Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 16, 2013 1:43 pm

Re: Daj si duška

Uuuu, tudi to smo že urejali, ja. Sem jim spisala tak traktat, da so mi še opravičilo poslali ;) Potem pa še opomin, ki sem ga spet reklamirala ;)

Čist iz firbca: a lahko kaj narediš, če imaš npr trajnik?
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To jul 16, 2013 1:46 pm

Leia je napisal/-a:Čist iz firbca: a lahko kaj narediš, če imaš npr trajnik?

Ja, še vedno lahko blokiraš plačilo.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 16, 2013 1:48 pm

Ok, se vsaj nekaj da urediti. :good:

No, preverjajte svoje položnice! ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 16, 2013 4:59 pm

Ko človek nekaj časa hodi izključno k za mačke speciliziranim veterinarjem, čisto
pozabi kakšno je stanje v provinci :rolleyes: :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 17, 2013 8:18 am

Ko je človek totalno zaspan, ker je prejšnji večer, namesto da bi šel spat ob normalni uri, do nevemkdaj po stanovanju lovil sršena, in se sekiral, kaj bo in kam naj evakuira štirinožce, če ga ne bo našel. :negative: Najprej sem mislila, da preganjajo kakšno muho, potem sem pa opazila, da je nekam veliko in rumeno-črno in črtasto. Presneta mačjad, malo previdnosti!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 18, 2013 9:08 am

Šla sm pogledat stanje na računu. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 18, 2013 9:31 am

Leia je napisal/-a:Jah, najprej zbiram ostale morebitne oškodovance (da vidim, če je bla zadeva izvedena sistemsko), potem bom pa urejala naprej.

OMG. Takele obresti so zaračunali vsaj (toliko povratnih informacij sem zaenkrat dobila) še na dveh položnicah :O
Pravijo, da bodo poračunali naslednji mesec :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jul 18, 2013 10:40 am

Saj je fino, če je človek tudi pri teh letih kdaj še malo otročji, ampak da mu to vseka ven ravno na veterini ob pogledu na dva mačja mladička. Eh racio, kje si ti mene zgrešil. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 18, 2013 10:43 am

gipsy je napisal/-a:Saj je fino, če je človek tudi pri teh letih kdaj še malo otročji, ampak da mu to vseka ven ravno na veterini ob pogledu na dva mačja mladička. Eh racio, kje si ti mene zgrešil. :rolleyes:

Mhmmmm......in potem prideš do zaključka, da sta ravno ta dva edino zdravilo. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jul 18, 2013 11:01 am

Danes je en tak dan, ko je tesno pri duši, pa je treba kakšno malenkost iz sebe spustit. Kaj hudiča ljudje pišejo maile, sprašujejo to in ono o posvojitvi muce, kar bi sicer lahko komot na netu prebrali sami, ko pa jim prijazno odgovorim in razložim in s tem porabljam čas, pa niso niti toliko olikani, da bi se vsaj zahvalili. Tale e-komunikacija dela iz ljudi površneže in neolikance. :mad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 18, 2013 12:21 pm

Draga moja gipsy, to ni e-komunikacija kriva, ampak folk na splošno, ta sodobna "kultura" je čist u k****.
Probaj delat v odnosih z javnostjo, bodi promo na kakšnem štantu kak dan, pa ti bo vse jasno. To, da noben hvala ne reče, je še najmanj.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 18, 2013 1:06 pm

O ja, jaz jih v službi ves čas pomalem prevzgajam :D sem sodi glasno pozdravljanje, tko s poudarkom..pa hvala, prosim, izvolite itd. Napredujemo, ampak počasi. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 18, 2013 2:42 pm

Kako s(m)o ljudje neumni. Misli(m)jo, da je granitni pult luxus ali tuš kabina z vsemi mogočimi curki ali marmor z zvezdnatim nebom v kopalnici ali 10 avtov v garaži. :fool:
Luxus je sredi poletnega dneva it s prijatelji na (dvourno) pijačo , si vzet čas za kopanje v potoku, dremanje v parku, opazovati oblake leže na travniku s slamico trave v ustih, se smejati premočeni divji goski sredi praznega nogometnega igrišča, poslušati čričke zvečer na terasi..... :girlblush:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 18, 2013 2:46 pm

Še dobro, da si tole zgruntala dovolj mlada, da lahko v tem še dolgo uživaš! ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 18, 2013 3:20 pm

VODE! Žejna. Popolnoma izsušena. Pijem loh pa sam mini mini požirke, ker se je moj dolgoletni spremljevalec refluks odločil, da mi bo vso vodo zmetal nazaj v grlo. Sux. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 19, 2013 11:42 am

Sovražim ljudi, ki mi dajajo občutek, da se bi mogla ljubezni do svoje živali sramovati. :(

In ni in ni mi jasno kako so lahko zaplankani ljudje tako zelo uspešni. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 19, 2013 11:58 am

Zavrti in zakompleksani čustveni amputiranci. Ja, na kakšnih bolj grebatorskih področjih je to verjetno celo res prednost.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 19, 2013 12:15 pm

Coprnica Zofka je napisal/-a:Zavrti in zakompleksani čustveni amputiranci. Ja, na kakšnih bolj grebatorskih področjih je to verjetno celo res prednost.

Na žalost opažam, da res :(

Včasih se res vprašam, kam so šle vrline kot so dobrosrčnost, prijaznost in iskrenost. Mogoče gledam preveč filmov, pa nikoli sploh niso obstajale :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 19, 2013 12:52 pm

fiorina je napisal/-a:Kako s(m)o ljudje neumni. Misli(m)jo, da je granitni pult luxus ali tuš kabina z vsemi mogočimi curki ali marmor z zvezdnatim nebom v kopalnici ali 10 avtov v garaži. :fool:
Luxus je sredi poletnega dneva it s prijatelji na (dvourno) pijačo , si vzet čas za kopanje v potoku, dremanje v parku, opazovati oblake leže na travniku s slamico trave v ustih, se smejati premočeni divji goski sredi praznega nogometnega igrišča, poslušati čričke zvečer na terasi..... :girlblush:

Točno to...

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 19, 2013 12:56 pm

Larisa je napisal/-a:Včasih se res vprašam, kam so šle vrline kot so dobrosrčnost, prijaznost in iskrenost. Mogoče gledam preveč filmov, pa nikoli sploh niso obstajale :(

Tu so, tu :)
http://www.youtube.com/watch?v=mDSENZkhrbs
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov