Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 18, 2014 9:39 am

Re: Daj si duška

Aja, nisem nič gledala FBja...mislm ja, jaz sem se kar malo sprijaznila s tem, pa ne pravim da je to ok, ampak enostavno nočem zgubljati energije z besnenjem nad ljudmi. Verjamem, da bodo v MH ta pravi ljudje dobili ta pravo muco pa ne glede na to a je "popularna" ali ne. Saj kar se tiče ljudi ni nič drugače, vse je eno veliko tržišče kjer kraljuje lepota/postava itd., tudi pri prijavah na službo je tako, da lepa ženska/moški prej dobita službo...da se v ljubezensko tržišče sploh ne spuščam. ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 18, 2014 10:15 am

:girlsad: Ja, res, ko že misliš, da imajo skoraj vsi ljubitelji muc, ki bi bili primerni posvojitelji, že zasedene kapacitete, se jih pojavi cel kup (ni rečeno, da so sploh primerni), ki bi radi posvojili, ampak le To, druge pa "niso primerne" al kaj? :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 18, 2014 10:23 am

Ti nimaš pojma. TA je podobna tisti njihovi taprvi, al pa tisti do babice, oz. do mamine tete, ki jim je segla globoko v srce. Eh.... :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe apr 18, 2014 10:30 am

Ko se že ravno omenja "navadna" Ita in ker itak veste, da sem zaljubljena v to medvedko, pa predvsem Trixi in Helena vesta, kakšna sta Sonček in Kushi ... ali je Ita primerna za našo druščino in ali smo mi primerni za njo? :blush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 18, 2014 10:33 am

Bolj zlata, nekonfliktna in pridna muca, kot je, skorajda ne more bit, tako da ja, itak.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 18, 2014 10:37 am

Super :) sem že dogovorjena za obisk :)

Da pa ne bom čisto izven teme ... duško, naj bo ura hitro štiri, da se začnne vikend, ki bo pri meni podaljšan do srede :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 18, 2014 10:39 am

Ja, Ita je itak svet zase in se z drugimi ne obremenjuje, če ima nekoga, ki se ji posveča. Takrat je vsa njegova, se crklja, kot ena scrkljana medvedka. Tako jo poznam, taka je vedno, kadar pritežim s fotičem in zato so tudi fotke vedno podobne. :girlblush:
Jo grem danes zopet malo pogledat.
Kushi in Sonček bosta verjetno delala malo drame, ampak če je vidva pri tem ne bosta, to tudi muce začutijo in se prilagodijo, umirijo, sprejmejo, lepo sobivajo.
Oo, mogoče se srečamo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 18, 2014 10:42 am

Jaz bi tudi imela take vikende :D

Dragi Duško, daj vse tiste, ki se danes spomnijo, da vse ikad rabijo nujno in takoj prosim v rit nasuvaj in pošlji jajca barvat al nekaj. Sam res. :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 18, 2014 10:49 am

Trixi je napisal/-a:Oo, mogoče se srečamo.

Pridi v ponedeljek, mi boš kazala pot, ker tistih koncev pa res ne poznam :D

CAts, tako je, če ima človek preveč dopusta in ga ne bo kar tako dal stran, pa ga potem porabi, za brezveze sicer, ampak dobr :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 18, 2014 11:04 am

scarecrow je napisal/-a:Mislim, da sem našel odgovor -

"Withdrawals - All non-U.S. members may withdraw funds to a U.S. bank account. Members in the following countries may withdraw funds to a local bank account: Australia, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Indonesia, Ireland, Japan, Mexico, New Zealand, the Netherlands, Norway, Singapore, Spain, Sweden and the United Kingdom."

To v bistvu ni ravno pravi odgovor zate. Tebe zanima withdraw na kartico, ne na account. Tega drugega se pri nas še ne da.

Ti bi moral it v My account --> withdraw --> Withdraw funds to your card
Potem pa vneseš znesek, izbereš kartico (ki mora bit že vnešena) in je to to.

Sem malo brskala pri sebi - ko greš v nastavitve računa, gledaš kartice, in je zraven pisalo da je moja za withdraw dobra in napiše tole:
You can withdraw funds from your PayPal account to any credit, debit, or prepaid card with a Visa logo.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 18, 2014 12:16 pm

A lahk en WTF :dash: A mi lahko pove kaj ima t.i. Veliki petek veze z bančnim poslovanjem? Za znoooooort..ko pričakuješ nakazilo, ampak bo to šele v torek šlo skozi :dash: :dash: :dash: KJE JE LOGIKA? :dash: :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 18, 2014 12:18 pm

ma, večina Evrope ima danes praznik, res pa ne razumem, zakaj niti transakcij v Sloveniji ne izvajajo ... :negative:

Duuuuškoooo, laaaaaačnaaaaa :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 19, 2014 7:55 am

Eh ja, sej bi se lohk navadla...ker je zmeraj tko. Se neki trudim kaj prišparat pa ne vem kaj in bumf al neki crkne pa je treba dat popravit al je treba dohodnino plačat in sm še na slabšem kt sem bila. :dash: :dash: :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Ne apr 20, 2014 11:24 am

Eno uro sem delala sedaj poročilo za v našo temo pa slike dajala not pa pisala, eno sliko bi še morala dodat, sem pa po pomoti DOL ZAPRLA VSE SKUP!! :dash: :dash: :dash: Ne bo slik danes, ne grem se več :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 20, 2014 2:11 pm

Aaaaaaaaa, ne pa ne, hočmo vaše slike vidt!!!! :devil: a prou :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 20, 2014 4:12 pm

ZA VSAKO RIT ŠIBA RASTE!!!!

:yahoo: :lol: :yahoo: :lol: :yahoo:

Muahahaha!!!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 21, 2014 9:24 am

Nekdo se na FB-ju hvali, kako je rodil in ko kasneje pove, da ima njihova mačka tamale, ga vprašam, če bodo dali sterilizirat .... in dobim vprašanje nazaj, če sem jaz sterilizirana? :O ne, nisem sterilizirana, jaz se lahko zaščitim, če ne želim neželenega "legla", mačke se pa ne morejo, madona no :(
In valda je pod tem njegovim statusom en kup komentarjev v smislu "ja, mi imamo tudi ravno sedaj tamale", "a bo kaj slikic", "a hočeš še kakšnega" .... :bad: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Po apr 21, 2014 9:33 am

Na mojem zidu pa kup slik malih pasjih mladičkov in en kup lajkov, čakam zdaj da me napadejo, ker sem isto vprašala glede sterilizacije... :rolleyes: Ljudje so res za bruhat...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 21, 2014 10:08 am

:girlsad: Jaz se pa v sanjah še za mlade rožice sekiram in se sprašujem, če so šle v "dober dom", kjer bodo zanje primerno skrbeli. In, da bom šla čez 14 dni pogledat, če so še OK, če ne, jih bom nazaj vzela. Takle mamo. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 21, 2014 8:28 pm

joj trixi, še dobr da kej spiš sploh :praising: .
morala bi kake kamere naštimat zuni da bi vidla kok mačjih obiskovalcev mamo že pr bajt. ne vem kater od njih po vasi širi govorice da so zmeri briketi na vsakmu vogalu.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov