Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 06, 2015 7:47 pm

Re: Daj si duška

moksa, ste v redu? Vsi celi?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 06, 2015 7:48 pm

Bolje panika kot pa žrtve, ker nihče ne opozori.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Pe feb 06, 2015 8:00 pm

Sunek vetra je vrgel dol cca 2 cm debelo nadsvetlobo, posledicno se je v skladiscu ustvaril vrtinec (ali pritisk, na to se ne spoznam) in 6 m dolga sekcija zunanje stene skladisca je priletela na zelezniski tir. Da ne mores verjet. Nasi krasevci pravijo, da cesa takega se niso videli.Skoda ne bo majhna, ampak vazno da so vsi celi. Jutri pa dalje, itak.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 06, 2015 10:15 pm

O šit :O tole pa ni hec. Sreča, da ste vsi nepoškodovani :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 07, 2015 9:51 am

Uf, sorry, nisem vedela. :O Nazadnje, ko sem gledala poročila (včeraj ampak ne zvečer) ni bilo nikjer nič, vsi sodelavci in kolegi, ki so prišli dopoldne k nam na firmo s cele države, so se zgražali zakaj delajo paniko za brezveze... Sorry, ni bilo mišljeno slabšalno.
Tukaj je bil rdeči alarm zaradi burje, ampak razen par odlomljenih vej z dreves ni bilo nič... :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 07, 2015 1:16 pm

MM, ni to nate letelo, malo so mi skravžljali živce cel dan z brezveznimi komentarji, pol si pa ti na koncu pokasirala. Dec lajf, a ne :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 07, 2015 1:54 pm

Če bi bil dec lajf, bi člouk še zastopu. Sam kej k je baba lajf! :P

Sva šla dopoldne malo na ekskurzijo okoli po mestu s fotrom, pa je kr lepo olupljeno... razni plakati, najloni, vse visi po drevesih... Sam prov nekega hudega uničenja pa ni. Ene dva oglasna panoja je polomilo, par drogov od zastav in par korcev... Edino streha od nove osnovne šole je vidno olupljena (budale, kaj jo pa dajo gradit celincem, ki ne vejo kaj pomeni burja..) :lol: :lol:

Pihalo je pa kr, merilnik dol na polju je zabeležil najmočnejše sunke 209 km/h!! :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 09, 2015 7:20 pm

Vse moje slikce so zginle :O :ireful: :girlcry:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 09, 2015 7:21 pm

Ne vem sicer kam to paše, pa naj bo tu.......Danes ob pol treh me kliče nečak v službo, da je s Sienno nekaj narobe, da hitro in močno diha, jezik ji ves čas visi iz gobčka, vsa se trese. Jaz paničen sveda takoj pokličem sestro, če bi naju njen mož peljal k veterinarju in seveda takoj na avtobus in domov. Ko pridem pred blok, mi Sienna veselo primaha naproti. :yahoo:
No, ljubica mala je dobila drisko in ker je nihče ni peljal ven, je sirota zadrževala do onemoglosti. :O Ko je prišla k nam sestra (ki jo tudi sicer pelje večkrat na sprehod), ji je bilo jasno, da hoče Sienna ven in ubožica se je pokakala skoraj prvi trenutek, ko se je lahko. Potem je bilo pa seveda vse v redu.
Sem ji rekel, da se lahko naslednjič pos...e kar sredi kuhinje, pa ne vem, če me je razumela. :D Ljubica moja pridna. :kiss:
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 09, 2015 7:44 pm

metina je napisal/-a:Vse moje slikce so zginle :O :ireful: :girlcry:

metina a si jih imela na shrani.si oz. slikomatu? Jaz zato raje kar mojalbum.com uporabljam. Upam, da dobiš nazaj...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 09, 2015 7:46 pm

scarecrow :lol: :lol: :lol: Ampak je pa pridna! Ko je naša imela nazadnje drisko je prosila, da ji odprem vrata spalnice (sredi noči), pol pa ni več šlo. In smo čistili ... :sweep:

:fool: sam kdor je dal pa ženski smuk komentirat A****u bi ga pa tud okol kepe :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 09, 2015 7:48 pm

Ja, na slikomatu sem jih mela, sam ne zastopim, ker niso povsod zginle...ni jih več v nakavčni temi, pri Titiju so pa še ( zaenkrat), razen tistih, ki sem jih včeraj objavila, teh tud pri Titiju ni. Sem zdaj še 1x s shrani.si ( to je pa delalo, sam da še te ne zginejo zdej) :dash: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 09, 2015 7:53 pm

za shrani.si se mi zdi da brišejo po enmu času. Sem v Bibini temi opazila da tiste prve dve fotke ki jih je Helena objavila ni več. Sem celo paniko zagnala, ker sem bila pametna in si jih nisem shranila nikamor... Še dobr da obstaja fb in se da tam marsikaj zvohat, če se vzame čas.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 09, 2015 8:07 pm

Se moram skašljati, ker se bom drugače zadavila. Duško zakaj morajo dobri ljudje zboleti, a? Sem imela krasno osebno zdravnico, če je človek nekaj nujno rabil, je to dobil, dol ji je viselo za vse zakone, plačana predavanja, višjo plačo in podobno (dejansko mi je s tem dvakrat rešila življenje). Sedaj imam zdravnico, ki ima v čakalnici največ dva pacienta naenkrat, za Vrhniko totalno čudno (beri: sumljivo), saj je glede na št. zdravnikov čisto preveč ljudi. Danes sem dokončno spoznala zakaj. Rabim navadno napotnico za recimo da dokaj naravno zdravljenje (za katerega imam urejenih že vse ostalih nešteto papirjev), grem do osebne in dobim od nje vse kar zna reči: ne vem, ne morem, ne znam. Pa seveda: ja veste, za nekatere stvari je dobro da jih zdravnik napiše, za druge pa ni tako zelo dobro (beri: plačana predavnaja itd.). Sem jo spraševala, če sploh kaj zna. Stara čez 50 let, pa mi tudi ene stvari ne zna odgovoriti. Na koncu ko sem bila že totalno besna, mi ženska zabije: ja veste, se morate tudi sami kaj pozanimati, če ne pa pejte k otroškemu zdravniku, tam naredijo vse namesto pacientov. Baba zmešana, a da ti prinesem črno na belem kakšno napotnico rabim+se po telefonu pozanimam če jo lahko napiše osebni zdravnik pač ni dovolj? Pustimo to, da bi morala sama vedeti, kaj lahko in kaj ne. **** ,še njena medicinska sestra se je strinjala, da bo bolje če grem k drugemu zdravniku. :dash: 100x****, pa še par tehle :devil: zraven.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 09, 2015 10:27 pm

rozika, ja to je res za pop***it ko se ti kakšen tak gnoj kam nalima... Moram priznat, da imam vsaj z zdravnico še fajn srečo, mi je pa jasno na drugih področjih, kako zgleda to kar si opisala...
Drži se... :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 09, 2015 10:37 pm

Tole ti bo sigurno jasno. Jemljem zdravilo, ki je v osnovi proti epi napadom (ok, jaz ga imam zaradi drugih vzrokov) in ga je treba obvezno vsakih par mesecev preveriti. Dobim pisna! navodila, da me mora osebna nujno poslati na preiskavo, a misliš da me je? Ne! Še dobro, da obstajajo samoplačniški laboratoriji. grrrr
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 09, 2015 10:44 pm

rozika zamenji osebnega zdravnika. Prej se pozanimaj kateri je kaj ok tam pri tebi in če še sprejema nove. Običajno tud tisti polni sprejmejo nove, če je že pri njem kak sorodnik.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 09, 2015 11:03 pm

Hvala za podporo, malo lažje diham. Ma ženska mi je rekla celo, da naj jo prijavim če mi kaj ni všeč. :S Res ne vem, kaj dela tam, če ji ni cilj zdraviti ljudi (ja, ja, saj vem da sem naivna in še vedno verjamem, da je vsem zdravnikom cilj pozdraviti ljudi). Žal je na Vrhniki vse zasedeno 200%. Sprejema samo še zdravnik, ki nadomešča zlato zdravnico, sta starša pri njemu in je baje tudi tečen do konca, sploh kar se tiče napotnic in receptov. Ne vem zakaj se ravno na Vrhniki tako zelo bojijo pisati te stvari, verjetno si ne upajo skubiti zavarovanje.... Ma ok, za prvo silo bo, potem pa iščem kaj boljšega. Pa komaj čakam ponedeljek, da začnem terapijo, kjer te ne nafilajo z zdravili in vključuje veliko skrbi in stika z živalmi. :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 09, 2015 11:40 pm

Slike za licitacije so skoraj že poštimane, kar jih še ni, bodo dodane jutri (no, mogoče bo pa slikomat že spet delal ;) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 10, 2015 5:54 am

10 urni šiht. :dash: Potem skoraj "dirka" h zobarju (direkt).
Potem domov, par ur spanja, in ta teden poleg danes še 3 10 in 11 urne smene. In to pri nas ko ponavadi med celim šihtom niti lulat nimam časa it.
Če padem ta teden po tleh, bom vsaj vedela zakaj.
:dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov