Nas je 7 v pisarni (btw, pisarna ni velika za 7 ljudi), dve od nas sta več ali manj v kratkih rokavih, medtem ko ostale upamo, da okno ne bo prevečkrat odprto, ker je blazen prepih, ko se odprejo vrata - pa se velikokrat odprejo. Zaenkrat se da še vse zmenit, kar se luftanja tiče, upam da tako tudi ostane

Mi pa ni jasno, zdaj ko je zunaj minus, pri nas v službi (in doma) kurijo kot zmešani, prej smo pa zmrzovale po pisarni vse po vrsti, tudi tiste najbolj "vroče", pa doma tudi. Pa v službi že nič ne morem, doma pa prestavim peč na manj in zapiram radiatorje, ampak kaj, ko "glavni" (tisti, kateremu plačujem ogrevanje) nabija ogrevanje na še in še ... ne vem, ali čez najino stanovanje do njihovih pisarn ne pride toplota ali kaj, ampak to je že skoraj za znoret. Pa da ne omenim, da je zadnjič brez posebnega vzroka ven vrglo varovalko in tretjina stanovanja ni delala, med drugim tudi ravno tista plata na štedilniku, katero sem potrebovala (valda se to vse zgodi v času pripravljanja kosila), pa potem včeraj je crknila pipa v kuhinji oziroma se je notri nekaj odlomilo (nimam pojma kako, ker nisva s pipo počela nič prepovedanega) in sedaj nimava vode v kuhinji. Pa še mami sem za rojstni dan kupila namesto jedilnih krožnikov kavni servis, in to kar dva kompleta! Pa ti dve škatli sem imela cel teden doma, preden sem ju zavila in oddala obdarjenki ... pa tudi enkrat nisem pogledala, kaj sem kupila. Ker sem bila sveto prepričana, da sem kupila pravo stvar, torej dva kompleta po 6+6 krožnikov. Japajade ...

aja, pa akomulator bo treba menjat na mojem avtu oziroma bo treba menjat cel avto, da se bom počutila varno na poti v službo in nazaj in še kam. Am, a je še kej? Pomoje ne. Razen tega, da so se v službi spomnili, da me bodo vsak dan presenetili s tem, da me nepričakovano razporedijo na mesto, kjer še nisem delala in torej nimam pojma, kako in kaj ... saj nič ne rečem, v službi smo zato, da delamo, ampak lubiboh, pol ure prej povedat, en dan prej povedat, bi šlo? Ne pa minuto pred obravnavo no, lepo prosim. Pa moj dragi je po dooooolgo časa ponoči razporejen za delat ... pa s tem ni nič narobe, samo odvadila sem, da ga ponoči ni doma. Še dobro, da imam svoje tri mačkone, nekje v stanovanju, kdo bi vedel kje
Hvala Duško

P.S.: Knedla, ponavadi je tako, da največ dajo ljudje, ki imajo najmanj. Žal je tako v naši lepi državici. Tisti, ki ima ogromno, ne bo dal nič nikomur (so redke izjeme no, na vsakem koncu), tisti ki ima malo ali pa skoraj nič, bo pa še to potalal. Skromnost je lepa čednost ali nekaj podobnega.
P.S.2: Lahko greste mirne volje čez tale roman, ampak mi paše pisat danes