Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če maj 22, 2014 9:50 am

Re: Daj si duška

A bejž no. :D
Popraskana, pogrizena in kakce pucajoča press

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Če maj 22, 2014 9:51 am

Trixi je napisal/-a:Vam zagotavljam, da je precej lažje skrbet za večje, starejše mucke. :girlyes: <3

Pa jaz to stalno pravim. Od 01.11.2013 dalje pa sploh :rolleyes:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če maj 22, 2014 8:32 pm

Saj vem, da morajo novice o poplavah priti v svet, ampak a je res treba ne samo za vsako oddajo, ampak še za vsak prispevek, pošiljat svojo ekipo "novinarjev", ki se fura s čolni in senzacionalistično kaže, do kam je segala voda, medtem pa prostovoljci jokajo, da ni čolnov, s katerimi bi lahko šli po živali :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 22, 2014 9:21 pm

Če me zjutraj najdejo pokojno, ker mi je trebuh počil, sam da veste, da je to zaradi marelic, jagod in povrhu še lubence. :shipwrecked: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 23, 2014 7:37 am

No si se tu? :angel:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 23, 2014 8:13 am

In zdaj seveda gospodični tekmujeta, katera bo bolj temeljito prekopala sekretke :fool: Če bo šlo tako naprej, bom kmalu živela v peskovniku :fool:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 23, 2014 8:18 am

fiorina je napisal/-a:No si se tu? :angel:

Preživela! :D :sunny:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Pe maj 23, 2014 8:49 am

Kako za vraga naj prepričam otroka naj ne pobira in jé mačjega peska s tal? :dash: :dash: :dash:
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 23, 2014 9:04 am

Ukaži mu, da to mora delat :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 23, 2014 9:26 am

Larina je napisal/-a:Kako za vraga naj prepričam otroka naj ne pobira in jé mačjega peska s tal? :dash: :dash: :dash:

Jaz nisem našla recepta, tako da so mačji WC-ji zaprti v kuhinji kadar otroka nista v vrtcu, jaz pa špilam vratarja za mačke. Ki se občasno zanalašč sprehajajo ven in noter, kar tako malo, ker pač lahko. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 23, 2014 9:30 am

Vixen, vi torej rabite vratca v kuhinjskih vratih :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 23, 2014 9:34 am

Sem že resno razmišljala, ampak imajo eno plastično "šipo" na sredi, poleg tega VEM, da bi ves čas vlačila zagozdene otroke ven. 8)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 23, 2014 1:38 pm

Leia je napisal/-a:In zdaj seveda gospodični tekmujeta, katera bo bolj temeljito prekopala sekretke :fool: Če bo šlo tako naprej, bom kmalu živela v peskovniku :fool:

To je nekaj najboljšega ob 5ih zjutraj, zvok mačke ki tolče po sekretu. :D :devil: Ali pa druga, ki namesto po wc-ju tolče zunaj po tleh. Peska pa po tleh toliko, da lahko cel dan samo pometam. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 23, 2014 2:24 pm

:lol: :lol:
Jaz sem Leie že čisto vajena in sploh ne opazim več (razen ko se vratca enega od stranišč zatikajo, potem zbija še malo bolj :lol: ), ampak tamala me je pa čisto šokirala. Jo vidim, da skoči v wc, si mislim, da bo lulala, ona pa začne mirno in temeljito prekopavat ... in zbijat po stenah, kakopak :rolleyes: In par minut za tem - Leia za njo, da popravi, kar je tamala zašuštrala :P Babe! rofl
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 23, 2014 4:40 pm

Budala je budala in bo budala ostala. Tud celofan NČ ne pomaga. :girltruce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 23, 2014 4:41 pm

še to: posebna kategorija so hudobne budale, te so najbolj nagravžne.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 24, 2014 1:59 pm

In spet povožen golob na cesti. :( A morajo ljudje res tako divjat?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 24, 2014 8:37 pm

No pa dobro - da je precej ljudi več kot kretenov, kar se filinga za živali tiče, to mi je čisto jasno. Sem zadnje čase praktično dnevno na vezi s takimi. Nikoli, NIKOLI pa ne bom razumela, da eno ku**evo društvo s te scene pomaga pri oglaševanju premladih (kar potencialno še lahko odpustim, glede na to, da jim je mamico povozilo :girlsad: ) in seveda nepoštimanih mladičev, brez, da bi dalo k objavi kakršen koli komentar o pomembnosti pravočasne S/K in brez, da bi dalo vedet, da pa mogooooooče (ja, vem, sem še mlada in naivna :dash: ) so se pa s punco vendarle pogovorili o tem, če ji že pomoči niso ponudili (za to dam roko v ogenj, da ji niso, ker ni iz njihove "vasi", oni pa striktno pokrivajo samo svojo "vas"). Bilo jih je 5, tamalih, samo še ena se oddaja. Puca se mi ne javi...upam, da se ne slišiva prepozno, ker oranžno bela punčka s še modrimi očmi bo po moje oddana, dok rečeš keks. Delitev
Proklet gnoj nemaren, a lahko nehate pljuvat v ostale sklede?! :bad: :devil: :bad:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne maj 25, 2014 9:24 pm

Za kterega boga ima oseba tri maile, če ne nobenega ni dosegljiva, obenem pa ne pusti obvestila/avtomatskega odziva o odsotnosti? :crazy:

Komu na čast je druga oseba referenca za neke informacije, če se potem pingpongaš o neki nepomembni malenkosti, ki je ne rabi nč "razumet", na res bistvena vprašanja pa ne odgovori?

Po kakšni bebavi logiki moraš cele mesece pred administrativnim rokom ugotovit, da pa ni časa, ker pač postopki takooooo zeloooo počaaaas tečejo in te ne bo zj***** vsebina, ampak birokracija? :dash:

Eh...

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Po maj 26, 2014 3:44 pm

Na FB strani od enega slovenskega društva ...

"Še ena mama muca, ki se je breja zatekla k prijaznim ljudem v Dravogradu. V njihovi vrtni uti je skotila 4 mladičke. Malčki bodo iskali nove domove, prav tako njihova prijazna mamica, po sterilizaciji in oddaji mladičkov. Rezervacije malčkov so že možne, da bodo imeli že vnaprej zagotovljen svoj kavč. Dve mucki sta tricolor, oranžen je samček in črna samička. Za vse bo obvezna sterilizacij in kastracija!"

:scratch: :scratch:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov