiller vzami, ce lahko.

Jp tipi so cist proti kastraciji. Sam zanimivo, za sterilizacijo pa jim ni panika. Ocitno po sistemu, kar ne vidis... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 05, 2015 9:24 am

Moški res dostikrat jemljejo kastracijo mačka kot napad na svoje lastne "družinske dragulje", oziroma se popolnoma poistovetijo z nekastriranim mačkom: lejte, kakšna deca sva! Mislim, da je bilo lani ali pa mogoče kakšno leto več nazaj, ko je neko slovensko književno nagrado dobila knjiga o moškem, ki je izgubil (bolezen? nesreča? ne spomnim se) omenjene družinske dragulje. Menda je bila cela knjiga o njegovi krizi identitete, češ da zdaj pa sploh ni več moški! Ker če nisi moški, potem si ženska, in to je pa ja nekaj najbolj groznega, kar se lahko moškemu zgodi - da se ga primerja z žensko!

Enkrat sem enega slišala reči, da imajo nekastrirani zunanji mački v resnici perfektno življenje: ker ves čas samo seksajo in se tepejo! Čudovito! On bi to takoj zamenjal, če bi lahko! No, zelo hitro se je pokazalo, da ima "malo" zgrešeno predstavo, ker ni pomislil na lakoto, poškodbe, bolezni, avtomobile in podobne čudovite stvari, zaradi katerih se imajo zunanji mački tako "krasno".
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov