Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 27, 2014 8:44 am

Re: Daj si duška

Trixi je napisal/-a::girlsad: Deklica ima za sabo že 3 kemoterapije, ki so jo še dodatno sesule.. Menda se avtoimuno tudi tako zdravi. Meni se zdi, da ne vedo kaj delajo in le poskušajo. A je res lahko zdrav otrok čez noč čisto drug? To je grozljivo, res, in tako zelo resnično in žalostno.
Bodite veseli, da ste zdravi in bodite za to hvaležni vsak dan, ni važno komu, le zahvalite se in se priporočajte še za v naprej. :angel:

Ja, tudi avtoimune bolezni zdravijo s kemoterapijo, ker pri avtoimunih boleznih ti imunski sistem napada lastno telo in celice namesto vsiljivcev...s tako terapijo poskušajo tok sesut imunski sistem, da bi se nehal napadat. Se strinjam poskušajo...po svojih najboljših močeh, ki pa so žal zelo omejene. Šele, ko se srečaš s kakšnimi takimi stvarmi vidiš, da je medicina žal precej omejena v tem kaj lahko stori. Držim pesti za punčko še naprej.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 27, 2014 12:10 pm

:girlsad: Pred pediatrično na veliko kradejo priklenjena kolesa, tudi stara. Tudi mamici so ga ukradli, nekaj dni za očkovem. Banda! :threaten:
Res ne vem, zakaj ni tam ene kamere, da bi bilo vsaj očitno, kdo jih krade in lažje najti te barabe?
Sem kolegici rekla, da naj javi naprej, se pritoži. Če pa ne mislijo nič naredit za varnost, naj dajo vsaj pisno opozorilo ostalim, da koles ni treba priklenit, ker ga odpeljejo v vsakem primeru, in da jih na veliko kradejo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 27, 2014 1:25 pm

Če imata kakšno bolj specialno kolo, naj pogledata mal na bolhi, če se kej na novo prodaja. In tole s kolesi ni problem samo pri pediatrični. Je žal kr lepo povsod. Idealno in veliko zbirko koles imajo pa itak pri blokih, kjer izginejo tud iz kolesarnice priklenjena... :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Po okt 27, 2014 2:06 pm

A me lahko kdo v rit brcne, da se lotim delat? No ja, bolj delat, saj delam, ampak vseeno ... leeenaaaaa sem!
Sem se pa odločila, da štartam na novo in ne bom več ustvarjala v sodelovanju s sestrično ... moram naredit logo in skico za spletko.
Pa v petek gremo v Gardaland, a bom preživela? :truce: :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 27, 2014 3:37 pm

Boš! Pa uživala na polno tudi. ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 27, 2014 7:16 pm

Saj vem, ampak nazadnje sem bila tam 10 let nazaj, ko mi še ni bil problem prenesti adrenalin in ko sem še lahko sama hodila po temi in gledala grozljivke (tudi ponoči :D ). Zdaj tega ne počnem več spljoh! Boječka sm postala :negative: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 27, 2014 7:31 pm

Srečka..! Gardaland je super!!

Drgač pa... Ej, Jagodka? *BRC*!!!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 27, 2014 7:33 pm

eh jagodka, kar s starostjo zgubiš, kompeziraš drugače... Bolj star bolj nor ... :D Uživaj na polno! ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 27, 2014 7:50 pm

Mačja mama je napisal/-a:Srečka..! Gardaland je super!!

Drgač pa... Ej, Jagodka? *BRC*!!!!!

Hvala MM, bom tole še jutri prebrala, da bo za zihr, ko bom v službi :D

Ma ja, saj bom uživala, drugače ne gre. Če na vlaku smrti za odrasle, pa na vlaku veselja za otroke :girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 28, 2014 7:38 am

:rolleyes: Ko gre z vneto tetivo še odlaufat 42 km in sedaj nosi posledice, vse vneto, zateklo kot poleno in boleče, neuporabna noga.
A je treba tega, a je res treba? :fool: :fool: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 28, 2014 10:46 am

ja, Trixi - če si trmast (da ne rečem besede na "b") - je tega treba.
:fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 28, 2014 10:59 am

Eh, moški pač....ne poznam nobenega, ki bi se ga ta "bolezen" izognila. :rolleyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To okt 28, 2014 11:33 am

Sploh ne gre za trmo - to je čisti gušt (tudi če potem boli) :good:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 28, 2014 11:55 am

On je sedaj čisti invalid, pa mora v službo in jutri še v tujino. Ni sposoben niti na sprehod it. Tako ga boli, da je ponoči nehote še mene prebujal. Bedak, zasvojen s športom in to v svojo in našo škodo! :threaten:
Bom nogo fotknila (ne, nič bat, ne bom objavila, le za moj arhiv), je kot prava mortadela velikanka, vse zateklo. :rolleyes: :fool: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 28, 2014 12:05 pm

Ma, saj se da tudi brez poškodb, ampak je treba redno in veliko trenirat in če nisi dovolj dobro pripravljen, kakšen maraton tudi izpustit. Nič ne rečem, če si utrujen pa bolijo mišice, ampak dejanske poškodbe, kot jih opisuje trixi, pa niso ok (ne, ne govorim iz prve roke, jaz si tega ne bi upala, je pa prijateljica maratonka - začela je s krajšimi teki in šele čez nekaj časa (let!) in z veliko treninga začela s polnimi maratoni ... no, ona je na cilju videti bolje kot jaz po dveh, treh kilometrih :P )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 28, 2014 12:11 pm

Več kot redno in veliko trenira, nič bat. In takrat je šel s poškodovano roko na Iron mana, ne na običajni triatlon, sem šele kasneje izvedela. Ja, biti 4 minute hitrejši, zakaj le?? Sam s sabo tekmuje in si dokazuje. Čemu, čemu je to dobro? :fool: Telo se tudi iztroši, še posebno pri njegovem skromnem načinu prehranjevanja. Kot en dahavc leta naokrog. No, povprečje sva pa super. :rolleyes:
Že na Švedskem maratonu je komaj preživel, imel krče, izgubljal zavest, ker je premalo pil in bil prav zdravniško oskrbovan med dogajanjem, dobil infuzijo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 28, 2014 12:14 pm

Enostavno, pretirava, zelo pretirava! :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 28, 2014 12:19 pm

Evo še enkrat se je potrdilo to kar že skoz pravim. Šport je nevaren. :D Vsi so nekaj nalamani, zatečeni z nategnjenimi kitami in kaj jst vem kaj še vse. Zdej al so mazohisti ali pač precenijo svoje sposobnosti. :) Jst pa čist ponosna če mi rata 2km pretečt brez da bi pljuča pustila par metrov od štarta. :yahoo:

Trixi itak so pa tipi čudna rasa. Napol nalamani hodijo okol, se ukvarjajo z nevarnim športom, potem jih pa en navaden prehlad položi v posteljo in so čist bogceni :lol: Pol pa vstopimo na sceno super ženske s čajem in lekadolom. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 28, 2014 12:33 pm

Trixi je napisal/-a:Več kot redno in veliko trenira, nič bat. In takrat je šel s poškodovano roko na Iron mana

amm tole pa je izzivanje sreče in zdravja. Slišala za Iron man tekmovanja. Tile ki gredo tole so res ultra norci :fool: in po drugi strani vsa čast jim, ki jim uspe :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 28, 2014 12:36 pm

Že precej let živim s takim norcem in zares tega ne cenim, ne občudujem, niti malo nisem ponosna, ker ni razloga. Vse to je za naš svet popolnoma nekoristno.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov