zvesti pes
Kraj: Celje
Re: Daj si duška
no tudi to mi ni bilo usojeno. Takrat smo namreč ugotovili, da smo izgubili plašno mačko in ne vemo kje sploh bi še lahko bila. Po eni uri panično sediš na kavču in gledaš v telefon, če bi "komu" javil, da je pač več ni in ob tem razmišljaš, da saj ni bilo nobeno okno odprto, iz stanovanja tudi nismo šli že pol dneva, tako da je praktično nemogoče da bi zginila. Ampak če smo pregledali pa vse omare, predale (še celo v predal s sladkarijami sem jo šla iskat
), da o prostorih kjer je nemogoče, da se stlači, ne govorim. In potem najdem gdč. Shakiro v kuhinji, v omari se stiska h košu za smeti
No, ni bilo še konec, ker je potem vajo ponovil Diego in smo spet preiskali celo stanovanje. Ta smotko si je pa omaro v spalnici odprl in zlezel noter, na sumu imam pa Chilly-ja, da mu jo je pomagal zapreti 

Razen če kateri slučajno zaide na drugi konec Celja 
spet ena carta za ajikat z mano 
, pa tole je živa groza - pa kdo je rekel, da mora obisk pri zobozdravniku bolet
pri vseh možnostih, ki danes obstajajo - tako ali drugačno povzročanje bolečine pri katerem koli živem bitju me res razjezi