Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 05, 2014 10:16 am

Re: Daj si duška

Nema odmora dok traja obnova SFSN :D :bye:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 05, 2014 10:17 am

@pixna a to ponoči švicaš? jaz tik pred M švicam ponoči tle okrog vratu. :S Eh dohtarji meni vedno najprej povejo, da moram shujšat pa ne glede na to kakšno specializacijo imajo :D to, da bi kdo celo zgodbo poslušal je bolj redko oz. je edino moj osebni zdravnik tak dost prizemljen.

@taperverčki a to se v lekarni kupi?

@cats :lol: :lol: ja tko je to, pri nas je en tak dan ko sem se jaz odločila malo dlje spat celo zagorelo na hodniku nad mano, meni pa nič jasno zakaj tak đumbus po hodniku in stopnicah. :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 05, 2014 10:40 am

Cats je napisal/-a:Ko si vzameš prost dan, ker imaš opravke, in se veseliš malo daljšega poležavanja - potem pa pri sosedih pred osmo začnejo rušit stene :dash:

Draga moja - če spiš do "pred osmo" (s tem, da to valda ni šest,ane... :lol: ) - to je pa ja za Srečkota, ne za v Duškota!
:P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 05, 2014 11:14 am

IsKrIcA je napisal/-a:@pixna a to ponoči švicaš? jaz tik pred M švicam ponoči tle okrog vratu. :S Eh dohtarji meni vedno najprej povejo, da moram shujšat pa ne glede na to kakšno specializacijo imajo :D to, da bi kdo celo zgodbo poslušal je bolj redko oz. je edino moj osebni zdravnik tak dost prizemljen.

@taperverčki a to se v lekarni kupi?

Če bi ponoči bi še šlo, ampak čez dan in to smrdeečeee :( Lahko se stuširam ampak če sem v tistem obdobju bom v eni uri od tuširanja z vonjavami izpred dveh tednov, kljub deotu. :bad:
tapervečki tole s kremo tud mene zanima. Mal sem šla brat o teh hormonih. Se bere kot en scary movie. :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 05, 2014 12:36 pm

Kadar me grozno priganjajo prav tisti, ki tako poredko plačajo kakšen račun, bi jim najraje zabrusila, da včasih kaj delam tudi za stranke, ki kaj plačajo :dash: :dash:
In na kufer, ki je velik približno za ročno prtljago, je vsaj vljudno napisati več kot eno (napačno) mero :fool: (sem bila najbrž grozno komična, ko sem s šolskim ravnilom (tistim, ki gre do 29,5 ... in vem, da smo ga skoraj vsi imeli :D ) merila dimenzije kovčka :D )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 05, 2014 12:44 pm

Na, in potem še pozabim odduškat: presnet heksnšus, se komaj poberem iz postelje ... No, saj si lahko mislimo, da je tisto merjenje kovčka še malo bolj komično, če ne moreš obračati glave ali dvigat roke :lol: :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 05, 2014 1:35 pm

Leia je napisal/-a:Kadar me grozno priganjajo prav tisti, ki tako poredko plačajo kakšen račun, bi jim najraje zabrusila, da včasih kaj delam tudi za stranke, ki kaj plačajo :dash: :dash:
...

nooooo Leia - tukaj pa mislim, da res ne bi smelo bit dileme. Če ne bi plačali elektrike, bi jim jo tudi izklopili, pa mobitel tudi, pa še kaj - pa prav hitro. Tko da kar pogumno povej, kar jim gre in delaj za stranke, ki plačajo, od tadrugih itak nimaš nič (edino mogoče priporočilo še drugim strankam, ki prav tako ne plačajo - no hvala lepa).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 05, 2014 1:36 pm

Leia oprosti. ampak si ne morem pomagat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 05, 2014 1:46 pm

oaza88, sej težava je, da vsake toliko plačajo kakšen račun - tik pred novim naročilom. jaz itak nimam tu kaj, se šefi dogovarjajo, plačilni roki so taki, da vmes pozabimo, da se je kaj dogajalo. ampak me pa raz***, ko mi takile tečnarijo, da se jim kaj blazno mudi :dash:
pixna, sej te čist podpiram, sem bla grozn smešna ;) ko en mali Quasimodo s šolskim ravnilom :P
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr nov 05, 2014 1:56 pm

A mogoče kdo ve, ali mora biti šolar, če je za celo leto opravičen športne vzgoje, vseeno prisoten na urah?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 05, 2014 1:58 pm

pixna, pretirano potenje se lahko regulira s homeopatskim zdravilom. Vsaj meni to uspeva že nekaj let. Pejt v lekarno, ki ima homeopata, na posvet ;)

Imam nek čuden občutek, da sem tole že pisala. Bom šla vprašat, če imajo kaj učinkovitega proti sklerozi :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 05, 2014 2:38 pm

Leia je napisal/-a:oaza88, sej težava je, da vsake toliko plačajo kakšen račun - tik pred novim naročilom. jaz itak nimam tu kaj, se šefi dogovarjajo, ....

aja, no to je pa druga, tu bi pa moral šef komu kaj prijazno zabrusit, valda ;).
Sem mislila, da tebi ne plačajo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 05, 2014 3:29 pm

[/quote]

Če bi ponoči bi še šlo, ampak čez dan in to smrdeečeee :( Lahko se stuširam ampak če sem v tistem obdobju bom v eni uri od tuširanja z vonjavami izpred dveh tednov, kljub deotu. :bad:
tapervečki tole s kremo tud mene zanima. Mal sem šla brat o teh hormonih. Se bere kot en scary movie. :O[/quote]

To je bilo prej pri meni tudi. Zdaj pa kupim malo drazjo varianto spreya nepodpritiskom, in je zadeva resena. Me je pa prejsni teden zanesel en ugoden nakup, tja , pa je ze v smeteh. Ker mi starejsi tudi zoprno svicamo in to je cisto drugace, kot takrat ko si mlajsi (globok vzdih)
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 05, 2014 4:19 pm

@pixna&iskrica nisem ziher, če majo naše lekarne, prej kakšen sanolabor in raze trgovinice z naravno kozmetiko. Malo poguglajta. Pa iz tujine se tudi da naročit dost ugodno. Je pa jaz sama še nisem sprobala, tako da lastnih izkušenj še nimam.
Evo en članek na hitro http://www.bodieko.si/progesteron, se pa na guglu pod iskalnim nizom "estrogen dominance" najde res ogrooomno literature.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 05, 2014 6:33 pm

olgap je napisal/-a:A mogoče kdo ve, ali mora biti šolar, če je za celo leto opravičen športne vzgoje, vseeno prisoten na urah?

Pri nas so/smo bili vsi vedno na urah, ne glede na tip opravičila. Tudi recimo v takih variantah, če si bil opravičen plavanja, pa je to potekalo 2 uri popoldne na bazenu, stran od šole, si pač tam sedel.

Zna pa bit da je odvisno od šole ali učitelja.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr nov 05, 2014 6:39 pm

Očitno bo res. Ker lani je brez težav bila odsotna, letos pa imajo drugo profesorico in zahteva prisotnost. Hvala vseeno.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr nov 05, 2014 8:12 pm

Ja, pa dajmo dudarčke navajat na svobodo. Saj se držijo hiše, varnih lokacij je pa itak na pretek. Za s/k bodo pa že novi skrbniki poskrbeli, pa kar sami jim bodo vrata odprli, da jim ne bo treba uit, ker to je pa nevarno, se lahko zgodi nesreča.
Kolk fajn, ko se gre društvo že vsak, ki ima pet minut časa :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Sr nov 05, 2014 8:18 pm

Podpis!!! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 05, 2014 8:44 pm

še jest.
kera kmetavzarska pamet ej, pa sej ne vem koga nej ozmerjam zares, lastnike al veterinarja ki je evtanaziral mačka zarad mikre.
pa še ena. smo šli na prvi resen sprehod tle naokoli pri nas, povsod mrgoli malih muckov, zapacane učke, prehlajeni, boh ve kva vse leze po njih. pizde človeške gnile res. polhn k. vas mam vse po vrst.(leti na okoliške idiote)
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr nov 05, 2014 8:54 pm

Se odpravim iz Kranja proti domu, valda vozim kot po jajcih, ker ne vidim nič, komaj pridem do doma, pobašem iz avta vrečke, s polnimi rokami odklepam vrata, vrečke itak postavim med vrata, ko vstopam, ampak hudiča, na en kot nisem bila pozorna, pa je Ita to izkoristila. Res dobro, da živiva v stavbi, kjer ni nikogar, ki bi me slišal, kako vpijem za Ito, naj pride nazaj, ona pa radovedna, kolikor je, raziskuje malo tu in malo tam (kar je uspela raziskati v pol minute), dokler je ne ulovim ... buča zmešana. :dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov