Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 19, 2013 1:56 pm

Re: Daj si duška

Nika, tale video je pa res lep :*
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne jul 21, 2013 3:50 pm

Zakaj ljudje kupujejo živali v trgovinah in potem razlagajo, kako so jo rešili iz krutih okoliščin, v katerih je živela? A res ni nikomur več jasno, da s tem samo prostor za nove naredijo?? :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 21, 2013 4:23 pm

ne najdem teme o pošiljanju modrcev v anglijo zato pišem semle ker je najbolj brano, dve kolegici sta delali čistko v omarah in se mi jih je spet nekaj nabralo, MM a maš namen spet kaj poslat v bližnji prihodnosti?
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 21, 2013 4:36 pm

Pojma nimam če to še delajo, akcija je od lani jeseni, če se ne motim... Stran je tukajle: http://www.nodandawink.com/NowzadDogs.htm, najboljše da jim napišeš mail če jih še zbirajo; in če ja, jim pošlješ.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 21, 2013 10:42 pm

Duško, sam da me ne bo kap, a prov? :truce: :dance:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 22, 2013 7:00 pm

Slika
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 22, 2013 7:12 pm

:good: :D :clap:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 22, 2013 7:35 pm

scarecrow je napisal/-a:Slika

carecrow, hvala, nujno rabla tole. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 23, 2013 8:16 pm

In še eno o dvomu v veterinarsko stroko, o čemer je bilo danes na drugih mestih toliko napisanega.
Če ne dvomite in ne ugovarjate stroki nikoli in nikdar, potem ne ugovarjajte, ko ne sterilizirajo mačk pred 6 mesecem, ko ne sterilizirajo brejih, ko svetujejo prvo leglo mačk kot obvezno pred prvo sterilizacijo, ko evtanazirajo dudarje, mikrosporične, vse pozitivne, poškodovane....
Zakaj dvomiti, saj je vse vendar stroka!
Dober veterinar, ki resnično dela v dobrobit živali, bo vesel vašega dvoma in vesel vaše zahteve po drugem, tretjem,... petem mnenju.
Samo z dvomi bomo naredili korist za živali in dosegli, da jih bo večina stroke začela obravnavati kot živa bitja in ne kot izključno predmet njihovega zaslužka in pomembnosti.
In ne podcenjujte se. Tisti, ki veliko delate z brezdomnimi, velikokrat veste vsaj toliko kot en slab veterinar, ki je tudi stroka.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor To jul 23, 2013 8:39 pm

Ne vem, če naju ni s Kalinko enkrat dvom in poznavanje prakse fajn tepel.. :S

*Zakaj pa so bili Pomurci prestavljeni v podforum, kjer jih komaj najdeš? Pri vsem svojem krasnem delu, ki ga opravljajo.
Zadnjič spremenil andreja, dne Sr jul 24, 2013 8:20 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: *Del sporočila je bil umaknjen.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 23, 2013 8:49 pm

Za sodelovanje v posebnih kotičkih Forumov Pomagamo živalim posameznega društva, je potrebno izpolnjevati naslednje pogoje:

Objava povezave oz omembe forumov PŽ na spletni strani in FB (ali vsaj na eni)
vsaj kolikor toliko sprotno ažuriranje tem ali vsaj nekaterih tem

Ta dopis smo dobili vsi že mislim da kake pol leta nazaj, vi in mi smo ga izpolnili v celoti, Lajka delno, pomurci sploh ne.
Pisala jim je andreja še nekajkrat in ni prejela nobenega odgovora.
Zdaj se ponovno dogovarja z njimi o teh zadevah in vsi upamo, da bodo kmalu nazaj v svojem kotičku. :)

Bo pa še andreja povedala, če sem kaj narobe ali pomankljivo povedala.
Je prav da imamo pravila in da drug drugega opozarjamo, če se jih kdo ne drži ali ne izpolnjuje. Tudi to, da ste tiho, je krivda vsakega posameznika. Forumi so virtualna skupnost, v katerih sodelujemo vsi in tisti, ki misli, da je žrtev, se naj sam otrese te vloge. :)
Tale konkretna skupnost pa je izrednega pomena, saj vsi skupaj poskrbimo za stotine, če ne že tisoč in več brezdomnih živali vsako leto.
In bi bil čas, da postanemo na to več kot ponosni in začnemo delovati kot skupnost, ki funkcionira.
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor To jul 23, 2013 8:55 pm

Pola, kolikor vem, si odgovor na to vprašanje že dobila. Bom pa pojasnila, kljub temu, da menim, da mi ni potrebno teh stvari razlagati javno. Za to, da imajo organizacije svoj kotiček na forumih Pomagamo živalim, imamo zastavljene pogoje, ki jih Pomurke že nekaj časa ne izpolnjujejo. Njihovo sodelovanje je še vedno zaželjeno in ko bodo pogoji za sodelovanje ponovno doseženi, bodo spet imele svoj kotiček, če bodo tako želele. Do takrat pa jih najdete v forumu Ostala društva in organizacije za zaščito živali kot vse ostale organizacije, ki želijo pri nas sodelovati brez posebnih pogojev (razen upoštevanja splošnih pravil forumov) in privilegijev.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To jul 23, 2013 9:21 pm

Moderatorko prosim, da me ne briše: jaz bi rada samo na kratko izkoristila nenadno popularnost in branost te teme in pozdravila ene par trenutno naslajajočih se gostov (zdaj sem kot tisti, ki na televiziji mahajo domov, zadaj za novinarji) : čauččiii!!!! :greeting: :teasing:
Nič bat, moksa ne gre še stran, se hitro razpali, ampak tudi hitro ohladi :angel:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 23, 2013 9:23 pm

:stop: :drinks:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 23, 2013 9:25 pm

:martini: :drinks: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 23, 2013 9:26 pm

moksa je napisal/-a:Moderatorko prosim, da me ne briše: jaz bi rada samo na kratko izkoristila nenadno popularnost in branost te teme in pozdravila ene par trenutno naslajajočih se gostov (zdaj sem kot tisti, ki na televiziji mahajo domov, zadaj za novinarji) : čauččiii!!!! :greeting: :teasing:
Nič bat, moksa ne gre še stran, se hitro razpali, ampak tudi hitro ohladi :angel:

Če ne bi bla že na tleh, bi dol padla od režanja :good: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 24, 2013 6:34 am

Danes bom za razliko rabila pesti in dobre misli jaz. Dajte jih malo držat, kakšna šapica bi bila pa sploh dobrodošla. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 24, 2013 8:04 am

Stiskamo pesti in šapice za Helenino zdravje <3 , zraven pa mantramo, da se, kar je nejasno razjasni, strasti pomirijo, glave ohladijo in Scarecrowu ne bo več potrebno pisat v drobnem tisku :D . Dajmo, ljudje, za živali gre in tu smo zato, da naredimo kar se da zanje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 24, 2013 1:44 pm

helena je napisal/-a:Danes bom za razliko rabila pesti in dobre misli jaz. Dajte jih malo držat, kakšna šapica bi bila pa sploh dobrodošla. :)

Hvala, ste dobro držali, samo še jutri malo ponovno prosim. (un smajli ko pade skala od srca)
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr jul 24, 2013 7:57 pm

Vsi prispevki v povezavi z odhodom društva Lajka s foruma so bili umaknjeni, vključno z vso debato, ki je iz tega nastala. Ta je bila vse prej kot konstruktivna, prej je bila škodljiva namenu tega foruma - pomagati živalim. Društvo Lajka se je s tega foruma umaknilo prostovoljno, nihče jih ni nagnal ali jim tega ukazal. Vsa vprašanja, ki jih v zvezi z njihovim odhomo imate, prosim naslovite direktno na društvo preko maila ali drugih komunikacijskih kanalov in ne preko foruma.

Vsa nadaljna sporočila v zvezi s to debato bodo brez opozorila umaknjena.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov