udomačen tiger
Re: Daj si duška
. Oprosti Luna, ampak res nisem vedela. Veterinar je sicer opazil tanko črtico, ampak bi lahko bila tudi od kakšne poškodbe, je moral še od znotraj pogledat. Po moje so muco tukaj pustili kakšni turisti, sicer zihr ne bi bila že sterilizirana. Se tolažim zdej, bolš dvakrat kot nobenkrat, pa upam, da si Luna čimprej opomore.
Koliko plačaš za dojenčka, da ga imaš "bolj rad"???
kaj pa moreš, če ne veš. Si hotela samo dobro, sem prepričana, da Luna to ve. 
ta "gospa" je očitno konkretno oplaknjena in ji je po moje čisto utopično kar koli razlagat, ker se je itak odločila, da ne bo razumela.
Še posebej del, ko se spomnim, da zaradi mojih 4 premičnih dekoracij nepremičnih (rož, recimo) ne morem imet. In vidite, kako praktično je, da imam potem vsaj premične
saj to je že skoraj za smejat...
........
ja, tudi jaz ne vem kje sem zgrešla.
Klečim pred računalnikom, tipkovnico, v zavoju roke se mi stiskata tritačka Muci in Ludvik, Pihec leži pred ekranom, stol je zaseden z Bachi, Pikcem in Rolfijem, v neposredni bližini počivata Filip - na moji desni in Golobček - na moji levi, Nivea in tritačka Quattro se pa še vedno igrata z žogo-cesto. Sami zlati srčki, ki poleg mnogih drugih vsi čakajo na svojo priložnost, na svoj čim boljši dom in ljubečega posvojitelja. Naj ji bo čim več in čim prej, ker ni in ni konca zavrženim, zapuščenim, neobogljenim, pomoči potrebnim mačjim srčkom.