Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 24, 2014 1:03 pm

Re: Daj si duška

Cats, če imaš tvojo novo garderobo (krilo in pulover) pralno, daj na flek na veliko namaži z npr. Jarom za posodo, ki je dober razmaščevalec, čisto malo vode, pomencaj, pusti nekaj časa, da stoji v "paci", nato pa daj prat. Bi moralo pomagat.
Vsaj pri manjšem mastnem madežu na občutljivi tkanini je bilo zelo uspešno. :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 24, 2014 1:22 pm

Duško,
jaz res podpiram tekače itd. ampak v nedeljo, ko je maraton so dejansko vse ceste okrog mene zaprte in sploh nikamor ven ne morem ...ok ajde, saj sem tako ali imela v planu pospravljanje ampak na kakšno kavo bi pa vseeno šla. :S ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe okt 24, 2014 1:28 pm

Larina je napisal/-a:
Mislim, da so mi zašuštral vozniško. Si je mogoče kdo dal prek kratkim delat novo? Ali pa mogoče veste, če so spreminjal dizajn sprednje strani?

Larina, če se ne motim, bodo vse kartice spremenjene, lahko pa opišeš, kakšno imaš, ker sem si po spremembi priimka dala delat novo vozniško (prej sem imela roza papir, zdaj imam kartico), pa ti lahko tako povem, če je v redu ali ne :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 24, 2014 1:30 pm

Iskrica, vesolje ti sporoča: doma bod pa štrikaj :devil: :D :D

Trixi, hvala, ne vem, če se bom upala dat prat, ker se mi je dogajalo, da flek ne gre ven, pol me še v čistilnici nap*, zakaj sem šla sama prčkat. Verjetno bom nesla v ponedeljek strokovnjakom. Samo moram malo paro spustit skozi ušesa, ker sem tako štorasta :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 24, 2014 1:54 pm

iskrica na kofe lahk greš peš. :) Pa spotoma še spodbujaš tekače. ;)

Jagodka okol vozniške ... zdej po novem te frdamane kartice veljajo 10 let. A morda kej veš a bo treba po desetih letih delat zdravniškega, al sam greš ke na občino in zamenaš za nov dokument? Se pravi isto sračkanje kot za osebno?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 24, 2014 1:56 pm

cats dexal za madeže (eurospin ima). Sicer pa če je res olje od ribe in če nisi šla masakra takoj na wc delat z vodo in brisačami bi kamot lahk dala gor detergent za posodo. Itak je razmaščevalc in bi moral delovat. Sam vtirat ne smeš preveč.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 24, 2014 2:05 pm

Jaz sem takrat močno vtirala ta detergent in je to pomagalo. Ko sem najprej na hitrico, pa podrgnila in sprala, je bil še vedno prisoten madež. Ker taka nisem nameravala hodit naokrog, sem riskirala in ga pustila precej časa gor, dala prat in evo, je šlo stran. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 24, 2014 2:14 pm

:good: Vsestransko uporaben detergent za posodo. :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 24, 2014 2:16 pm

Cats, sej se mi je zdelo, da je to to :lol: :lol:

pixna: prijateljica s katero sem se menila je malo predaleč, da bi šla peš tako, da bova pa po telefonu kofetkali :D grem pa ponavadi vsako leto spodbujat tekače, to pa :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe okt 24, 2014 3:20 pm

pixna je napisal/-a:iskrica na kofe lahk greš peš. :) Pa spotoma še spodbujaš tekače. ;)

Jagodka okol vozniške ... zdej po novem te frdamane kartice veljajo 10 let. A morda kej veš a bo treba po desetih letih delat zdravniškega, al sam greš ke na občino in zamenaš za nov dokument? Se pravi isto sračkanje kot za osebno?

Glede na to, da mi vozniška kao velja do ne vem katerega leta moje starosti, mislm, da je treba samo na UE in zamenjat, brez zdravniških. Ker drugače bi verjetno tudi samo dovoljenje spremenili al kako? Nimam pojma, resnično ne. Samo zadnjič mi je ena, ki dela na prekrških na sodišču, rekla, da bodo v letu ali dveh vsi morali spremenit iz papirja na kartico in da bodo dejansko veljale te kartice samo 10 let. Verjetno zaradi fotografije al kaj jaz vem ... Samo da bodo služili na naš račun.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 24, 2014 5:58 pm

Ma eni niso za nikamor. Bolhe se še posebaj pri blokovskih hodnikih hitro raznesejo. Ti sosedov kuža čez predpražnik gre, ti neseš naslednji dan predpražnik strkat, in voila - bolhe. Potem pa kak teden ne porajtaš in so en dva tri na tvojem gležnju.
Kot da je res tok težko mucu ampulo dat. Tule je banda izlaškega odpada prinesla v kopalnico toliko bolh da dobro da nisem zamašila odtoka z njimi ko sem jih skopala, Cimet in Jani (staroselec in začasni okupator kavča) sta dobila ampulo in je bil problem rešen. Bo ta tečna več za telefonski račun zapravla s tečnobo kolikor bi jo pa ampula stala. :dash:

Za tiste ki ste mi zaželeli srečo z zobom se lahko pohvalim da je vse sprejemljivo. Če ravno ne dreznem kja gor niti ne opazim da mi zob fali. Bolečina je praktično neobstoječa, krvavitve pa tudi ni več. :good:

Nočni divjaček je pa tudi na veterini danes. K sreči je dovolj toleranten do ljudi da bodo punce ob k/s obenem še očesno votlino zrihtale, odstranile gnoj,..., pač pošlihtale kar se pošlihtat da. Vikend bo na veterini odležal, potem pride pa do končnega okrevanja verjetno h meni. Če bo priden dobi kuhinjski kavč če bo pa smotko pa kopalnico.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 24, 2014 7:30 pm

:girlsad: Deklica ima za sabo že 3 kemoterapije, ki so jo še dodatno sesule.. Menda se avtoimuno tudi tako zdravi. Meni se zdi, da ne vedo kaj delajo in le poskušajo. A je res lahko zdrav otrok čez noč čisto drug? To je grozljivo, res, in tako zelo resnično in žalostno.
Bodite veseli, da ste zdravi in bodite za to hvaležni vsak dan, ni važno komu, le zahvalite se in se priporočajte še za v naprej. :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 24, 2014 7:33 pm

:girlsad: Možev sodelavec je tudi danes najavil, da se verjetno ne vidijo več. Ima eno leto do upokojitve. Rak na pljučih. So pred tremi tedni zdravili prehlad, sedaj pa ta diagnoza. :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 24, 2014 7:50 pm

Trixi je napisal/-a: Meni se zdi, da ne vedo kaj delajo in le poskušajo.

To je dejstvo, tukaj se ti nima kaj zdet.
Kemoterapija je sistemsko masovno zastrupljanje celega telesa in samo upajo, da rak pocrka prej kot jetra, ledvice itd. Uspeh je pa itak tam nekje 30%, optimistično rečeno.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe okt 24, 2014 7:54 pm

Kemoterapija je ustavitev delitve celic, s čimer se zavira delitev bolanih in posledično tudi zdravih celic.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Pe okt 24, 2014 8:53 pm

Joj Trixi, skoz berem tole zgodbo, se vsak dan zahvalim vesolju, ko gledam svojega malega lumpa in si mislim, da je starševstvo res zelo strašljivo. Se velikokrat spomnim na punčko in ji močno želim, da se obrne na bolje :kiss: .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 24, 2014 9:01 pm

madona sem morala pa dele brat 5 al 6 strani za nazaj. se vidi da se merkur poslavlja :D .
moj zobobol je bil hud, sem šestico dvakrat zdravilo dubla in novo belo plombo. suma 110€.
sorcerer, za zobobol je drgač zmlete klinčke gor za dat. ti omrtviči vse.
kako naj začnem svoj štrom delat? genetsko ne prenesm tega elektrota.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 25, 2014 9:20 pm

Zavetišče Postojna trenutno dejansko nima psov za posvojitev (zadnjega sem posvojila jaz 8) ). :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 25, 2014 9:36 pm

knedl je napisal/-a:kako naj začnem svoj štrom delat? genetsko ne prenesm tega elektrota.

Sončne celice na streho...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 26, 2014 4:59 pm

knedl je napisal/-a:kako naj začnem svoj štrom delat? genetsko ne prenesm tega elektrota.

Al pa se na kolo usedi pa poganjaj :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov