Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po apr 11, 2011 9:53 pm

Re: Daj si duška

Inaja je vzela iz človeške sklede ogromen človeški piškot in ga celega pojedla :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 11:30 am

Leia. En L!! :dash:

(ne leti na nikogar specifičnega, je pa pogosto :P )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 11:56 am

Jst pa mislim da leti na nekaj specifičnega v eni od sosednjih tem... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 12:00 pm

Mogoče :D
(ampak je res pogosto ... recimo Candyjin in Zalin posvojitelj je bil čisto šokiran, ko je izvedel moje pravo ime, ker nisem LeiLa, on je pa imel to shranjeno v telefonu ... pa tko ... :D )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 12:30 pm

I feel you :D To pač vzameš v zakup, ko imaš tako ime. Moja babi recimo mojega še danes narobe naglaša, medtem ko mi včasih eni sploh niso verjeli, da mi je ime kot mi pač je... Ampak nimaš kaj, tako pač je. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 12:32 pm

Ne, saj je tako ime samo forumsko (oz. Leia je naša micamaca) :D Jaz imam zelo navadno, povprečno ime, ampak zdaj končno razumem ljudi, ki imajo težave z imeni ... :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 12:37 pm

aa :girlblush: Zato se mi je malo čudno zdelo vse skup! Se mi je zdelo, da sem eno temo zasledila, samo sem bila zdaj spet zbegana. Matr :D

Na srečo mačka (recimo da) ne ve, če ji kdo kako drugače reče. To bolj ti kot prava mama zaznaš. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 1:22 pm

Uf, to te pa tako zelo razumem!! Imam dokaj dolgo, malo "eksotično" ime za katerega ni šanse da bi ga kdo kdaj prav napisal....
Tako da sem ga bolj ali manj na svojo roko skrajšala in se zdaj podpisujem s 4-črkovno varjanto "za telebane"... To jim ponavadi znese, ampak se pa še zmerej najde kak genij ki mu uspe kaj zaj***t... :lol: :lol:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To apr 12, 2011 4:09 pm

BIPOPSIJA NEGATIVNA :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :clap: :clap: pa tako paniko sem naredila :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 4:11 pm

tečka ful dobra novica :D :clap:
drugače mam pa jaz bolj kot z imenom s priimkom težave, ma ni eden ga ne pebere niti napiše prav eni kr neke dvojne c-je tlačijo pa namesto c izgovorijo k pa kaj jaz vem kaj še vse :P
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 4:22 pm

Ijej Tecka, to je pa super :yahoo:

Jaz imam hvalafotru kratko ime, in me tudi profesionalno ljudje kar po imenu kličejo, ker se s priimkom ne morejo zmenit, posebej pa kakšni tujci. Pa kljub kratkemu imenu me pogosto narobe napišejo, ker se ljudem ne zdi, da bi to bilo ime, in ga mal preuredijo po svoje. :D

Ampak vseeno imam raje tako, kot da mi je ime Kanenas :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 4:24 pm

Hehehe, ja, jaz imam tudi težave s priimkom :D Vsaj o je vedno e! Pa potem priimek postane ime. Pa potem razni italijani začnejo đ-je noter tlačit pri izgovorjavi :lol: (ampak takrat sem res samo ugibala, kaj je v bistvu res mislil :D )
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To apr 12, 2011 4:30 pm

Didi je napisal/-a:tečka ful dobra novica :D :clap:
drugače mam pa jaz bolj kot z imenom s priimkom težave, ma ni eden ga ne pebere niti napiše prav eni kr neke dvojne c-je tlačijo pa namesto c izgovorijo k pa kaj jaz vem kaj še vse :P

Joj ne bi o priimkih in izgovorjavi mojega. Na FB obstaja celo page, ki ima v "podnaslovu" tudi:

-Nobody can pronounce our last name even though it's really not that hard (I've heard Koala and Kahlua before. As much as I'd like to be a cute furry animal or a drink, I'm not!)
-People who think they know a lot about last names always ask you if it's N.A. (aka Native American, being PC).
-Our surname means "the top of knee-boots", and is also a nickname for a "drunkard", "a slovenly woman", or "a guy who says whatever comes into his head".
:lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 4:50 pm

No ja, kar se priimka tiče imam jaz čisto drugačen problem. Vsi, ampak čisto vsi ga izgovorijo pravilno, in za tem neizogibno sledi vprašanje: "A si kaj v sorodu z ****?" , ker je pač tak znan priimek :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 4:54 pm

No evo vam povem svoj priimek : Baruca in potem je tisti -ca izgovorjen kot -ka , bila sem pa že od Burice pa do nevem še česa, jasno ko jim rata razvozljat izgovorjavo me pa vprašajo če sem kaj z Laro Baruca v sorodu -.-
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 5:10 pm

Če jaz povem najprej ime in nato priimek, še nekako gre (čeprav so tudi včasih težave). Če pa povem najprej priimek in nato ime, se zgodi, da priimek združijo s prvimi črkami imena. In potem postanem Tina s še enkrat daljšim priimkom kot sicer :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 5:38 pm

Mačja mama je napisal/-a:No ja, kar se priimka tiče imam jaz čisto drugačen problem. Vsi, ampak čisto vsi ga izgovorijo pravilno, in za tem neizogibno sledi vprašanje: "A si kaj v sorodu z ****?" , ker je pač tak znan priimek :lol:

ja, pa saj si in to celo v prvem kolenu. :) :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 6:36 pm

Jaz imam pa drug problem...imam običajno slovensko ime, ampak si ga noben ne zapomne in potem sem vse drugo... :fool:

Pa :yahoo: za Tecko...
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor To apr 12, 2011 6:51 pm

Jaz pa tu pri Duškotu ugotavljam, da imam pravzaprav izjemno dolgočasno ime in priimek :O Nihče ju ne izgovori narobe, nihče me ne sprašuje, če sem s tistim in tistim v sorodu...če prav pomislim, je v bistvu zelo malo ljudi, ki me dejansko kličejo po imenu :scratch: Pa ne ker si ga ne bi zapomnili :D

Tecka :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 12, 2011 7:03 pm

Andreja, a potem nisi s tistim radijskim voditeljem v sorodu? :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov