Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jan 08, 2014 7:34 am

Re: Daj si duška

jernejch je napisal/-a:Bolezen v družini, že drugič v 4 letih :girlsad: Enkrat je bilo čez glavo dovolj, ampak nimamo druge, tudi čez to se bo treba zboriti. Samo pošiljajte dobre misli, pa bo že veliko! <3

Oh, pa ne no. :girlsad:
Držte se. :kiss:
Mi bomo pa takole :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 08, 2014 7:55 am

Oh joj, to pa je grozno, ja... :girlsad: drži se! Ti pošiljam dobre misli in držim pesti... :praising:
Te pa čist razumem. Sem šla kr ene parkrat skoz to, od vseh sorodnikov mi je ostal samo še oče.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 08, 2014 9:06 am

Cats je napisal/-a:Prosim ne me strašit, čaka me prenova v kratkem :O

Prenove so "zabavne" ja. :D Jaz sem kopalnico prenavljala lani ampak sem se za ta čas kar odselila drugam, ker drugače ne bi bilo izvedljivo. So namreč prehod med delom kjer je kopalnica in ostalim delom kar zaprli da se tja ni tolk prašilo plus, da bi bila brez wc-ja, vode in tuša dva tedna...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jan 08, 2014 10:40 am

Hvala vsem! :kiss: Če smo prvič (res da vsi 4 leta mlajši, ampak tudi z manj izkušnjami) preživeli, bomo tudi tokrat! Moramo :superman:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 08, 2014 11:28 am

avena je napisal/-a:
Leia je napisal/-a:Duško, saj sem vesela, da se stvari premikajo, ampak živeti v stanovanju, ki se ga prenavlja, ni pa prav nič zabavno :dash:
Pa hoditi okrog, kot bi bila zombi, tudi ne :dash:

Tell me about :rolleyes: Mi že 6 let prenavljamo, pa še kar ni konca. Letos je v planu kuhinja, pa se kar ne upava lotit, ker bo že samo logistika juhuhu. Da ne pomislim, kako bo to vplivalo na Jakatovo psiho... Če pa začnem sanjat še o kopalnici, ki bo v parih letih preprosto nujna. :bad: Pa živeti v stanovanju, kjer se prenavlja kopalnica je sploh nočna mora. Že sprobano. Ampak, ko je pa fertik, je pa fino :) .

Meni je bila kuhinja najbolj simpl :D Res pa je, da sva vse delala sama in po etapah :) (ok, bom iskrena, jaz sem bila večino časa življenjska nevarnost, ampak čist zares so vsi predali v kuhinji moje delo :D ) Pa nisva menjala tal, kar je meni največja nočna mora (trenutno :D )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 08, 2014 1:08 pm

jernejch je napisal/-a:Hvala :kiss: Bolezen v družini, že drugič v 4 letih :girlsad: Enkrat je bilo čez glavo dovolj, ampak nimamo druge, tudi čez to se bo treba zboriti. Samo pošiljajte dobre misli, pa bo že veliko! <3

Tyto Alba, tebi pa jih pošiljam jaz! :good:

:(

Pošiljam dobre misli! Lahko rečem damo hang in there, pa zmagite. :kiss:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr jan 08, 2014 1:17 pm

jernejch, mi ti tudi vsi pošiljamo dobre misli!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 08, 2014 2:00 pm

Oh, koliko dobrih misli na različne strani pošiljam danes :( kaj je to, tak dan :S

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jan 08, 2014 11:51 pm

jernejch :praising: , saj bo, mora bit :angel:

Dandanašnji pa res lahko čisto vsak pigzigmar ustanavlja super oh in sploh šole, akademije in podeljuje diplome, licence in certifikate :O . In ko ti novopečeno "diplomirano" bitje, ki ima več kot očitno preveč denarja, prodaja "znanje" samooklicanih mojstrov supernevemčesa kot sveto in edino resnico... neprecenljivo :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 09, 2014 8:12 am

jernejch, držim pesti. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Če jan 09, 2014 8:18 am

Ja, valda, jagoda trapasta, kot da moraš brat za dobro jutro Lučke na nebu ... in če bi vedela, da te nihče ne vidi, bi jokala kot pri norcih ... A res moraš, a???

:girlcry:

Jernejch, Kushi, Sonček in Pika stiskajo svoje tačke, jst pa pesti. Naj se izteče čimbolje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 09, 2014 9:05 am

Hvala vsem! <3 Zlate ste, prav vse :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 09, 2014 8:21 pm

sam da se mal skašlam...a so še kje hujše rovte kot tle k živimo? štrom meče skor vsak dan ven, da o škodi na napravah ne začnem. bom elektru dala račun za nabavo upsjev. vodo smo moral skor dva mesca prekuhavat. ko bo sneg, ne bomo mogl iz hriba dol dokler se enmu kmetu ne bo zdel da je cajt za plužit. interneta in telefona ne bomo mel še svetlobna leta. kva bom glede vrtcev nardila pod razno ne vem. za povrh smo že obiskali neprostovoljno pediatrijo v trbovlah z tanajmanjšo, ta večja je pa od včer na dons tud fasala gnojne oči pa zelen šmrkl. jest sem pa itak bolana že od prejšnga tedna. suuuuuper začetek leta ni kej :mad:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 09, 2014 8:48 pm

Kaj pa: "Ljubo doma kdor ga ima?" :rolleyes:
(ne me ubit, prosiiiim) :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 10, 2014 5:34 pm

Duško a res preveč prosim, če prosim da bi sosedje začeli lepše smeti odlagat?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 10, 2014 8:28 pm

all je napisal/-a:Duško a res preveč prosim, če prosim da bi sosedje začeli lepše smeti odlagat?

Najbrž preveč prosiš ja :dash: Enim še ni prišlo iz riti v glavo, pa ni jih malo. Jaz se vsak dan usajam zaradi tega, pa me vsi gledajo, kot da sem ubrisana. Me veseli, da nisem edina :blush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 10, 2014 9:25 pm

Knedl, razgled imate pa dober. :D Pa radi se imate, v rovtah, ali pa kje drugje. :) To se sicer na splošno težje zrihta, kot ene smrklje, štrom, al pa sneg... Saj bo bolje. :praising:

Jernejch, želim ti, da se vse dobro konča. :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 10, 2014 10:05 pm

ammmm.....Duško, a ti meni lahko poveš, zakaj moja črna srebrnčica danes, ko sta odšla Patrik in Johan (s katerima, btw, sploh ni imela nobene prijateljske ali kakršnekoli drugačne vezi!), hodi po flatu in joka? :O Nisem še slišala takih glasov od nje... :O

jaaaaa, pa saj vem, kaj boste zdaj navalile punce - pa nič bat, sta druga dva "na poti"! :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 11, 2014 1:04 pm

Duško jst bi pa malo zdravja prosim prosim :bad: :bad:
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 11, 2014 5:03 pm

knedl mogoče lohk začneš preučevat razne doomsday oddaje, mogoče se naučiš narest generator in druge podobne koristne zadeve :D

Kar se tiče smeti men neki ni jasn...recmo pr nas v službi ločujemo embalažo pa organske odpadke pa seveda papir a ne...in pol pride zvečer čistilka in da vse skp v eno velko vrečo k jo ma na vozičku (vsaj še pred kratkim je blo tko), mislm a ni pol brezveze ločevat oz. mamo une smetnjake tko zarad lepšga tm. :dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov