Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 25, 2014 2:43 pm

Re: Daj si duška

Res se grozno slisi. Upam da je to zadnja taka izkusnja, in da si ok.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 25, 2014 2:46 pm

Oaza: sem izkusila par takih stvari že...
Sej vem da je butasto in nezdravo, ampak meni najbolj pomaga da zvrnem enega takratkega...

*objem* :praising:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 25, 2014 3:05 pm

Huh še ena težava. 10.7. so mi poslali priporočeno pošto s povratnico. Ženska ki je to oddala, trdi da ni dobila nobenega papirja (št pošiljke itd.). No, jaz te pošte nisem dobila. Kaj zdaj? Sem poklicala parkrat pošto, parkrat njo, še pošto kjer sem imela včasih preusmeritev itd. itd. Vsi vztrajajo da bi ta ženska morala imeti er številko pošiljke, ona pa vztraja da je nima. :O Se je kateri to že zgodilo?
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe jul 25, 2014 4:54 pm

Če je res poslala priporočeno pošiljko s povratnico, mora imeti AR številko. Ob oddaji pošiljke se izpolni povratnico in potrdilo o oddani pošiljki. Povratnica gre skupaj s pošiljko k naslovniku, ki jo podpiše in napiše datum prejema, nato jo naslovnikova pošta vrne pošiljatelju. Potrdilo o oddani pošiljki ostane pri pošiljatelju in na tistem potrdilu je AR številka pod katero je pošiljka evidentirana in sledljiva. AR pošiljke so izredno sledljive in ne izpuhtijo v zrak kar tako.
Jaz bi rekla, da ti ženska ni nič poslala. In na njej je, da dokaže, da je res poslala.

Oaza88, fizična aktivnost je čudežna pri pucanju svinjarije od psihičev iz telesa. Tek, kolesarjenje, boks, karkoli... pa govorit o tem, da postane obvladljivo. Deluje. Preverjeno.
Cats are my favorite people.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 25, 2014 6:37 pm

Hja vztrajno trdi da ni nič dobila. No tole da naj dokaže je pa res dobra ideja. Hvala!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 25, 2014 7:48 pm

rozika, brez potrdila (ki ga moraš sam izpolniti) sploh ni možno oddati pošiljke s povratnico (niti navadnega priporočenega pisma) - nanj ti nalepijo kodo, s katero se zagotavlja sledljivost pošiljke, in to potrdilo je edini dokaz, da je bila pošiljka poslana. so omenili, kam naj bi ti to pošiljko sploh poslali?

enivej, Duško, dopust je za ovinkom, ampak še vedno urejam vse mogoče, da bo potekal vsaj približno brez težav in zapletov. :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 25, 2014 8:56 pm

rozika je napisal/-a:Hja vztrajno trdi da ni nič dobila. No tole da naj dokaže je pa res dobra ideja. Hvala!

Itak! Ona naj kar vztraja, ampak brez dokazila ne bo nič. Pošiljanje s povratnico je pomoje najbolj ziher način pošiljanja pošte, ne samo da pride v prave roke ampak kot pošiljatelj dobiš nazaj potrdilo, kdaj je bila pošiljka prevzeta in vse. Poleg tega ob oddaji pošiljke dobiš kodo za sledenje pošiljke, tako da jo nadzoruješ še tako, dokler povratnica ne pride nazaj.

Če ti povratnice nisi podpisala seveda tudi pošiljke nimaš. Če bi ti povratnico podpisala, bi jo pa ženska že imela pri sebi. Če bi pa ti povratnico podpisala, ženska pa je ne bi dobila, bi bil pa pravi naslov pošta. Če je ženska zadevo res poslala, pa je ti nisi dobila, do nje nazaj pa tudi ni prišla, je pravi naslov še vedno pošta, ker pošiljka mora biti zavedena in ne more kar izginit.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe jul 25, 2014 9:20 pm

Pa dobr, Duško, dej mi prosim povej, kako lahko nekdo, ki je zaseden, ima doma družino, tako odkrito "peca" in flirta z nekom, ki je sicer samski, ampak očitno ne dovolj pameten, da bi vse to preprečil? Kako lahko? Samo še čakam, kdaj bo počilo ... pa bo verejtno kmalu. :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 25, 2014 10:37 pm

Ja tudi meni se zdi da bolj sigurne pošiljke ni. Jih bom v ponedeljek spet klicala kaj se grejo (a rabim povedati da gre za Beli obroč in da so že takoj v štartu izgubili mojo prošnjo in dokazila da sem žrtev nasilja...skratka cela štala :fool: )

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 26, 2014 9:29 am

:shipwrecked: Najlepše in najboljše spimo doma. Drugje nas vedno boli hrbet, ne glede na to, kako udobno izgleda postelja. :girltruce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 26, 2014 10:49 am

:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :ireful: :ireful: :ireful: :ireful: :ireful: :shout: :shout: :shout: :shout: :shout: Ker gre za spodoben forum, ne morem napisati kaj si mislim. Zamislite si najhujše kletvice, ki jih poznate. Evo, tu so napisane............................... Kreten si!
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So jul 26, 2014 11:45 am

A hočeš rečt, da je ta forum torej nespodoben, al je samo ena forumašica tu butasta (jaz), pa sem narobe razumela :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 26, 2014 11:50 am

Hvala gipsy, si me kar v boljšo voljo spravila :good:
Kot spodoben je bil mišljen tale forum in, če bi napisal vse tiste besede, ki jih imam v mislih, bi me za vedno nagnali s foruma, kar bi mi bilo pa zelo, zelo žal....... pa saj tako veš kako sem mislil. :D
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 26, 2014 2:03 pm

scarecrow, čeprav je tudi verbalna agresija agresija, je to po moje še najboljša možnost za sproščanje le-te ;)

pa tale nevihta, ki se bliža, mi je ukradla še glasbeno podlago. :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So jul 26, 2014 4:11 pm

Duško, lepo prosim, kakšen letni čas je sedaj? :O
Jesen, zima, pomlad ???? :girltruce:
Deževna doba ??? :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 26, 2014 4:12 pm

Tale nevihta danes je bila kr UAU fenomenalna. Smo se peljali glih po dolgem skozi celoten klin fronte kakor je prišel na obalo in na kras in potem gor k nam, in je bilo na momente že kar strašljivo, ampak impresivno do konca. Sem imela pa fejst srečo, da:
a.) se je vse skupi začelo 5 min potem ko smo zaključili z opravki in ravno še prišli nazaj do avta suhi
b.) nismo fasali toče

Samješveš: itak je samo še en letni cajt. Pozimi smo meli 14 stopinj in dež, zdej imamo 19 stopinj in dež.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 26, 2014 4:15 pm

Klele je tut nevihta. Dusko prosim ne toce poslat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 26, 2014 4:22 pm

Imam nekaj novih za objavit, pa se mi enostavno ne ljubi, pa ljudi ki delajo v živalovarstvu učit o pomembnosti s/k, tudi ne več. Pa delat vsak dan po 20 ur vsaj na dan tudi ne, pa biti ves čas finančno na psu tudi ne. Še manj pa prenašat svojo slabo vest, ker ne grem pobrat treh malih na pumpo, ker jih enostavno nimam kam dat.
Da ne govorim še o tem, kako se mi ne ljubi poslušat ljudi, ki so lih na poti ne vem kam, pa ne razumejo, kako se ne vsedem takoj isto minuto v avto in priletim po mačka, ki so ga oni pred 5 minutami rešili. In kako hudiča ga nimam kam dat!!?? Da me ni sram!
Danes bom preležala cel dan in premišljevala zelo globoko o smiselnosti svojega početja. Ker ta trenutek se mi zdi, da smisla ni. Preležala ga bom tudi zato, ker sem tako zelo utrujena, da roke in noge komaj še čutim.
In da ne boste skrbeli, kljub vsemu, so vsi mačji in pasji oskrbovanci pri nas ves čas na čistem, kar se da kvalitetno nahranjeni, prebožani in prelubčkani, vsak dan dobijo zdravila in vse ostalo. Ves čas skrbimo za vse, kot bi jih bilo samo nekaj, njim ne manjka nič, samo nas nekaj bo začelo vse skupaj uničevati, če nas že ne. Mene zagotovo že.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 26, 2014 5:21 pm

:(
Oprosti za slab dan/mesec/leto - ali pa še bolje - situacijo Helena. Razumem. Mislim da vsi tule razumemo da kdaj ne gre.
Pejt nekaj pojest, se spočit, po možnosti par zzzzz-jev pokasirat v "miževo deželo". Po dobrem dolgem spancu včasih še najbolj črne luknje zgledajo za kak procentek boljše.
Pa tudi če ne, jih je vseeno lažje premagat ko je človek spočit.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 27, 2014 7:18 pm

Duško pa kaj je to, zadnje čase stalno letala dol padajo. :O Sicer pa so poročila tako: letalo,samomor, umor, letalo, samomor, umor itd. :O
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov