Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 1:41 pm

Re: Daj si duška

kozmopolitanka je napisal/-a:seveda bi bila na drugi strani strašna užaljenost, če bi mi prosili za njeno sliko in potem še bog ne daj ugotovili, da žal ni dovolj lepa, da bi posvojila tako mačko :D :D

Evo, zato jaz nisem primerna oseba za pogovor o posvojitvah, ker tole je nekaj, kar sem že storila :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 1:47 pm

kozmopolitanka je napisal/-a:seveda bi bila na drugi strani strašna užaljenost, če bi mi prosili za njeno sliko in potem še bog ne daj ugotovili, da žal ni dovolj lepa, da bi posvojila tako mačko :D :D

:lol: :lol: Tole sem rabila, hvala, kozmopolitanka. Predlagam, da v interni pravilnik društva vpišete tak postopek, kadar se kdo pritožuje nad lepoto mačk! (Še dobro, da so mački manj plehki, in jih niti najmanj ne moti, da imam podočnjake, da že X mesecev nisem bila pri frizerju in da sem oblečena v staro trenirko.)

Dotična je sicer po tistem svojem tako zelo iskrenem obžalovanju napisala še smajlija. Mene je to najbolj dotolklo. Hihihi, ja, žal so nesivomodri mački pregrdi za moje odlične kriterije, pa jih nočem. Kako zelo smešno in zabavno, res. :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 2:43 pm

Pišuka, moram Bibi vprašat, kakšni so njeni pogoji ... Zaenkrat so razvlečena trenirka, frizura direkt izpod odeje in smrkav nos sprejemljivi ... :lol: :lol:
Pa jaz kar mislim, da bi bilo treba Cats dat kot kontakt za posvojitelje :P
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 4:09 pm

Knedl, Oaza in vse ostale: mogoče vam lahko pomaga sistem, ki ga imam jaz na podjetju, ko nas zmeraj fehtajo za dve isti stvari (in to tko vsaj ene pet mailov na dan).
Imam že napisan tekst, ki pokriva vse možnosti (varijanta pogodbe - ja, sem tisti mail kar dolgo packala skupaj da je res takšen, da ustreza vsem primerom ampak se je splačalo). Ko mi kdo pošlje spet tisto isto fehtanje, napišem:

Spoštovani,
Hvala za vaše pismo. V prilogi vam pošiljam (pogodbo/pogoje/primer/okoliščine...) da dobite to-in-to. Prosim, če si jo preberete in če se z navedenim strinjate, me kontaktirajte nazaj.
Lep pozdrav, podpis.

Poceni finta, ampak po navadi se znebim več kot polovice tečnob na ta način.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr maj 21, 2014 6:32 pm

Jaz imam 5 smotanih mačkov, ki mi niso všeč spljoh - ampak imam opravičilo: oni so me izbrali in določili, da jih bom ravno jst rihtala.
Dva sta bela (ki mi niso všeč), tamala ma eno hecno faco pa še glupkana je, en je tanajbolj smotan feliks in tanajbolj butasto gleda v galaksiji, tigr ima pa smešno majhno glavo pa tut mal glupkan je. Da ne govorim o tem, da me grizejo, podriskajo po faci, pa kar je še tega.
Kaj češ pol v takem primeru, ko nimaš nobene besede, drugega kot sprejet karmo :yeey: :sunny:

Teta Cats, ki zna postavit stvari na pravo mesto, je rekla, da se ziher tudi jaz njim ne zdim glih nevemkakšna lepota, pa me imajo vseeno radi. :lol: :lol: :lol:

Kljub očitnim in v nebo vpijočim pomanjkljivostim, so luštkani za znoret in se vprašam, kako sem mela lih jst tako srečo, da sem trofila tanajbolj luštne mačke kar jih je.
Lubike moje zlate glupkane smotkane :kiss: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 6:38 pm

rava, kakšne srčke maš <3 glupkane :lol: ;)

Duško, vem, da sem alergična na otroke :P , ne rabiš mi tega potrjevat s tem, da zbolim čisto vsakič, ko z njimi preživim več kot pol ure :P (mal se hecam, ampak očitno res staknem vse mogoče od otrok :P )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 8:19 pm

Saj če mene vprašaš, je lepota mačkov predvsem v tem, da so tudi takrat, ko so glupkani in smotani, naše zlate lubike, ne pa v barvi oči / dolžini kožuha (no, ampak meni se dejansko mački zdijo ene take na splošno hudo estetske žvauce, ne glede na prej omenjene kriterije :)).

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr maj 21, 2014 8:55 pm

Huh, jagodka, dihaj, dihaj ...

Na FB-ju (kje pa drugje ane) se ena bejba hvali z malimi pikeci, pa jo vprašam, če jih je imela njihova mačka in valda dobim pritrdilni odgovor. In potem napoči čas za tisto glavno vprašanje "ali bo muca sterilizirana" ... odgovor je ne. In ko vprašam, zakaj ne ... je odgovor "zato, da bo imela lahko še več malih pikecev" ...

*jagodkagrezglavovzidbutat*

:dash: :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 9:00 pm

Kakšen osveščevalni letak ji posreduj in shemo, koliko jih teoretično pride iz ene mucke in njenih naslednikov.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 9:06 pm

Pravi, da je imela zdaj mucka "samo" dva "piceka" in da ju bodo obdržali, ker imajo več kot dovolj prostora, da pa ne bodo veterinarsko oskrbeli, torej kastrirali/sterilizirali nikogar od njih, ker je to pač narava.

:bad: :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 9:19 pm

Moram se zduškat dalje ... pravi, da imajo v družini veterinarja in da je vse pod kontrolo ... in da kako bi bil meni všeč zakon, da bi vsaka ženska po prvem porodu bila primorana odstraniti rodila ... pomoje bo najboljše, da grem spat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 9:48 pm

Jagodka :bad: :bad: Joj, kako mi pokrovko dvignejo taki ljudje! Seveda, ker mačka tako zelo rada vsako leto dvakrat na leto koti, in potem gleda, kako ji večina mladičkov umira! Pa FIV in FeLV sta tudi dve taki krasni stvari - del narave, jasno! Argh! Jaz sem naletela celo na eno tako, ki je govorila, kako "itak vsak ve", da mačke po sterilizaciji postanejo "totalno grozne in hudobne", in da je mladičkov premalo, in da ona čisto vsem najde Najboljše Domove(TM).
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr maj 21, 2014 10:22 pm

Ne vem zakaj fanatični zagovorniki narave prec laufajo k dohtarju ko zbolijo, namesto da bi lepo naravno prepustili naravi, da opravi svoje.
ps: screw nature !!! Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 22, 2014 3:25 am

Namesto, da bi na naravno selekcijo počakali, anede? :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 22, 2014 7:08 am

Naravna selekcija je včasih čisto premalo cenjena. :D

Evo bom delila z vami moje včerajšnje "razodetje"...tisti, ki se spotakne ob pomoč nekomu, ker je "čefur"/črn/Srb/maček/kodrlajsast/škilast/intkovnedogled tako ali tako ne bo nikoli pomagal nikomur, ker bo vedno našel nek razlog zakaj ne in take ljudi je treba enostavno postavit v kot in it naprej in pomagat tam kjer lahko in kadar lahko. :punk: :punk: :superman:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če maj 22, 2014 7:43 am

Če ne bo mačk ,bodo čmrlji izumrli.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če maj 22, 2014 8:27 am

jagodka85 je napisal/-a:Moram se zduškat dalje ... pravi, da imajo v družini veterinarja in da je vse pod kontrolo ... in da kako bi bil meni všeč zakon, da bi vsaka ženska po prvem porodu bila primorana odstraniti rodila ... pomoje bo najboljše, da grem spat.

A jo vprašaš, prosim v mojem imenu, če ona hodi brez spodnjic in s privzdignjenim krilom okrog, da vsak moški hitro opravi svoje, pa jo pri tem ne skrbi, da bi bil bolan in ali je ne živcira trop hormonskih razuzdancev, ki ji sledi na vsakem koraku? :dash:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če maj 22, 2014 8:38 am

Zmeraj najdejo nek izgovor, če ne drugega, da ne morjo mačko prikrajšati za veselje in čudež lastne družine. Ampak pol, ko pa pustijo, da ji vsi ti čudežni mladički umrejo, to je pa vredu? Torej se mačkam srce para, ker ne morejo meti mladičkov, ampak ni jim pa panike ko jim vsi mladički poginejo/so povoženi/...?

In ja tud človeško razmnoževanje bi bilo treba nekako kontrolirati. Ker se določeni primerki pač ne bi smel razmnoževat!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 22, 2014 9:38 am

:girlsad: Zopet sem umikala čudovitega tigra, z razmesarjeno glavo, iz ceste in klicala higienika.
Me vedno ima, da bi naredila fotko in objavljala v posebni temi, v poduk drugim, a mi je ob enem preveč žalostno.
Tisti, ki bi jim bile te fokte namenjene, pa tega foruma itak ne spremljajo. :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 22, 2014 9:42 am

:girlblush: Doma mi manjkata dva mala, svetla prostora, ki bi bila v ploščicah.
Ti mali mačji otroci naredijo celo štalo in si red predstavljajo čisto po svoje.
Kabli v pisarni so pa itak za igro namenjeni, so prepričani. :rolleyes:
Vam zagotavljam, da je precej lažje skrbet za večje, starejše mucke. :girlyes: <3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov