Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr jul 30, 2014 10:29 am

Re: Daj si duška

Razjeda me tisti grozen občutek nemoči, ko želiš nekomu pomagat, pa mu ne moreš/ne znaš ... pa ti je hudo in bi to osebo objel, pa je daleč stran. Močno, močno upam, da se bo prav odločila in naredila korak v pravo smer.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 30, 2014 11:24 am

a lahko takimle kaj urediš al se lahko samo zlajaš na njih?
http://www.suzana.si/muca-pasme-ibirska-neva/
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 30, 2014 3:44 pm

Pobrala malega zmaličenega in trdega, hladnega mucka iz ceste in klicala higienike ... počivaj v miru, ljubček :kiss:

To Suzano imam pa med prijatelji (verjetno je kaka ustvarjalka, sicer je ne poznam) in sem pod njenim oglasom na FB-ju vprašala, če bo dala mamico tudi sterilizirat ... in me sedaj na zasebno sporočilo sprašuje, zakaj me to zanima .... škoda, ker nisem fotografirala ubogega mucka.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 30, 2014 4:26 pm

Povej ji, da jih je preveč,. da je štepanje novih in novih pasmam podobnih vsaj navgravžno v tej situaciji, če ne že kaj drugega. :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 30, 2014 4:26 pm

Seveda velja enako za pasmam nič podobne.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 30, 2014 8:08 pm

Hvala za tolažbo, to je res nizek udarec. Celo življenje pomagam drugim, tudi na ceno lastnega zdravega življenja, potem pa tole...jutri kličem šefa oddelka.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 30, 2014 9:28 pm

Jaka pasma, ja res... mislim kr neki, kaj se bo folk še vse spomnu... :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 30, 2014 9:36 pm

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 31, 2014 5:33 am

Ubogi kuža najverjetneje ni kastriran....ona pa več kot očitno tudi ni sterilizirana, pa bi bilo bolje, če bi bila. Pravočasno.
:girlsad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 31, 2014 6:46 am

Ker sem ravno prave volje, sem napisala ZS gospe Suzani (vljudno, se mi zdi) in malo manj vljudno elektronsko sporočilo temu kretenu, ki prodaja kužka.

Mater, sem jezna :dash:

Za nameček pa muc od včeraj danes zjutraj še ni bil odstranjen. Če bo popoldan še vedno na istem mestu, še enkrat kličem. Pa upam, da ga ne bo, da ga bodo že prej pobrali.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 31, 2014 8:24 am

Hm, kako mi je to všeč: sistem ne omogoča, da mi prodajo karto za kolo za mednarodni vlak, ki s seboj vozi kolesa, ker ...
aja, ker sistem tega ne omogoča, saj ne najde obstoječe povezave :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 31, 2014 1:45 pm

Kok jst ne morm vrjet neumnosti in brezbriznosti ljudi.
Da se mi cel mesec lazejo v obraz. Jih soocim in pravijo da to kar pocnejo ni laz. Kaj pa je gledat nekoga direkt v oci in govorit da necesa ne pocnes, dokaz o pocetju pa stoji par metrov stran.
In to verni ljudje, ki jih z najvecjim uzitkom spomnim da je laganje smrtni greh. Ma za usesa bi jih.
Da "posteno" priznajo da kljub temu da se imajo za hranitelje prostoziveck in hocejo da se jim skoraj klanjam za njihovo dobro opravljeno delo jih ne briga za ostale muce na lokaciji ker "oni hranijo samo dve". Da so leta in leta bili tiho pri pobijanju mladicev in še zdaj ne povejo kdo je to pocel. In da vidijo bivsega "lastniskega" hujsat kljub temu da je lastnik menda umrl.
In da s svojimi dejanji spodjedajo vse za kar se trudim. In to po tem ko so oni prosili MENE za pomoc. FUJ. Gnusni osebki. Hvala k...u da je zadeva koncno skoraj fertik in lahko te gnusne osebke koncno pustim mirne vesti za sabo. FUJ FUJ FUJ
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 31, 2014 9:39 pm

Sorcerer, Rozika... :praising: <3 držta se!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 01, 2014 12:40 pm

Petra, sklepam, da še nimate otrok. Videla sem že precej otrok, ki živijo v nemogočih razmerah, z nasilnimi, alkoholiziranimi in zadrogiranimi starši. Otroci nimajo kam oditi, da bi bili na varnem. Da bi samo svoje življenje zaščitili pred ljubečimi starši. Nazadnje sem celo slišala, da je eden od očetov ustrelil hčer in njeno mater. Že leta se trudim, da bi trpečim otrokom vrnila vsaj malo otroštva, upam, da mi vsaj malo uspeva. No, vi pa se še naprej trudite z zavrženimi živalmi, moji to vsekakor niso. Pa vseeno hvala za skrb.

:O :O Kaj ima to veze z mojim romanom, ki sem ga napisala gospe Suzani o živalih? Se bojim, da ni razumela pomena mojega sporočila ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 01, 2014 1:16 pm

no to je podobne pasme šit kot vprašanje enega kre*ena, ki sem mu skušala utupit v zabito glavo, da ni ok, da njegova mačka koti in koti in njene otroke povožajo avtomobili non-stop...Me je potem vprašal, če imam otroke, sem rekla, da ja. In potem - ja no vidite - saj vaši otroci tudi hodijo po svetu in se pobijajo in umirajo!

svašta res....enim ni pomoči.
:bad: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Pe avg 01, 2014 2:14 pm

Ja, te primerjave otrok in živali so vedno za kozlat. Zakaj skrb za trpeče živali, če je tolk lačnih in trpečih otrok. To slišim ponavadi od oseb, ki nikoli v življenju niso namenile niti ene svoje minute ali evra za pomoč komurkoli, razen mogoče svojim potomcem, ki imajo vsega polno tazadnjo.

Evo, pred dobrim letom sem postala mamica, pa se od takrat moj pogled na pomoč živalim ni nič spremenil. Skrbim za kvalitetno hrano tako mačk, kot otroka. Tako, kot ne puščam sina k odprtemu oknu, tudi
mačk ne. Še vedno podpiram tako živaloljubske kot organizacije namenjene pomoči ljudem. Kolikor pač lahko, ker se mi zdi, da je to dolžnost vseh, ki ne živimo v pomanjkanju. Pa mal za svoj ego, ker se pač dobro počutim, ko naredim kakšno dobro delo ;).
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 01, 2014 2:57 pm

jagodka85 je napisal/-a:
Petra, sklepam, da še nimate otrok. Videla sem že precej otrok, ki živijo v nemogočih razmerah, z nasilnimi, alkoholiziranimi in zadrogiranimi starši. Otroci nimajo kam oditi, da bi bili na varnem. Da bi samo svoje življenje zaščitili pred ljubečimi starši. Nazadnje sem celo slišala, da je eden od očetov ustrelil hčer in njeno mater. Že leta se trudim, da bi trpečim otrokom vrnila vsaj malo otroštva, upam, da mi vsaj malo uspeva. No, vi pa se še naprej trudite z zavrženimi živalmi, moji to vsekakor niso. Pa vseeno hvala za skrb.

:O :O Kaj ima to veze z mojim romanom, ki sem ga napisala gospe Suzani o živalih? Se bojim, da ni razumela pomena mojega sporočila ...

Nehaj pisati romane in jo butni direkt v glavo z neposrednimi besedami, žensko. :threaten:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 01, 2014 3:49 pm

Priznam, ob prvem stiku z nekom, ki mu želim nekaj dopovedat, želim biti prijazna in vljudna ... ampak očitno ta pristop resnično ne deluje najboljše :blush:

Pod svoj oglas na FB-ju je pa napisala tole:

Spolno življenje je stvar obojestranskega zanimanja...se mi zdi. Se pravi, če na eni strani ni zanimanja, tudi druga stran ni z ničemer vzpodbujana. Mačka je notranja, drugih vzpodbud nima, razen morda "foušije" ali pa nerazumevanja človečkov. To pa ne deluje kot afrodiziak na poželenje. Kot pravim, težav ni!

Pač tako, da boste vedeli, smo foušni očitno vsi, ki želimo s/k za mačkonarje. Foušni česa že?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 01, 2014 6:47 pm

si lahko tudi čisto korektna, kratka in direktna, to take butle ubrisane, vsaj malo pretrese, če drugega ne.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 01, 2014 7:22 pm

Ne pomaga, očitno. SE pa lahko "pohvalim", da je del mojega sporočila objavila na svoji strani (http://www.suzana.si/muca-pasme-ibirska-neva/). Yaaaay :yahoo: :fool:

Grem poiskat tiste fotke od trixi z mrtvimi mucki ... samo temo moram najt. Mogoče ji bo to malo prišlo do živega.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov