Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne avg 10, 2014 9:20 am

Re: Daj si duška

Trixi je napisal/-a:Jani je čisto na sveže brez zobkov.

Aja... potem pa še boli. :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 10, 2014 10:24 am

Ja. Kot je Trixi napisala. Zobarja je mel ta zadnji četrtek, in zgubil 8 zobkov. Par na vsaki strani.
Zaenkrat je še na protibolečinski terapiji, pa tudi nima navade ravno žvečit hrane že od kar je pri meni. Raje golta. Ampak vseeno pa nočem tvegat da bi se kaj razdražilo ker jih je prvotno zgubil zaradi vnetja dlesni.
Pa še FIVček je in kaka krvavitev z mojim negativnim staroselcem okrog nebi ravno prišla v poštev. Sem dala preventivno par dni mir z "ostrimi" stvarmi.
Danes bosta dobila vsak za kako dlan briketkov suhih pa bom vidla kako bo šlo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 11, 2014 9:55 am

Pa jaz res ne vem več kaj naj s pošto. 11.7. pisno pošljem primer na Okrožno državno tožilstvo Lj. Dobili so ga 4.8. po meilu. :O :O :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 11, 2014 7:41 pm

:scratch: Sploh ne znam določit, kateri revež bi to bil. Zajec?
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To avg 12, 2014 6:48 am

Bi znal bit zajček ja.

Robin Williams, počivaj v miru!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 7:21 am

Ene super kužike ni več :( :'(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 8:31 am

Punce, jaz vem, kako se počutite, ko najdete take zmazke na cesti. Vseeno vas lepo prosim, da si za te slike omislite neko posebno temo. Take slike so meni osebno in še marsikomu zelo moteče in bodo v končnem odvrnile ljudi od branja drugače zelo zanimivih in poučnih stvari.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 8:52 am

Cats, jih bom spravljala v svoj arhiv, če jih bom kdaj slučajno rabila.
Itak, da ne objavljam vseh, ki jih srečam na tak način. Nekaj sem jih pa morala, da ne bo vse preveč idilično, lepo, kosmato, ljubko, ker je realnost tudi grda.
Se opravičujem vsem, ki jih to prizadane. Jaz delam to z namenom, da bi se še kdo zganil, pa kaj v tej smeri naredil, da bi jih bilo manj nezaželjenih, manj takih, ki so ljudem le "en maček", ki ga nadomesti drug revež, ko ta zgine..
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 9:12 am

Ja, vem, zakaj to delaš, te razumem in občudujem. Samo mislim, da mogoče ni pravi način objavljati ih v Duškotu. Posebna tema in občasni povzetki te teme naslovljeni na medije bi mogoče dosegli več.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To avg 12, 2014 9:17 am

Trixi....tole "še en maček" je pa mene v zadnih dneh tako prizadelo, da sem še samo sebe presenetila...ko smo imeli reševalno akcijo za eno malo črno kepico! :'(
Ne morem verjet, res ne, da obstaja toliko ljudi brez srca!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 9:41 am

Cats, imaš prav, ampak je preveč grdo in grozno, da bi bila posebna tema, še meni. Zato sem jih pa nekaj sem pripopala, ker je zelo gledana tema, nekaj pa tja "zakaj izključno notranji". Bo sedaj za dolgo časa mir pred mojimi groznimi fotkami. Se pa tudi zavedam, da tisti, ki se jih to res tiče, ne berejo tega foruma. Moramo pa mi, ostali, ki nam je mar, toliko več delat na tem, težit drugim. Jaz sem jim šla tudi na vrata zvonit... Pa so mi trdili, da njihova muca navaja svoje mladičke, da se ne hodi na cesto. Ko sem povedala, da to ni možno, da imam tudi foto dokaze, so pa mene napadli, češ a me ni sram, ko to fotkam. Ne, ni me sram, res ne.
Druga gospa pa pravi, da ona sama navaja muce, da ne hodijo na cesto, ko jim reče: "Muci ne, cesta!". :rolleyes: No, čez čas, skozi moj monolog je priznala, da je že 2 povozilo. Toliko jih je priznala, za več sploh nočem vedeti. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 9:50 am

:girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 12:07 pm

Cats je napisal/-a:Punce, jaz vem, kako se počutite, ko najdete take zmazke na cesti. Vseeno vas lepo prosim, da si za te slike omislite neko posebno temo. Take slike so meni osebno in še marsikomu zelo moteče in bodo v končnem odvrnile ljudi od branja drugače zelo zanimivih in poučnih stvari.

Mene pa moti tvoja trditev, da so slike moteče še marsikomu. Ne zato, ker so jim moteče, pač pa zato, ker tega niti eden od teh marsikaterih doslej ni napisal. Se je očitno lažje pritoževat in kritizirat anonimno, v ozadju, kot napisat svoje mnenje bodisi tukaj, bodisi pisati administratorju oz. moderatorju. Potem pa je seveda ob vsaki vsaj malo primerni priložnosti tudi zelo fino omenjati nedemokratičnost, pa mainstreem, pa totalitarizem, pa neupoštevanje drugačnih mnenj....Tipično.

Trixi je imela tudi sama velike pomisleke pred objavo teh slik in je pred objavo za mnenje vprašala administratorja in moderatorje ter šele nato objavila. Kljub temu, da smo živalski forum in da tudi na cesti ne izberemo sami tega, ali želimo ali ne srečati živalskih zmazkov, pa razumem in spoštujem, da koga te slike prizadenejo. Zato je tudi moje mnenje, da slike bolj pašejo v temo o blagodejnostih zunanjega bivanja. Čeprav je tudi Duško namenjen duškanju in ne "zelo zanimivim in poučnim temam". ;)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 12:18 pm

renata je napisal/-a:Mene pa moti tvoja trditev, da so slike moteče še marsikomu. Ne zato, ker so jim moteče, pač pa zato, ker tega niti eden od teh marsikaterih doslej ni napisal. Se je očitno lažje pritoževat in kritizirat anonimno, v ozadju, kot napisat svoje mnenje bodisi tukaj, bodisi pisati administratorju oz. moderatorju. Potem pa je seveda ob vsaki vsaj malo primerni priložnosti tudi zelo fino omenjati nedemokratičnost, pa mainstreem, pa totalitarizem, pa neupoštevanje drugačnih mnenj....Tipično.

Tipično za kaj, renata? Za moje delovanje na forumu? Super si to skonstruirala. :good:

Nimam namena tukaj navajat seznama ljudi, s katerimi sem se pogovarjala o tem preden sem napisala post. Nimam se tudi namena opravičevati, če je moje mnenje drugačno od trenutno zaželjenega. Imam pa namen še naprej napisati in povedati na glas, če me kaj moti.

Če pa še vedno misliš, da je tisto, kar tukaj napišem kr eno natolcevanje in nima podlage v dejstvih, ne morem pomagat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 12:20 pm

Čisto narobe si to razumela. Ti si edina, ki si napisala. Kritika je bila namenjena tistim, ki niso.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 1:09 pm

:clap: Andreja, najlepša hvala za tvoj novi projekt v dobro nikogaršnjih kosmatinčkov! :thanks: :kiss:
Na FB strani že piše, tu na forumu pa zagotovo še bo. :kitty:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To avg 12, 2014 1:09 pm

Jaz sem tudi prav v tej temi pred časom izrazila svoj pomislek ob objavljanju teh slik tukaj, ker večina tu sodelujočih ima pretežno razčiščene pojme o mačji svobodi. Prav tako sem predlagala, da naj se jih objavi na FB, pa začuda tam niso objavljene že zdaleč ne vse fotke (veliko veliko manj kot tu), ki jih je moč videti tu. Tega ne razumem najbolje - namreč, na FB profilu MH npr marsikateri folk še vedno ne razume poante posvojitvenih pogodb in to s pridom ponavlja s svojimi posti. So fotke preveč moteče za FB (kjer je več tistih, ki ne razumejo pomembnosti notranjega bivanja), za forum pa ne?

Pa še nekaj: biti edin(a), ki nekaj napiše, ne pomeni prav veliko, zagotovo pa ne pomeni, da drugi nismo imeli podobnega mnenja. Je pač bila edina, ki je imela ja**a ali voljo to napisat.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 1:15 pm

moksa, da ni na FBju takih fotk sem jaz "kriva", ker nimam FBja. Tu jih pa tudi ni toliko, da bi se morali sedaj zaradi tega pregovarjati. Sem že obljubila, da jih dolgo časa ne bom objavljala.
Tistega groznega so pa tudi odpeljali, po mnogih klicih, in je bil zato v Duškotu, ker so me res zjezili s svojim nedelom. Je bilo treba še eno veliko označbo zraven postavit, da ga ni bilo moč spregledati.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To avg 12, 2014 1:19 pm

Nak,Trixi, ne mroeš biti ti kriva, ker nimaš FB profila :P . "Kriva" bi bila, če bi ga imela, pa bi objavljala tu, tam pa ne ;)
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 2:41 pm

moksa je napisal/-a:Jaz sem tudi prav v tej temi pred časom izrazila svoj pomislek ob objavljanju teh slik tukaj, ker večina tu sodelujočih ima pretežno razčiščene pojme o mačji svobodi. Prav tako sem predlagala, da naj se jih objavi na FB, pa začuda tam niso objavljene že zdaleč ne vse fotke (veliko veliko manj kot tu), ki jih je moč videti tu. Tega ne razumem najbolje - namreč, na FB profilu MH npr marsikateri folk še vedno ne razume poante posvojitvenih pogodb in to s pridom ponavlja s svojimi posti. So fotke preveč moteče za FB (kjer je več tistih, ki ne razumejo pomembnosti notranjega bivanja), za forum pa ne?

Pa še nekaj: biti edin(a), ki nekaj napiše, ne pomeni prav veliko, zagotovo pa ne pomeni, da drugi nismo imeli podobnega mnenja. Je pač bila edina, ki je imela ja**a ali voljo to napisat.

Trixi je objavljala slike kot uporabnica foruma Pomagamo živalim, ne kot prostovoljka Mačje hiše. Ko je spraševala za mnenje o tem, ali jih je primerno objaviti, je to vprašala moderatorje foruma in ne mačjehišarjev. Torej, ni se sestal svet zavoda MH ali kaj podobnega in požegnal ter vsilil ostalim slike. :rolleyes: Nobenega razloga ni, da bi te čudilo, zakaj MH ne objavlja slik na FB-ju. Nikjer ni bilo rečeno, da je kar vsem mačjehišarjem po vrsti ali pa sploh kateremu od njih ali administratorjem FB MH strani všeč, da se te slike objavljajo. Morda tudi marsikaterega od njih moti, morda tudi marsikateri od njih trpi, pa tega ne pove. Skratka, če bi kdo želel na svojem FB ju objavit katero od slik, te niso last Mačje hiše in naj se obrne za dovoljenje na Trixi, uporabnico foruma Pomagamo živalim.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov