Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 8:33 am

Re: Daj si duška

Dragi duško :angel: Prosim te in vse bogove in angele, da bi današnji obisk veterinarja pokazal, da je samo kakšno vnetje in se bo dalo zdravit. Namreč naš mačji gospod seniorček Puhek spet ne je oz. poje absolutno premalo. :girlsad: Prosim prosim prosim, da bo vse ok :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 8:34 am

:D jaz vem samo to, da je Fancy najbolj prisrčen bukselj in ne moreš biti :devil: nanj ...tudi tukaj se verjetno s Toškom najdeta....če ni bil Toško, pa lahko samo rečem -kaj še bo, ko BO Toško na vrsti na lumparije :lol: pripravi se ;)

Aja, pa včeraj pridem v kuhinjo, pečica od štedilnika odprta :S hočem zapret in švigne mala črna kosmata kepa ven :O ja kaj, je šla pač počivat in ležat na pekače, a je to tko težko razumet :fool:

Iz tega sledi - tudi če pišem v duškota bedarije, ki jih počnejo :cat: , res ne morem biti :devil: ...ne gre :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 8:35 am

Pixna, držim pesti :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 9:04 am

Pixna, tudi mi drzimo pesti, vem kako je s seniorcki :kiss: .

Loti Pupa- cas bo da zacnes kurit, ce muce od sile hodijo v pecico panckat :fool:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Če nov 20, 2014 10:14 am

Duško lepo prosim, a je lahko moj mali v vrtcu več kot tri dni skupaj? :dash: :dash: :dash:
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če nov 20, 2014 11:34 am

Aaaaaaaaaaaaaaaa kok mam js super posvojenčka z MH.. Zuzu me je ponoči v spanju napadel (zgleda da je nekej grdega sanju in ker je spal v mojem objemu je bila moja roka prva na vrsti za napad).. in ni blo 10 sekund sta bla že Ria in Chilly pokonci in s tačkami mahala prot Zuzuju :kiss:
Aaaaaaaaaaaaaaaa 2 .. včeri sem dala pogodbo Heleni in js še zmer ne dojamem da je Ria moooooooooojaaaaaaaaaaaa :yahoo: :clap: :kiss:
Qui comando io :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 12:45 pm

Nyke, to pa ni za v Duškota, ampak za v "Srečkota"! ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 1:58 pm

pixna je napisal/-a:Dragi duško :angel: Prosim te in vse bogove in angele, da bi današnji obisk veterinarja pokazal, da je samo kakšno vnetje in se bo dalo zdravit. Namreč naš mačji gospod seniorček Puhek spet ne je oz. poje absolutno premalo. :girlsad: Prosim prosim prosim, da bo vse ok :angel:

Duško hvala! :angel:
Zaenkrat kaže da ima mal vneto grlo ? kri je ok, razen eni *citi so mal povišani. Sladkorja ima trenutno 16 (previsok!), jedel do takrat ni. Sedaj doma je menda zmazal mal pišč. zrezka po tistem, ko je dobil kapljice proti bolečinam. Do jutri mu mami ne sme dat insulina, ker gresta zjutri ponovno na kontrolo, da preverijo kaj se dogaja s tem.
Dragi duško, vsi bogovi in angeli :angel: prosim, da bi bilo vse ok. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 2:27 pm

rozika je napisal/-a:... ljudje pokažejo svoj pravi obraz.

Tale pes je novi lastnici odvzet in je v zavetišču. Samo da veste tisti, ki ste mogoče mislili kaj prispevati za zdravljenje, da je njegov pravi naslov ZH.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 3:50 pm

Če povem po pravici, mi je odleglo... :(
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če nov 20, 2014 3:56 pm

oaza88 je napisal/-a:Nyke, to pa ni za v Duškota, ampak za v "Srečkota"! ;)

ups, nism vedla da tud to obstaja :girlblush:

Res ne vem a so tle po Celju res talal izpite za avto al kaj.. rešilc na nujni vožni, noben ne dojame da se morjo umaknit, mi trobjo ko zmešani da zakaj se umikam v križišču pr rdeči luči, za piko na i pa mamica z dvema malima otrokoma rešilcu preseka pot in se postavi na SREDINO obeh pasov :dash:
(res dam za pir prvemu ko ma CE targo in mi dokaže da ve vozit :) )
Qui comando io :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 5:15 pm

Se je pesotu Rozika sama odrekla? Ali je šlo prav za odvzem zaradi pogojev? V vsakem primeru upam da se bo za Bliska ok izteklo. Peso je dal že dosti skozi.

Rozika, če bereš, upam da se boš postavila na noge. Morda bo zdaj brez Bliska lažje.

Pixna, držim pesti da bo s senjorčkom jutri čim boljši rezultat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 5:22 pm

Odvzem psa je možen edinole z odločbo uvhvvr, če ga da lastnik sam v zavetišče je to oddaja v zavetišče. Ni dvoma, da je bil pes odvzet s strani uvhvvr in nameščen v zavetišče.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 6:29 pm

:girlblush: Kot kaže, sem bila na cesti že skoraj "kamikaza". Fuč so zavorni diski, ploščice in oba "silen bloka". T.j. potrgano nekaj pri vilicah + še ena gumijasta "manšeta". :scratch: Avto delno zrihtan, da bom jutri zopet za silo vozna. :witch: Drug teden gre na dražji del popravila. :crazy:
Kriva cesta, itak, saj je na poti v in iz službe polno udarnih jam, ki se jim nikakor ne da izognit. :shout:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 6:31 pm

Od kdaj pa uvhvvr tako brzinsko in učinkovito dela, a je to nekaj novega? :scratch:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 6:36 pm

:O - Trixi, kaj pa je bilo? :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 6:43 pm

Nič takega. Včeraj je pri avtu nekaj začelo grdo ropotat in sem vedela, da nekaj ni OK. Moj XY je itak zopet manjkajoč, pa se moram sama znajt, da furam služba-dom-družina-pa še kaj. Avto mi je nujno potreben. Glede na dotrajene in uničene stvari zaradi jamaste ceste in veliko dnevnih kmjev, bi lahko zaradi tega letela s ceste oz. še vedno lahko in bo treba po polžje vozit, da ne zletim iz ovinka. Sedaj mi vsaj bremza ne bi smela zablokirat, ko smo diska in zavorni ploščici menjali. No, saj prej mi tudi ni, lahko pa bi. Takle mamo. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 6:52 pm

Še dobro, da se ti nič zgodilo :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 6:55 pm

Cats je napisal/-a:Še dobro, da se ti nič zgodilo :praising:

Podpis!

Sicer sem bila pa šokirana nad tvojim postom glede "vursa" - kaj je bilo?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 20, 2014 6:57 pm

Peso je v horjulu? Nenavadno da ni nazaj v postojni pristal. Je bilo pa res spidi gonzales tole.

Trixi, bodi varna. Te rabimo. Pa drzim pesti da te ne bojo prevec mehaniki oskubli.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov