Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 27, 2013 9:37 am

Re: Daj si duška

Ampak Cohen je bil pa razred zase, ne? :) Da o Sharon Robinson sploh ne govorimo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 27, 2013 2:51 pm

Cohen je vesolje zase, ne samo razred.

Slika

Ampak sorry, Mrs. Robinson does not impress me.
Pač še ena črna vokalistka z zelo tipičnim črnskim vokalom, s to različico da je pač klasično šolana, ampak ne naredi s svojim glasom vse kar bi lahko. Ima še precej neizkoriščene rezerve. Edino kar ji priznam je, da piše dobre backing vokale.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 27, 2013 9:50 pm

Mene je bolj kot z glasom očarala s pesmimi, ki jih je napisala za Cohena (Everybody knows, Waiting for the miracle - še zdaj mi gredo kocine pokonci, če se spomnim, kako jo je pel leta 2010), ker je čisto res, da glasu nima več takega kot včasih - kar primerjaj z Boogie street z "Live in London". Tam je bila res izjemna. Ampak kolikor vem, je to pač zaradi njenega zdravja in ni pomoči. Še vedno pa ima občutek za interpretacijo, čeprav z manj vokalne moči.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 29, 2013 11:00 am

Dragi Duško, saj je poletje kul, ampak ni treba, da je tako vroče. Pa ne mi govort, da ne znaš tega zrihtat, do prejšnjega tedna ti je zlo fajn šlo 8)

Skočila sem namreč ven na par minut in zdaj sedim v popolnoma prešvicani obleki. Jao. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 29, 2013 1:21 pm

Rabi kdo enga mejhnega žleht hrta?!

Hitro mi ga vzemte in odnesite izpred oči, ker drugače mu bom vrat zavila, mrcini nemarni.... :mad: :mad:
Več kot eno leto je bil med službo čist priden na kavču v dnevni sobi, danes pa pridem domov med malico... in.... ARMAGEDDON.
zgrizeni kabli od interneta in televizije, scukane zavese z oken, prevleka s kavča, sesekljane blazine... :dash: :dash: :dash:
Kaj za vraga ga je prijelo?!?! In če bi bili tisti kabli od elektrike?!? Najprej bi njega scvrlo, pa še bajto bi mi zažgal...!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jul 29, 2013 1:22 pm

Eh, tudi zato imam jaz rajši mačke. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 29, 2013 1:36 pm

Ni on nič kriv, revež, to so se ti molji zaredili :angel:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jul 29, 2013 5:13 pm

Sredi neurja visim na štangah gadafija, da ga ne bi podrlo, medtem ko 500 metrov stran padajo drevesa. Baba zmešana :wacko:.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 29, 2013 5:50 pm

Smreko, ki je rasla 30 let, mi je pred očmi izruvalo, kot da je marjetica. Ne moreš verjet :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 29, 2013 6:59 pm

Milo je prestavljalo po balkonu :O Matr je šibala not :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 29, 2013 7:05 pm

Jst pa na kolesu v lahkotni oblekci, z eno roko sem kiklo dol držala, z drugo pa balanco držala in skoraj nikamor prišla zaradi vetra :D Pa še režala sem se na ves glas :D
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 29, 2013 7:31 pm

No zalarjeva, ti si z eno roko kiklo držala. Jaz sem pa po ulici lovila kontjner, z eno roko sem hotela držat kiklo, pa mi jo je obrnilo čez glavo :dash: . Sanjski prizor, če hoče kdo crknit od smeha. Baba brez glave v gatah, ki po cesti rine kontejner :blush: :lol: :lol:
Za našo lepo smreko mi je pa res žal. K sreči vsaj ni padla na kakšen avto ali še kaj hujšega. Klinc, nič ni večno zgleda. Marsikje so jo veliko slabše odnesli.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 29, 2013 7:50 pm

Sorry, sam ne morem si pomagat :lol: :lol:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 29, 2013 7:54 pm

Oto ma bolhe :dash: :dash: :dash:
dobil jih pa je od noninega prostoziveckota ko je bil v varstvu med nasim dopustom
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 29, 2013 8:06 pm

kolkr mi je žal za uboga drevesa, me ima, da bi prlimala tisti vic o "relativni hitrosti vetra v Ajdovščni".
Tukaj je par listov oklestilo z dreves...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 29, 2013 8:14 pm

streho do frčade nam je dvignilo in okrog zasukalo :O ...na srečo se je držala še čiiisto majčkeno in se, obrnjena okrog, naslonila na dimnik....če bi jo komplet odtrgalo in metalo naokoli, obožemili, to bi lahko bil pravi masaker! :O Ma bi blo prav za it napisat v ono drugo, tasrečno temo, kako sem srečna, da se to ni zgodilo!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 29, 2013 8:15 pm

Pri nas pa niti kaplje dežja. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 29, 2013 8:43 pm

V izoli so valovi potrgali betonske robove valobrana in jih premaknili ene 3 metre naprej na sprehajalno pot :O

Ampak vsaj za en dan se je shladilo, tisto prej je blo res nevzdržno....

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 30, 2013 7:36 am

avena je napisal/-a:No zalarjeva, ti si z eno roko kiklo držala. Jaz sem pa po ulici lovila kontjner, z eno roko sem hotela držat kiklo, pa mi jo je obrnilo čez glavo :dash: . Sanjski prizor, če hoče kdo crknit od smeha. Baba brez glave v gatah, ki po cesti rine kontejner :blush: :lol: :lol:
Za našo lepo smreko mi je pa res žal. K sreči vsaj ni padla na kakšen avto ali še kaj hujšega. Klinc, nič ni večno zgleda. Marsikje so jo veliko slabše odnesli.

Sorry sam :lol: :lol:

Pri nas so po zraku letele vrečke, listje, vejice in tudi en majhen tepih...drugače pa za Bežigradom nič hujšega. Tukaj pri službi mislim, da je eno vejo odtrgalo, ker sem videla unga z liftom, da nekaj šari. Sem bila pa rahlo živčna zarad enga drevesa, ki stoji pred blokom nasproti in je zdaj že do 3. nadstropja...jaz sem bila zihr, da jim bo samo še notr pogledu tako ga je metalo sem pa tja, bi blo res treba mal obžagat tiste veje, ki segajo skoraj do oken.

No, sem pa ugotovila, da sem čist nepripravljena na kakšne take zgodbe...nimam niti ornk baterije (svečk sicer kolkr češ :D ), kaj šele kakšne kanistre za vodo al pa plinski kuhalnik (ker mam seveda vse na elektriko). Tko, da vsaj baterija bo definitivno naslednji nakup.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 30, 2013 7:39 am

Tisto naglavno lučko si nabavi, če kupuješ v ta namen - je zelo praktična, ker lahko uporabljaš obe roki ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov