Nudim / iščem / kupim / podarim

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po avg 20, 2012 11:59 am

Re: Nudim / iščem / kupim / podarim

knedl je napisal/-a:kje si lahko sposodim, kupim mišjelovko?

Skuiki je napisal/-a:V semenarni. Ampak kupi tisto okroglo, kjer miška notri zleze in jo spustiš. Ne tiste, ki je na vzmet in miš stisne.

Pri nas jih imajo tudi v Obiju. OK so tudi tiste, ki delujejo podobno kot živolovke za mačke. Samo ne pozabit potem pasti kontrolirat. Če se ne motim ne sme bit miška ujeta več kot 6 ur, pa že 6 je mislim da kar veliko. Kakšne, ki sem jih jaz spuščala, pa so bile par ur ujete (manj kot 6), so bile kar očitno "pijane", tako da med počasnim umiranjem v "humani" mišjelovki in hitrim v tisti na vzmet...
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 6:49 pm

itak da sem hotla tisto da se ulovi pa jo potem ven spustim. ampak sem tud misnla, da če ji pustim hrano in vodo zdrži dlje časa ujeta, ne pa telih 6 ur...kaj nej zdej nardim. namreč hotla sem na bajti to pustavit kjer sem za vikende. po hiši kjer ni nč me ne motjo (dokler ne bomo nekoč vseljeni), v en prostor smo pa že kr nekaj stvari nakupčkali pa so smrde že ful kablov požvečle in po vseh kastrolah pustile svoje pečate. sam jest jih ne morem umorit :girlsad:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 7:14 pm

Ne, tkole po moje ne bi bla dobra ideja. Kaj pa tiste ultrazvočne naprave? Ampak bi morala verjetno nabavit kakšno dražjo, uno industrijsko. Tiste za domačo rabo en klinc delujejo. No, mogoče se jim miši režijo. :D
Drugače pa - mačke notri naseli. Halo? :rolleyes: :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 7:53 pm

Jst sm jim nastavljala hrano v mišolovke pa so tut 14 dni zdržale, pa čisto nč niso bile "pijane" ko je bilo treba na vso brzino ven pobegnit... :O

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po avg 20, 2012 8:28 pm

Mačja mama je napisal/-a:Jst sm jim nastavljala hrano v mišolovke pa so tut 14 dni zdržale

Boge miške :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Po avg 20, 2012 8:33 pm

The troll is back. :teasing:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 8:34 pm

Na uni, ki je kot za mačke, so navodila zraven in piše, da ne smejo bit notri več kot mislim da 6 ur. Jaz sem kakšno vidla tudi s full podrgnjenim smrčkom, ker je rinla gobček ven. Če sem jih hitro spustila so kar šibale, če so ble par ur notri so bile pa že kar omotočne. Glede na to, da je mišolovka res majhna, jaz mišk ne bi puščala prav dolgo notri. Tudi če se jih šteje med škodljivce, se meni smilijo. Razen če se zimprovizira večjo mišolovko, da je pol že bolj kot kletka. Se pa res hitro namnožijo, tako da ne ukrepat pa tudi ni modro.

:O :O :O
moksa je napisal/-a:The troll is back. :teasing:

KDO? KJE? :O
:scratch:

Aja, podarim drugače. Trola. Itak! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 8:39 pm

Aja?! Slika
:D
Drugače se pa meni miške, ki so dolgo v mišolovki, tudi smilijo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 21, 2012 7:59 pm

iščem dobre univerzalne kuhinjske škarje- saj veste tiste črne z rdečo piko? sem imela ene dobre do zdaj, ki so preživele marsikaj, ampak vsega pač ne (po nesreči sem jih zalimala s sekundnim lepilom :blush: ) od spodaj sem si sposodila ene, ki so v dipotu prišle v kompletu z nožem, ampak so zanič. tiste moje mi je pred leti kupila mami, samo ne vem kje. sem sicer gledala v sparu (kranj), ampak jih nimajo. če kdo ve, kje bi jih lahko dobila (se pravi, da ste jih sprobali, ne samo videli- ker kot rečeno niso vse dobre, čeprav zgledajo iste), se priporočam :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 22, 2012 6:03 am

Mogoče dolgujem pojasnilo zakaj sem imela miške tako dolgo... zato ker sem živela v enem starem bloku v Ljubljani, kjer so bile miške pozimi - in ko sem jih polovila, je bilo zunaj 30cm snega. In sem si pač mislila da je manj kruto za miške, če so pri meni na toplem in da jih vsak dan futram, kot pa da jih vržem ven v sneg in led in mraz kjer bojo brez hrane. Da bi jih pa spustila nazaj v klet bloka, od kjer so prišle po ceveh do mojega stanovanja, se mi je pa zdelo malo nesmiselno... :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 22, 2012 6:07 am

kozmopolitanka je napisal/-a:(po nesreči sem jih zalimala s sekundnim lepilom :blush: )

Čisti aceton (ne tisti za nohte, ampak "ta pravi") topi sekundno lepilo. Probaj rešit škarje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 22, 2012 4:31 pm

Če kdo slučajno rabi dve prastari krzneni rokavici za kak aport ali kaj takega, pošljite ZS. Šifra, pucamomare press
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če avg 23, 2012 1:32 pm

Živjo.

Rabila bi manjšo pomoč. V roku 1 meseca bom potrebova prevod iz slo v ang nekje pol strani obnove diplomske naloge. Pozna kdo koga, ki študira/uči angleščino oz. bi mi lahko pomagal?

Hvala za pomoč ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 30, 2012 12:09 pm

Bi kdo kupil rabljeno kitaro Ibanez s470 BK? Vse podrobnosti na ZS :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če avg 30, 2012 1:16 pm

Pozdravljene.

V Velenju se je odprla nova trgovina s pohištvom in vsemi dodatki/pripomočki, ki spadajo zraven Moemax (podobno Ikei). Če bi katera imela kakšen manjši izdelek, ki se ga da poslati po pošti in nima časa/volje oz. je iz oddaljenega kraja ponudim pomoč in kupim+pošljem željeni izdelek.
Živim v neposrednji bližini in shopping mi ne predstavlja večjega napora. :D

Spletna stran in aktualni katalog:
http://www.moemax.si/

P.s: Trgovini ne delam reklame oz. z njo nisem nikakor povezana. Želim le opraviti dobro delo, v primeru če bi kdo našel kakšen artikel, ki ga išče oz. si ga želii imeti. :)

LP
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Pe avg 31, 2012 3:10 pm

Iščem nekaj podobnega stopnicam, da bi Pola lahko sama šla na posteljo in dol. Ima mogoče kdo kaj podobnega doma, ali pa me usmeri kje bi lahko to dobila? Hvala :blush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 31, 2012 3:31 pm

pola je napisal/-a:Iščem nekaj podobnega stopnicam, da bi Pola lahko sama šla na posteljo in dol. Ima mogoče kdo kaj podobnega doma, ali pa me usmeri kje bi lahko to dobila? Hvala :blush:

Tukaj najdeš tovrstne pripomočke: http://www.*****.com/shop/dogs/dog_ca ... l_products
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Pe avg 31, 2012 3:35 pm

Hvala!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 31, 2012 3:40 pm

Občasno imajo take stopničke v Kiku...
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 5:39 pm

V Bauhausu se take stvari tudi dobijo, mogoče tudi v obiju ;)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov