Nudim / iščem / kupim / podarim

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če sep 20, 2012 8:25 pm

Re: Nudim / iščem / kupim / podarim

taperverčki je napisal/-a:Testirala sem se na netolerance (zarad določenih težav, ki me spremljajo že od otroštva). In imam netoleranco na pšenico (in še goro drugih stvari), medtem ko je na gluten nimam. Brezglutenske moke pa tudi niso prava izbira, ker ponavadi vsebujejo koruzo, ki je pri meni baje lih tolk problematična kot pšenica. Alergij pa nimam nobenih - vsaj ne da bi vedela.

ja vraga pol :( to je pa res zoprno :(
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 21, 2012 6:43 am

Je "gazda" rekel, da lahko na tem forumu objavim :D

V Kranju, Zlato polje, se oddaja 1,5 sobno stanovanje, starejše, ugodna najemnina, z delno zamreženim balkonom 8)
Lastnik z mački nima problemov... ;)

Več info na ZS.
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 21, 2012 7:12 pm

Nimam sreče z mesarji..če mogoče kdo ve, kje v Kranju ali okolici bi lahko kupila goveji vamp v kosu?

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe sep 21, 2012 8:13 pm

Bi mogoče ovčji lahko služili istemu namenu? Ekokmetija Habjan iz Celja ponuja dostavo zmrznjenih vampov (kolikor vem so v ljubljani ene 2x mesečno), če želiš pa neočiščene in sveže jih lahko dobiš pa samo v Celju, pa še to ti sporočijo točne dni ko koljejo . Tako da prvi so na zalogi, na druge je treba pa malo počakat.
http://www.h-it.si/ekohabjan/?page_id=56

Imam pa prijatelja mesarja/klavca in se lahko pozanimam, to bi imela verjetno neoprane?
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne sep 23, 2012 3:17 pm

Podarim malo rabljen kavni avtomat Philips Senseo. Je delal odlično potem pa se je odločil, da ne bo več ubogal na naše ukaze. :negative:
Ne dela pravilnih meric, ko nastaviš za eno posodico natoči preveč vode-mogoče se sliši kot manjša napaka, ampak nam je ni uspelo rešiti. Kupljen je bil preko spleta v Avstriji, in ni delan za SLO trg zato ni servisa v Sloveniji. Torej, če ima kdo željo ga malo pregledati in popraviti, da bo spet kuhal kavico naj se javi v ZS. ;) Mi smo v tem času nabavili novega zato nam ta stoji v omari.

Model:
http://www.senseo.de/maschinen/maschine ... te-hd7863/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 7:46 am

A je katera tukaj z morja? :rolleyes:
Iz sobote na nedeljo bi rabila prenočišče v Portorožu, hotele sovražim, zato iščem kako drugo varianto...
Za 2 osebi (brez živali :D ), službeno, seveda plačam/o.

Kakšna ideja? :angel:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Sr sep 26, 2012 4:40 pm

Če katera potrebuje plenice za novorojence naj mi javi. Taiu so občutno premale (ali pa midva ne znava previjat :D ) in je letel po nove. Upam, da bodo te ok :rolleyes: .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 5:41 pm

lepo prosim, koliko kilobajtov je primerna velikost slike, če jo hočem spravit na A4 format, pa da zgoraj še kaj piše?
Rabim za plakat za najdeno žival, prvič delam to in mučim muke ježeve, ne morem pa v nedogled probavat printat,
ker je printer tudi še komaj živ :negative: .
Prosim :angel:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 5:52 pm

A to misliš velikost dokumenta al kaj? V katermu programu pa delaš to? A te zanima kok velika more bit slikca (ne vem 200x400px)? Ker precej programov ma že ko nov dokument odpreš opcijo, da izbereš A4.

Ker to kok kb je velika slika je pa odvisno tud kaj delaš s sliko samo...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 5:57 pm

ehm, to ti je tak: jaz poslikam, potem pa sliko odprem v slikarju in tam dam ukaz - pomanjšaj in vpišem, na koliko
procentov originalne slike naj pomanjša. Za objavo na shrani.si in potem na forumu vem, da moram dati 40%. To je tudi vse, kar vem o slikah in delanju z njimi karkoli :girlblush: .
Po moje vem premalo, za plakat ne bo tako simpl, anede? :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 6:00 pm

odpri sliko, pritisni copy, v word priletpi tam jo lahko poljubnjo večaš in manjšaš.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 6:03 pm

Odpreš sliko v Slikarju.
Odpreš novo stran v Wordu.

V Slikarju postaviš miško na sliko, desni klik, Kopiraj sliko.
V Wordu postaviš miško poleg kurzorja, desni klik, Prilepi. Če je prevelika, pridi spet sem, bomo nadaljevali. :D

Edit: miško od računalnika sem imela v mislih, ne TOLE :D :D

ŠE en edit: kozmopolitanka, :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr sep 26, 2012 6:10 pm

Če maš resolucijo monitorja je to tam okoli 70 pixlov/inč, kar pomeni, da se ti sprinta majhna slikca. Moraš met večjo resolucijo, pa bo tudi sprintana slikca ok. ZA slike je fajn 300, tudi 180 je še čisto ok, glede na to, da ne delaš ravno posterja za na steno. Višino in širino dokumenta si pa rajši v cm naštimaj. Lahko pa slikco (nepomanjšano) in tekst pošlješ meni, pa dobiš plakat nazaj, samo bol pozno zvečer, ker grem zdej egoistično uživat z vetrom v laseh :D

Alexx je napisal/-a:A je katera tukaj z morja? :rolleyes:

Jaz sicer sem z morja, ampak pri najboljši volji pri temle žal ne morem pomagat. Jaz mam sicer rajši hotele kot kaj drugega, ampak če jih ne maraš lahko probaš tukajle vprašat http://www.maona.si/. Glede na to, da študentov še ni, turistov pa ne več, bo mogoče še uspešno.
Drugače je bilo do nedavnega okej (cenovno in drugače) tudi tukaj.
Tko, to je vse kar premorem dobrih del za danes. 8)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 6:13 pm

Hvala Cats in kozmopolitanka za zelo razumljive in simpl navodile :kiss: :blush:
Hvala tudi sleepy za navodile, čeprav jih ne razumem nič :D :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 6:20 pm

:lol: :lol: :lol: Na mojem listku dobrih del za dananšnji dan piše "ena navodila", pa zraven nič, da jih mora kdo razumet. Tako da... sori Slika prihodnjič veš sreče :rolleyes:
:D V wordu se da res čisto ok nardit. Gut ajdija! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 6:51 pm

slavica pošlji mi pa ti zrihtam če čš. če boš dala navodila kako :D
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 6:54 pm

a če bom jaz dala navodila, ta je dobra :lol: :lol: :lol: .
Mi je že ratalo nekaj, hvala lepa :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če sep 27, 2012 3:35 pm

MmMm je napisal/-a:Podarim malo rabljen kavni avtomat Philips Senseo. Je delal odlično potem pa se je odločil, da ne bo več ubogal na naše ukaze. :negative:
Ne dela pravilnih meric, ko nastaviš za eno posodico natoči preveč vode-mogoče se sliši kot manjša napaka, ampak nam je ni uspelo rešiti. Kupljen je bil preko spleta v Avstriji, in ni delan za SLO trg zato ni servisa v Sloveniji. Torej, če ima kdo željo ga malo pregledati in popraviti, da bo spet kuhal kavico naj se javi v ZS. ;) Mi smo v tem času nabavili novega zato nam ta stoji v omari.

Model:
http://www.senseo.de/maschinen/maschine ... te-hd7863/

Oddano.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 28, 2012 6:31 am

Sleepy, hvala (ampak iščem nekaj bližje Avditoriju, peš) :blush:

ps: Maona - o spominiiiiii (prvič sama na morju) 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 28, 2012 10:48 am

Zelo si skromna in povsem nezahtevna :mocking:

Hotel Tomi je blizu, samo je na vrhu hriba, tako da dol grede je najbrž bližje kot gor grede :D Malo nižje na hribu so mygut apartmaji, v bistvu je tam okoli kar dosti zasebnih turističnih zmoglivosti. Se mi zdi, da celo tam čisto zraven avditorija (100 m ali manj stran), samo ne vem kako se jim reče.
Pa sej v maoni ti baje znajo povedat če so kakšne namestitve tam v bližini fraj, a veš :P
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov