Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 11:38 am

Re: Daj si duška

Lepo prosim, Trixi je oven, in mi smo malo bolj goreča sorta, četudi Trixi rabi, da se razpištolji. Ker ko meni dvigne pokrov konkretno, je ona še hladna kot špricer.

Jo pa čisto razumem, jaz bi menda kar komu glavo odtrgala na njenem mestu.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 1:24 pm

:mad: Pa še ena o našem zdravstvu..
Že pred dvemi leti narejena slika pljuč, kjer je dobro razviden 3cm tumor, pa slike še pogledali niso, ker bi drugače bila zgodba drugačna.
Septembra 2013 narejen še en pregled (kri in še nekaj ?) in je živela v prepričanju, da je vse OK.
Po večih "teženjih", ko so jo že prepričevali, da je v meni, pa psiha, pa ne vem še kaj vse, je uspela dosečt še en pregled, kjer je bila diagnoza, da je tumor na pljučih že 14cm z zasevki in rak v 4. stadiju.. :devil: Punca vedno zdravo živela, nikoli kadila.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 8:13 pm

uuuu se je pa neki dogajalo...vse zamudla vidm. ze spet. kdaj bo spet vec cajta za vse moje zelje :girlcry:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 25, 2014 7:40 am

poslušaj ti mene, ku*la nevzgojena našopirjena - če jaz, skrbnica, rečem, da Hana ni za k vam, potem to pač tako je. A zakaj? Ti ni zadost, da rečem, da Hana ni za k majhnim otrokom? Potem se je oglasil tvoj užaljen ego in mi nisi dala niti priložnosti več, da ti povem, da se ne posvaja na osnovi želje...ma ne želje - zahteve 3 in 6 letnega otroka, da hoče "met mačka", kot si se izrazila. OK, ker nisem uspela speljat do te točke, da bi ti mogoče bilo kaj malce bolj jasno - potem pa pač zato, ker sem JAZ tako rekla pa pika. Pa malo se skuliraj in se nauči poslušat, ti bo še prav prišlo v lajfu. Itak se ne bova več slišali...škoda. Ker bi ti mogoče za dve sekundi uspelo utišat užaljen ego in bi slišala, da je za v tvojo familijo primeren samo plišast maček.
:dash: :dash: :fool: :negative: :devil: :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 25, 2014 8:02 am

:praising: oaza88 :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 25, 2014 8:30 am

oaza88 je napisal/-a:poslušaj ti mene, ku*la nevzgojena našopirjena - če jaz, skrbnica, rečem, da Hana ni za k vam, potem to pač tako je. A zakaj? Ti ni zadost, da rečem, da Hana ni za k majhnim otrokom? Potem se je oglasil tvoj užaljen ego in mi nisi dala niti priložnosti več, da ti povem, da se ne posvaja na osnovi želje...ma ne želje - zahteve 3 in 6 letnega otroka, da hoče "met mačka", kot si se izrazila. OK, ker nisem uspela speljat do te točke, da bi ti mogoče bilo kaj malce bolj jasno - potem pa pač zato, ker sem JAZ tako rekla pa pika. Pa malo se skuliraj in se nauči poslušat, ti bo še prav prišlo v lajfu. Itak se ne bova več slišali...škoda. Ker bi ti mogoče za dve sekundi uspelo utišat užaljen ego in bi slišala, da je za v tvojo familijo primeren samo plišast maček.
:dash: :dash: :fool: :negative: :devil: :fool:

sem jo imela tudi jaz na telefonu. :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 25, 2014 9:10 am

Oaza :praising: Ti povem, da bo enkrat nekdo enako vesel, da Hane nisi oddala raznim [cenzurirano], ki so te klicali zanjo, kot sem jaz vesela glede Pepsi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 25, 2014 9:33 am

helena je napisal/-a:
sem jo imela tudi jaz na telefonu. :P

Pa shih tzuja imajo, če gre za isto.
No, zdaj pa povej - a si s takim odnosom in načinom komuniciranja zasluži kakšnega od naših varovančkov? Sori, zaje*ana al pa ne - jst mislim, da niti pod razno. Dokler ne zraste, sigurno ne. Tko mislim, v duhovnem smislu, sicer je zarad mene lahko tudi pritlikavka, nimam nobenih tovrstnih predsodkov.
Samo a veš kaj me skrbi pri takihle....grejo pol na eno kmetijo po (pre)malega malčka in čez pol leta ga brez kakšnih pomislekov postavijo pred vrata. In čisto kamot bo "tale maček" dobil svojo rubriko na temle forumu.
:dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 25, 2014 9:56 am

No, od mene ga ne morejo dobiti, ko sva midve govorili, sta se ji dva mulca na ves glas drla zraven, ona pa jima ni rekla niti besedice, da naj nehata. Si ne morem zamislit, da bi kakšna mačka lahko bivala v takem okolju.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe apr 25, 2014 9:59 am

Ubogi kuža pri takih, saj se mu mora zmešat :girlsad:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 25, 2014 10:45 am

helena je napisal/-a:No, od mene ga ne morejo dobiti, ko sva midve govorili, sta se ji dva mulca na ves glas drla zraven, ona pa jima ni rekla niti besedice, da naj nehata. Si ne morem zamislit, da bi kakšna mačka lahko bivala v takem okolju.

Očitno imajo takle non stop, ker pri meni je bilo tudi natanko tako! :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe apr 25, 2014 10:50 am

Sicer zate nisem dovolj dobra, ampak ko se pa ti sprdneš in veter malo drugače zapiha, pa sem? Zakaj za hudiča bi delala delo drugega? Ne bom :devil: bom preklicala vse možno in ti povem, da ne bom. Koji ku*** pa si ti, da boš govorila, kam bom šla in kam ne, ker sem to in to? Ne boš, pika.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 25, 2014 11:04 am

Danes je očitno, če že ne mednarodni, pa vsaj slovenski dan Duškota :O
Jaz tudi ravnokar po***devam nad tem, koliko je enih besed, ja bom, akcija, dejmo, ajde, super, ja itak, dejmo,.........pa kako malo, če ne celo nič, rezultata. Daj zapri go*ec pa mail pa mi vsaj daj miiiiiiiir! :dash: Ker potem se itak jaz sekiram, saj ti se najbrž ne, če v 1 mesecu pa 1 dnevu nisi nardila nič, al kako... :fool:

(pa ne piševa to midve z Jagodko85 ena drugi, če komu slučajno tko zgleda! :lol: )

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe apr 25, 2014 11:14 am

:D Ne, to pa ne :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 25, 2014 12:07 pm

jst se moram pa malo poduškat nad enim takim čist postranskim dogodkom, ki se vam bo večini verjetno zdel še zabaven...
(ampak sej zgledate, kot da rabite en nasmešek...)

Zvečer ko sem dala mačke spat v njihovo sobico, se mi je Peppa nekako izmuznila, sploh nisem opazila da je ni več noter. Kai je zaspal na kavču kot ponavadi, ampak nekje okrog polnoči sem že imela oba skupaj pri meni na postelji! Kai je mirno ležal in spal (torej naj mu bo, če že mora..), mačka prekleta pa je hodila gor in dol po meni, se buckala, me gnetla s tacami itd, dokler nisem tam nekje okrog dveh zjutraj obupala, vstala, jo prijela in spokala nazaj v njihovo dobo. :ireful: :mad:
In ja, danes sem kot zombi. :wacko:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 25, 2014 12:13 pm

:kiss: Pridna mucica, ko te ima tako zelo rada. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Pe apr 25, 2014 12:15 pm

Nestoj se duškat, bodi raje srečna, meni prav manjkajo mački na postelji :girlcry: (ampak moji so ponoči prav pridni)
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 25, 2014 1:39 pm

Grrr :dash: Če hočeš kakšno vsaj okvirno resno informacijo, poskusi vsaj enkrat prebrati mejl za sabo. :dash: (pa lahko rečem, da preberem in razumem marsikaj, v marsikaterem narečju in slengu, ampak tokrat so se pa res potrudili ... :O )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 27, 2014 10:01 am

A še koga danes FB zafrkava? :sos: :girlcry:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Ne apr 27, 2014 10:08 am

Ja, verjetno spet kaj prenavljajo...
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov