Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 01, 2013 6:56 am

Re: Daj si duška

Duško, hvala, hvaaaaala, da sem se danes na poti v službo še pravi čas spomnila, da nisem preverila, če so vsa okna zaprta! Sumljivo okno je bilo seveda odprto na stežaj, sicer zaroletano, ampak pri treh mačjih razbojnikih pač človek nikoli ne ve... hvala, da mi ni bilo treba zvedeti.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 01, 2013 12:16 pm

Mejčkn težko tole vročino prenašam...sj vem, poletje je pa v bistvu sploh nočm jamrat sam mal mi je pa prehuda. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 01, 2013 6:26 pm

Duško HVALA da je končno poletje in meni je SUPER da je 30 stopinj!!! Prov fajn je, veš. Nč jih ne poslušaj.

Ampak vseeno ni treba, da čisto uresničiš napovedi za ta vikend... 40 je vseeno malo preveč. Tudi zame.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 7:26 am

Ja sej 30 je ok, tele 34 pa 36 so prehude...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 1:39 pm

Slovenske ceste so krasne in slovenski vozniki so neizmerno prijetni in prijazni. Ce kdo ne verjame, naj gre malo po Italiji :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 1:41 pm

:lol: Res je, včeraj so me na celi poti od Ljubljane do Kranja poskusili ubiti samo trije!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 1:46 pm

In ker ne morem več urejati prejšnjega posta: vem, kaj misliš. :) Ampak jaz imam občutek, da je bila včeraj polna luna ali nekaj takega, ker je bilo res noro. Mogoče je pa na Italijane delovalo še bolj?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 1:50 pm

Ma, v zadnjih dneh sem se tako navadila na avto, naliman na rit, da je kar cudno, ce je za mano prazna cesta. Na cesti, siroki za 1,5 avta, bi oni prehitevali v skarje. Ceste so bile pa ponekod dobesedno podrte. Ena od teh je bila celo zaprta :)

Em, tale polna luna je nanje delovala ze ves teden :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 02, 2013 2:00 pm

Leia je napisal/-a:Slovenske ceste so krasne in slovenski vozniki so neizmerno prijetni in prijazni. Ce kdo ne verjame, naj gre malo po Italiji :)

Tell me about it!
Če se italjan odloči prehitevat, se cca 300m vozi po črti, ko že misliš, da je skoraj varno mim njega it, ker očitno ne bo prehiteval in je za tabo cca 30 avtomobilov, pohupaš, se tip pospravi nazaj in ko si eno tretjino mim njega mu pa šine prehitevat in ne j*** sistema, da si ti na levi skor že v ograji. V tej celotni zgodbi ni nikjer smernika pržganga- sam za info! :dash:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe avg 02, 2013 3:51 pm

Ah Italijani... in njihove ceste...in vozniki. V zadnjem tednu sem bila dvakrat samo do letališča v Trstu in nazaj in moram priznat, da sem srečna, da še diham (in imam vse okončine pa tak). Ta teden grem pa še 2x tja, ne vem, če ne bi kar oporoke napisala za vsak slučaj :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe avg 02, 2013 4:13 pm

Ravokar so me razsvetlili :bad: :bad:

Klanje konjev zaradi hrane ni patološko (beri: je OK). Klanje konjev kar tako je patološko, razen če to naredi duševni bolnik, potem je pač bogi bogi in ga je treba ujčkat.

Meni se to dvoje zdi popolnoma enako obsojanja vredno.

Jst v tem svetu nočem več živet.

:dash: :dash:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 4:50 pm

choo je napisal/-a:Ah Italijani... in njihove ceste...in vozniki. V zadnjem tednu sem bila dvakrat samo do letališča v Trstu in nazaj in moram priznat, da sem srečna, da še diham (in imam vse okončine pa tak). Ta teden grem pa še 2x tja, ne vem, če ne bi kar oporoke napisala za vsak slučaj :rolleyes:

haha, če jamrate čez toskanske in severne ceste, to ni nič, probajte enkrat Rim in Napoli, tam se res userješ hlače.... :P
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 4:52 pm

in pristala sem v peklu :devil: , kaj za vraga me je prijelo da sem prišla iz prijetnih 26 na 36? :dash: stopinjc mislim :S
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 02, 2013 5:48 pm

jernejch je napisal/-a:Ravokar so me razsvetlili :bad: :bad:

Klanje konjev zaradi hrane ni patološko (beri: je OK). Klanje konjev kar tako je patološko, razen če to naredi duševni bolnik, potem je pač bogi bogi in ga je treba ujčkat.

Meni se to dvoje zdi popolnoma enako obsojanja vredno.

Jst v tem svetu nočem več živet.

:dash: :dash:

Ja a nisi vedla :O
Klanje psov tudi ni okej, saj vendar niso krave.

Meni se zdi bolj čudno, da sploh še imamo koga v zaporu, saj če zagrešiš brutalno dejanje, nisi ravno pri sebi. Si bogi revček s travmami iz otroštva al pa kaj takega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 6:51 pm

dejte se mal ustavit, sicwer ne vem kakšne posebne potrebe so to in kako velike so te posebne potrebe ampak človeka s posebnimi potrebami ne moreš sodit enako sebi ki le teh nimaš. za to kar je naredu ni opravičilo, je pa to na plečih njegovega skrbnika oz. tistega ki je pustil da se prosto prošetava in počne pizdarije.
Dogs have owners, cats have staff

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 7:28 pm

Piše v novicah "duševne težave"

To je ful ohlapna izjava in ne pove nič o njegovem dejanskem stanju.

Duševne težave ima tudi človek brez službe recimo, slabo situiran, ki je malo depresiven... pa se malo potoži pri zdravniku, pa dobi kakšen antidepresiv, gre malo v posebno bolnišnico... če je bil kdaj obravnavan zaradi kaznivega dejanja, je ta pot še toliko lažja.

Tako da ni za govort, da je duševni bolnik in si ni mogel pomagat, s tako skopimi informacijami, kot so v medijih. For all we know se je lahko samo lepo izživljal in je to to, je bil malo jezen, ... Dejstvo je tudi, da je kobili napadel z ostrim predmetom, ni jih recimo samo obrcal...

Hudo mi je za vse, ki dejansko imajo težave in se spopadajo s tem; ampak sam pojem duševnih težav, se pri nas uporablja ful ohlapno in se ga tudi zlorablja. Pomoje 50% vseh ljudi, ki so obravnavani zaradi kaznivih dejanj, pride do tega, da se sklicujejo na ne vem kakšne težave.Najslabše je pa to, da dosti teh ljudi dejansko potrebuje neko pomoč, ampak pri nas sistem ni tak, da bi dejansko prepoznal prave probleme in jih uspešno reševal.

Se bo pa lažje zmazal ta človek, pa ne zaradi duševnih težav, ampak zato ker je napadel 2 kobili, ni zaklal recimo mame in hčere na izletu v naravi....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 7:41 pm

Čist res tole all.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 02, 2013 9:34 pm

all je napisal/-a:Se bo pa lažje zmazal ta človek, pa ne zaradi duševnih težav, ampak zato ker je napadel 2 kobili, ni zaklal recimo mame in hčere na izletu v naravi....

Lahko bo pa naslednjič..
Tisti v Splitu, ki je Mehičanki prerezal vrat je tudi prepoceni odnesel.
Jaz do takih nimam popustov. Takih ne rabimo, res ne.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 03, 2013 8:06 am

:scratch: A če dobiš kazen, ker si bil na "nujni vožni", lahko ta znesek nakažeš kateri drugi organizaciji?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 03, 2013 8:23 am

:lol: probaj.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov