Daj si duška

Moderator: andreja

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Celje

Odgovor Po feb 02, 2015 6:45 pm

Re: Daj si duška

Dobro da so me naučili, da je kdaj pametno se nazaj potegnit pa biti tiho, drugače bi bila samo še ena "zloba" iz MH :) Sploh pa una ko bi jo dala h dvem kužkom, ampak ne, drugih pa ne bi, ki so navajeni prijaznih kužkov (ja saj vem, mi še manjka da se naučim to požirat, pa čeprav dvomim, da bom kdaj znala). Mi pa ni jasno kako je potem lahko Mickey še pri meni - mali, puhast, lep pa še sam išče dom. Sicer pa, važno da se ona 2 ne sekirata in v miru nabijata žogocesto :yahoo:
Qui comando io :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 02, 2015 6:55 pm

Kako ti ni jasno, zakaj Mickey še po celem enem tednu išče dom? Zato, ker se zanj zanimajo natanko takšni.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Po feb 02, 2015 7:14 pm

Če je pa krasna no! :P potem jo pa folk želi za svojo imet, samo vsak dan ji bodo eno malo čivavo moral dat za popapcat :D

Folk še vedno gleda po videzu, še živali izbirajo po videzu. No ja, saj vsi vidimo najprej, kaj je zunaj, ampak nekateri se pozanimamo tudi o karakterjih, pa če paše k nam ... eni bi jo pa samo tako, ker je čudovita, imeli. ko bi se jim pa doma skrivala za kavči od strahu, ker bi verjetno preveč vanjo tiščali, bi se pa pritoževali, kakšno mačko ste jim dali. Narobe svet!

Tako kot je narobe svet tudi to, da folk vozi pol pod omejitvijo oziroma nekateri avti očitno ne zmorejo voziti hitreje od 50 km/h, pa čeprav je omejitev 90 ali več km/h. In tako se namesto 20 minut vozim v službo 30 minut ... pa čeprav je cesta suha, nič ledena, sneg je pa ob cesti na travnikih. Zakaj torej je že treba iti poooočaaaasiiii? :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 02, 2015 7:25 pm

Zato ker drugi vozijo 130 kjer je omejitev 90, pa se pol povprečje glih lepo izenači...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 02, 2015 7:32 pm

No, jst vozim po omejitvah, razen na avtocesti grem 10 ali 20 več, sicer pa striktno po pravilih. Počasni vozniki mi gredo pa izredno nekam ... ampak ni problema, sem dokaj strpna za volanom. Potem se pa takole zduškam :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 02, 2015 7:59 pm

Sej ni letelo nate, bil je bolj ali manj sarkazem :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 02, 2015 8:08 pm

No, pa vseeno razložim, da ne bo kdo mislil, kakšen objestnež sem v avtu :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 03, 2015 2:18 pm

Viu, stroj se bo popravilo :dance: :dance:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 04, 2015 10:35 am

In kakšno diagnozo so mu postavili mojstri? Ti sam ahtej, da ti ne bo sam kakšne gumice prerezu in rekel, da je problem rešen. ;) Tko so nama na prejšnjem stroju naredili. Saj je res pral pol naprej, sam zakaj je bilo treba gumico prerezat (tisto ki gre okol vhoda v boben) pa ni še zdej nobenmu jasno

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 04, 2015 2:34 pm

ena reč je v filtru ropotala, pa ščetke na motorju so problem, se bo zamenjalo, upam da jutri, pa je to to :) sicer je pa baje stroj v dobrem stanju :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 04, 2015 10:51 pm

a ni fascinantno, kako vidno zgrožena in praktično na robu bruhanja je VDŠ, ko gre za par kapljic maščobe, ki curlja dol z nape v gostilni, če bi ji pa dvorišče nafilali s poginjenimi živalmi, bi pa samo zamahnila z roko češ, tako je življenje :bad: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 05, 2015 6:36 am

Saj odgovor je na dlani, a ni? Par kapljic maščobe, ki curlja dol z nape v neki gostilni, je potencialno nevarnih za ljudi. "Tisto" so pa samo živali.
:bad: :bad: :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 05, 2015 6:48 pm

Zakaj, o zakaj je treba vsake pol ure objavit novo novico o snegu? Ja, zima je. In kaj spada k zimi v teh koncih? Ja sneg ane. Ja, okej, treba je bit previden, normalno, ampak ta semafor za alarme je pa kr neki. Itak bo vsak ravnal po svojih zmožnostih in svoji vesti, pa bodo temu primerne tudi posledice, pa upam da ne samo negativne. Sem pa vesela za tiste otroke, ki jim šola odpade, da se bodo lahko igrali v snegu :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Pe feb 06, 2015 9:44 am

Ja pa kaj zdej, a bo kej snega? Že dva dni čakam snežne meteže in obljubljenih 40 cm, pa nič, nekaj snežink... :girlcry:
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 06, 2015 9:54 am

Tole sem na Twitter dobila in se še režim: redakcija Slovenskih novic :lol:

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 06, 2015 4:23 pm

Kdo krade sneg, manj kot 10cm smo ga dobili. :S
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe feb 06, 2015 6:48 pm

Duško, jaz ne bom več dolgo zdržala tega kopičenja, ko eno stvar naredim in vmes dobim tri za narediti. Daj jim malo prišepni pri nas, da rabim en mesec miru samo da na čisto pridem z vsem delom :dash: :girlsad: In da nisem dežurni psihiater za vse ki imajo tri minute časa, vsaj ne v službenem okolju!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 06, 2015 7:00 pm

S tem zganjanjem panike in rdečimi alarmi, ki se ne uresničijo, bojo samo dosegli, da jih ne bo nobeden več jemal resno ko bo res prišlo kaj nevarnega...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 06, 2015 7:08 pm

Kako ni bilo nevarno, zaboga? Strehe so letele, pet tavžnd ljudi brez elektrike, avtoceste zaprte, ponekod padlo 70 cm snega v enem dnevu - kaj še bi se moralo zgoditi za rdeči alarm? Omenim naj, da rdeči alarm ni bil izdan za celo Slovenijo, ampak le za dele, ki so tudi dejansko bili najbolj prizadeti.

Tistega, ki misli, da lahko naredi bolj kvalitetno in natančno napoved, pa sprašujem, zakaj tega že ne počne.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Pe feb 06, 2015 7:18 pm

Cats, pusti stat, nima smisla. Ce kdo meni, da alarm ni bil upravicen, naj pride prosim jutri pomagat odstraniti razdejanje k nam v Sezano. Resno mislim. Sem lahko samo hvalezna, da so nasi kolegi ostali celi.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov