Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 22, 2014 2:44 pm

Re: Daj si duška

NE DA VSTAT?? V službi?? Upam, da se šefu tut ne bo dalo plačat...

Drgač pa Sorcerer, to je kozlanje od kozlanja. Taki ljudje bi morali bit nekam zaprti, da ne bi več prišli v stik z živalmi (ona IN sosed, da ne bo pomote...) Žal mi je za ubogega psa... In kar je najbolj gnusno je to, kot je bilo že rečeno - dandanes je to še zmeraj bolj pravilo kot izjema... :bad: :bad: :bad:

(Sej pol se človk vpraša, kdo je res mal nor...? Al oni, al jst k sedim na tleh zato ker je pes razkomoten po celem kavču in nimam srca ga dol vržt...)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 22, 2014 3:24 pm

Ma na kozlanje mi gre da sem vsakodnevno obkrozena s takimi ljudmi. Je meni huje za njenega psa kot njej. Pa do klica o njegovi smrti sploh vedela nisem da obstaja. :dash:
Moje kosmate kepe spijo na postelji, kavcu, naslonjacu, v omarah, na kupu sveze opranih cunj,...
Ko so v narocju, tam ostanejo dokler zelijo, tudi ce mene tisci lulat, ali se mi spi zvecer. Ko se zmigajo sami od sebe ustanem, dol pa jih nimam srca zbudit.
Zalostna sem, pa nic ne morem. Nekateri ljudje so bedni. Ko bi vsaj bila zakonodaja dovolj ostra, in kazenski organi bolj ucinkoviti. :(

Glede lenobe v sluzbi pa tut jst nimam potrpljenja. Veliko je ljudi ki bi zeleli delati, pa jim lenuhi delo odzirajo. V sedanjih casih ali delas, ali pa ne. In ce ne, pejt na zavod in daj prostor drugu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 22, 2014 4:29 pm

Malo manj grozno, pa vseeno: res je fajn kolesarit po prometni cesti (ja, seveda po pločniku (brez kolesarske steze)) z neprivezanim psom :dash: Ker pes zelo dobro ve, da mora počakati na prehodu za pešce, ja :fool: (Pes je pač tekel kar nekaj pred lastnikom, avtomobili so pa na srečo počakali ...)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 22, 2014 5:11 pm

In še! Tamala Bibika me je malo prej (zelo nežno) ugriznila v roko, ampak ker sem se je res ustrašila, je pol kave letelo v zrak (tudi po računalniku) ... :S Pa bi človek to še prenesel, če ne bi moj dragi zdaj o tem pel pesmi (melodija Mother od Pink Floyd) rofl :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 27, 2014 12:36 pm

Razočarana nad svetom. Razočarana nad pogledi celo lastne družine. Enostavno razočarana.
Bila na obisku pri babici. Tema je nanesla na lokalno pekarno katere lastnik je neplačnik praktično vsega. Ne plačuje delavcev. Ne plač, ne prispevkov (kar vem iz osebnih izkušenj). Ne plačuje svojih kreditov in je prenešen na "slabo banko". Ne plačuje davkov in je na seznamu davčnih neplačnikov. Podjetje vedno spravi na beraško palico in potem prepiše na drugega družinskega člana da ne morejo rubit ob stečaju. Po drugi strani pa nekje vseeno najde denar za zelo fancy avtomobile, ornk dopuste za njegovo družino,...In ga je babica celo na polno zagovarjala. Da to počno vsi. Da to počnejo ljudje zato ker je to edin način do boljšega življenja in da dokler zakoni to dopuščajo da je prav da se to počne. Ko pa sem si drznila reč da je to narobe. Da goljufat ni prav. Da to da nisi kaznovan nima nič z tem da je neplačevanje delavcev narobe, in da moramo ljudje met neko moralno stance, me je pa oklicala za neumno, naivno, in mi lepo dala vedet da po njenem tako ne bom nikoli nikamor prišla.
GRRRRRRR
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr avg 27, 2014 1:13 pm

Ojoj! Ma naj tebi babica da ves denar, pa še pospravljat in kuhat ti naj hodi zastonj, da boš ti peljala družino na dopust. Njej pa ne pustit niti, da si kupi kilo kruha in plača ogrevanje. Delavci pri tem delodajalcu so v takšni situaciji. Po moje bo kmalu spremenila mnenje.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr avg 27, 2014 1:54 pm

Tile stari starši so taki kot moji oziroma na isto foro narejeni ... Janši bi dali ves denar tega sveta, ker on pa ni nič narobe naredil nikoli v svojem življenju in je nedolžen, vsi ostali (ki pa niso v SDS), imajo pa po tri kile masla na glavi. Pa tudi nihče ne naredi ničesar dovolj dobro, sploh mi ne, ki celo življenje živimo v isti hiši. Tako pač je pri teh ljudeh. Sem jih že zdavnaj nehala jemat resno.

Imata pa moja stara starša danes 53. obletnico poroke :) tudi to je nekaj :)

Sicer pa, dragi Duško, odstrani nesposobne ljudi iz moje bližine, lepo prosim. Nisem popolna, daleč od tega, nisem najbolj brihtna, ampak vseeno, daj to naredi zame, prosim, prosim. Drugače se mi bo zmešalo in bom šla na vrh Idrije na zaprt oddelek. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 27, 2014 2:29 pm

Sorcerer... :praising:
Te čist razumem... zato pa je tale nesrečna država tam kjer je...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 27, 2014 9:34 pm

Cist res smo tam kjer smo zarad takih misljenj. Zaradi idej da nepostenost ni samo tolerirana ampak videna celo kot zazeljena. Delala sem pri tocno tem peku dobro desetletje nazaj, in svojo placo cakala 3 mesece. Takrat sem si kaj takega še lahko "privoscila". Sedaj kaj takega nebi slo vec cez. Prehitro bi elektro odlopil tok, prehitro bi lizing podjetje vzelo avto. Pa on ni bil edini neplacnik. Videla sem zgodbo iz oci delavca in nimam nobenega potrpljenja za take osebke.
Babicina ideja da to pocne ne ker je on slaba oseba ampak samo zato ker zakonodaja tega ne prepreci se mi pa tudi gnusi. Stvari pocnes zato ker se tako odlocis. Ne zaradi zakona. Jst ne morim, ne mucim zivali, ne ropam bank, ne zmerjam mimoidocih na ulici zato ker se to ne pocne. Ker to ni sprejemljivo. Ker ne pocnem drugim kar nebi zelela da oni storijo meni. Recimo temu karma, ali pa "vse se vraca vse se placa" logika, ali pa neka osnovna dostojnost. Zgoraj navedenih stvari nebi pocela tudi ce bi odstranili vse zakone in kazni za tako pocetje. Toliko huje pa je še da smo vsi v nasi druzini bolj nizko na ekonomski lestvici. V bljizni druzini ni niti enega univerzitetnega izobrazenca. In dejstvo da mi, torej delavci vedno potegnemo takratko v takih scenarijih, njej se pa to ok zdi je skregano z logiko do boga amena.
Pokvarjenost ni nekaj kar bi lahko zakon preprecil. Samo sankcjonira lahko.

:bad: :girlsad: :dash: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 29, 2014 9:10 am

Pa kaj je letos s temi norimi kamikaza samomorilskimi vrabci. :dash: Bemtiš, pred pol minute je spet en priletel na balkon, sem ga videla in v isti sekundi ga je Miška že zagrabila. :O Sem tekla na balkon in ji ga dobesedno iz gobca rešila. Je odletel, zgleda nepoškodovan. Bemti, se cela tresem. Pa imam mačkotesen balkon, ampak žal očitno ne tudi ptičetesnega. Tale Miška je pa, uh.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 29, 2014 9:15 am

Miška lepo naroči dostavo na dom, ti pa takole. Ne, saj te razumem, ampak nimam nobene pametne ideje. Zamreženo imate super, očitno rabite stražarja, ki bo vrabce, ki zalutajo, vračal mestu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 29, 2014 9:27 am

Zdaj ga pa obsedeno išče in očitajoče mijavka. :fool: Kaj sem jaz ena neroda, že drugič mi je uspelo "izgubit" gotov ulov. :rolleyes:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 29, 2014 11:12 am

Boga Miška. Kok si pa ti žleht. Bo pritožbo napisala da si ji večerjo direkt iz gobca ukradla.
Pa bogi vrabec. Upam da bo res zadnji.
Sem mela do zdaj samo 1x takšno situacijo. S Cimetom sva bla zunaj pred blokom Pa preden se usuje naval obtožb mačka met zunaj za pol ure naj pojasnim da je Cimet z mano odkar je bil star 4 dni in je vajen sprehodov na oprsnici in povodcu. Ma dneve ko se na povodcu vede bolje od mojega bivšega psa. Na ta dotičen poletni večer 2 let nazaj je bil na fleksiju zraven mene ko sem pobirala perilo. nakar slišim cviljenje. No ja. Tiho piskanje. Sem pač mislila da prihaja od katerega od otrok ki so se igrali blizu in ignorirala. Ampak dlje je trajalo, bolj sem ugotavljala da se premika z mojim cimetom. Mene je zagrabia panika zakaj mi cimet cvili, ampak on se je igral na travi. Z njim vse ok. Grem bližje in mi on ves srečen in ponosen sam nase prinese miško. Pa ne tako ta igračkaste ali mačje sorte. Reva je bila v šoku, in verjetno s kar parimi polomljenimi kostmi, tako da je na žalost padlo name da sem ji skrajšala trpljenje. In ko je boga reva nehala cvilit in se trest, je moj ubogi mačkon pogledal mene s pogledom "igračo si mi pokvarla. Me boš vsaj pohvalila da sem ti nekaj prinesel?". In tako je zaključil Cimetov do sedaj edini živi plen občasnih muh in žužkov ne štejem.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 29, 2014 11:17 am

Je pa vsaj ena dobra stvar se izcimila iz njegovega lova. Imam soseda ki ne verjame da so muce za noter. Oziroma ne mara žiali - sploh. Ne psov, ne mačk, ne hrčkov. Nič. In do takrat cimeta ni prebavljal. Nebi nikoli in nikdar zaupala njemu blizu mojega mačkona.Tisti dan je pa lov videl, in sem dobila komentar da bi se ta miš drugače lahko znašla v hodniku, in da je vesel da jo je cimet ujel. Celo počohal cimeta ko sva šla nazaj v hodnik. In od takrat Cimeta tolerira brez kakšnih izpadov.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 31, 2014 4:33 pm

OK, v čem je štos pisanja s temile mini črkami? Občutek pomembnosti, ker vsi klikamo na citiranje? Ne zastopim :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 31, 2014 4:45 pm

Sem to že ene parkrat vprašala in meni tudi ni jasno.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 31, 2014 4:48 pm

Oprosti. Ne bom vec. Ni bilo z namenom provokacije
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 31, 2014 5:41 pm

Hvala, bom(o) lažje brala(i). :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 31, 2014 8:10 pm

Ponavadi se oglasam iz telefona in tudi mini crke zgledajo ok. Pa zoom mam na dotiku prsta. Enostavno nisem pomislila na tiste z manjsimi ekrani, in morda tiste s slabsim vidom. Pac manj nujne zadeve sem z manjsim pisala. Res ni bilo slabonamerno, priznam pa da slabo predvidevam kaj bo morda drugim motece.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 31, 2014 8:15 pm

Čoravi dinosavri smo s tvojo odločitvijo zadovoljni :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov