Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če apr 10, 2014 3:26 pm

Re: Daj si duška

Trixi je napisal/-a:Meni se veliko dogaja podnevi, kot ugotavljam, pa tudi ponoči, da še spočita ne morem vstat. Danes sem bila v sanjah pred dejstvom, da moram trem ubogim teličkom zrihtat njihov zelo neugleden, zanemarjen prostor, poln gnoja, oz. slame z gnojem, pa kamnite stene, vse usrane z drekom, gnojem.. Ker to ni moje področje, še vedela nisem, kam vso to svinjarijo zvozit in kako temeljito vse s šlaufom oprat, pa posušit, da bi revčki imeli vsaj malo lepše življenje. Še v sanjah sem prostovoljka s problemi... Ni fino, ne, res ne. :S :girlsad:

:praising:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 10, 2014 4:33 pm

jagodka85 je napisal/-a:Loti :rose:

Am, a je kej narobe, če maček spremeni ležišče in kar naenkrat leži tam, kjer nikoli ne? Me je skoraj kap, ko sem Sončka videla ležat v "hiški" praskalnika, kamor nikoli, ampak res nikoli ne zaide. No ja, mogoče mu pa samo tako paše.

Jaz pri mojih opazim, da na vsake toliko časa zamenjajo svoj najbljubši prostor. Ker so tri je malo zaradi ponavljanja ene za drugo, malo je verjetno zaradi drugih temperatur (zima vs. poletje), malo pa kar tako... da imajo 10 placov označenih, namesto 3 al' nekaj... :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 10, 2014 4:33 pm

fiorina je napisal/-a:Aleluja, deluje, skoraj sem znorela,ko je kar sam nekaj pisal. Lepa hvala all :kiss:

Super :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 10, 2014 4:52 pm

Če bo kdo jamral, da je nekaj drago, pa v resnici ni, bo sedaj za primerjavo podatek, da na Japonskem stane 20 lepih češenj kar 70 eur. To pomeni, da je pri MH vet cena ene kastracije le za 10 češenj na Japonskem, izredno ugodno!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 10, 2014 4:58 pm

ne 10, ampak samo 8 češenj :good: :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 10, 2014 5:04 pm

:girlsad: Žal, tudi danes srečala povoženo mačko, že na pločniku, ni duhala rožic, bila že trda. Klicala higienika. Še malo, pa bova šla že na kavo. No, ne bova, ker bi v preveč žalostno debato padla. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 10, 2014 5:07 pm

helena je napisal/-a:ne 10, ampak samo 8 češenj :good: :D

sem šla računat, osem in pol češnje 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 10, 2014 5:11 pm

Upam, da govorijo o "paru" češenj, ne le o eni sami, ko so jih že "prešteli". Tam jih pogosto dajejo za darila, ker so drage, kot žafran. Kje piše za češnje tudi omenjajo, da je le eno jabolko cca. 2 eur.
Je bil moj tudi na Japonskem in si šparoven, kot je kupil sadje, da ne bo po gostilnah jedel, in tudi ni mogel verjet, da ima sadje tako visoko ceno, pa je vzel le jabolka in še nekaj zraven. Ne, niso bile češnje. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 10, 2014 6:22 pm

mislem WTF a lahk popiiiiiiii*diiiiiiiim.....???!!! :O :dash:

Baš takrat, ko bi morala Tasha počivat, ker je še malo omotična in jo zato namestim v ločeno sobico, kamor razen kakšen vikend nihče ne hodi, razen mene, ko skretke pucam in šalčke pa to in zaprem vrata, ki so sicer odprta...no BAŠ TAKRAT jo en MORA odpret in NE SLIŠI mojih "nenenenenenenene!" In seveda Tasha plane ven in se opoteče gor na mansardo in se zavleče v kot pod široko posteljo. Ja, OK, bo pač počivala tam še par urc, soba je topla in mirna - ampak lubica mora nekaj malega pojest, preden ji dam Maxitrol!!! A zdaj naj jo pa vlačim ven izpod postelje, da bo še bolj stresirana in revčka in valda ne bo hotla jest in....

j***, jst bom v kratkem eksplodirala... :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 11, 2014 10:01 am

Grmpf :mad:
Že tako čakam na presneti poseg že skoraj eno leto (predvidena čakalna doba je 3 mesece, da se bo pomote :S ), seveda so mi vmes še datum prestavljali (za mesec in pol :S ), se končno fiksno dogovorim v službi in čisto 100-odstotno za prevoz ... Pa pridejo enkrat takrat tahudi šefi od mojega prevoza in če bodo ravno takrat tam, prevoza pač nimam več :dash: :dash: Edina alternativa (moj šef :angel: ) mi tokrat verjetno ne more pomagat, ker - glej ga zlomka - mora nekoga drugega nekam peljat :(
Taksi je v našem malem mestu itak bolj znanstvena fantastika in s tem tudi strašansko zasoljen, okrog 12h pa večina ljudi, ki bi jih sicer lahko prosila za pomoč ... dela :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 11, 2014 11:06 am

Duško ... pa ti maš nadnaravne moči :O
Tale moj jamr je pretežno razrešen, imam pa tudi alternativo, če vendarle kaj pride vmes :angel: Zlate ste, če niste vedle slučajno <3
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 11, 2014 11:38 am

:) Leia, super, me veseli. V Duškota se splača napisat! :girlyes: :good:

Jaz pa :yahoo: , ker se je danes ujela ena težko ulovljiva muca in bo sterilizirana. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 11, 2014 11:46 am

(hotla Leii poslat ZS) :girlblush:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 12, 2014 5:01 pm

:crazy: Na FB se en "ki si upa posvojit Riso" razburja, ker je ne dobi.
No, šla bo k tistemu, ki si upa, izpolnjuje vse pogoje, ki jih postavlja MH in bo tudi zares primeren zanjo, itak, a je to težko razumet!?
:bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 12, 2014 5:17 pm

hehe, te to res še preseneča? :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 12, 2014 6:10 pm

:D meni je hecen tisti, ki bi telefonsko, na katero bi dobil Riso :lol: verjetno bi rad malo poklepetal z njo :mocking:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 13, 2014 12:34 pm

:girlsad: Eni že delajo rezervacije za komaj skotene mladiče, jesenčki in lanski spomladančki pa kar čakajo.. Al so mogoče že prestari, ali celo premalo lepi, posebni, da niso zanimivi za posvojitev? :scratch: :shout:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 13, 2014 12:43 pm

Rezervacije delajo celo takšni, ki še svojih mačk od prej nimajo s/k, pa delajo jih pri takih ki ne S/k, potem pa se zgražajo nad mučenjem živali, pa nad evtanazijami v zavetiščih, pa takele...eh meni se včasih zdi, kot da delamo čist brezveze. (un smajli ki sam sebe v glavo ustreli)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 13, 2014 1:40 pm

Eni res ne vidijo centimetra ne nazaj ne naprej. Kot tiste mamce, ki imajo muce rade in se jim smilijo in jih hranijo.....in ko jih je "kar naenkrat" 20 oz. "preveč", kolikor pač že to je, ugotovijo, da to pa ne bo šlo in pokličejo na pomoč. Pa potem ni dovolj dobra pomoč S/K in občasno hrana, o ne ne - ene bi rade vidle, da jih kar odpeljemo stran (odrasle, napol socializirane zunanje mačke... :girlsad: ) in jim najdemo drug dom, razen ene treh najljubših, seveda.... :dash:

Tale rezervacija je pa tudi nekaj boljšega, ja. Kako zelo brez občutka mora bit človek, ki nekaj takega napiše na takle forum? :O Totalno brez, bi rekla.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 13, 2014 2:51 pm

A ni tuki govora o nekom, ki že odkar je na forumu, sprašuje same čudne stvari in poroča o uspavanih mačkah itd? A delam zdej krivico.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov