Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 12, 2013 6:54 am

Re: Daj si duška

Mah ljudje majo pač omejen domet...eni tko, eni drgač. Sej isto je za katerokoli bolezen, ki ni vidna oz. k ni poškodba. Ja pa sej ti nič ni...sej zgledaš čist normalno...baje je to vse v psihi itd. itd. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 12, 2013 7:22 am

Recimo alergije. Tega v naših časih nismo mel... ti se to vse zmišljuješ... to se moraš samo odločit, pa ne bo več... na svež zrak pejt, pa bo kuj bolš (to sploh pomaga tistim, ki so alergični na cvetni prah, ja)...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 12, 2013 8:42 am

MM, en velik objem. So slabi dnevi (pa včas še slabši), so pa slej ko prej tudi boljši, samo prigurat je treba do njih. Pejta s Kajčijem na en lep sprehod, tiste z neumnimi pripombami pa k**** gleda.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 12, 2013 9:38 am

ko se grejo demokracijo amaterji, se jo grejo z gugl anketo :dash: ker bodo rezultati te ankete precej vplivali na kvaliteto mojega življenja, resno razmišljam, da bi podkupila čim več ljudi, naj glasujejo po moje ... :truce:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 12, 2013 9:45 am

jernejch je napisal/-a:Ja, to res ni stvar, ki bi jo kar izklopil, še vse preveč ljudi misli tako. Verjetno poznaš ta blog, ampak če ga kdo ne - je kar poučno in še zanimivo branje:

http://hyperboleandahalf.blogspot.com/

Super zadeva, še posebej tisti odlomek o mrtvih ribah :D The best analogija, ever :)

Hvala tudi vsem drugim za prijazne besede.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 12, 2013 1:24 pm

Da mi ne bo lonc eksplodiral:

Halo, s kje pa ste vi? Mi bi mel Kamilico. Saj doma imamo mačko, pa je že stara, jo bo kmal pobral. Imamo tud enega mladiča od naše mačke, pa ga bomo dal stran....ja, ostale mladiče smo pa pobil, saj mačka je že stara, jih ne more tolk met. Sterilizirat je ne bomo dal, ker je že stara...

Ljudi z zakrnelo čustveno inteligenco spoznaš takoj, ko se ne predstavijo in najprej vprašajo s kje smo (da se ne bi predaleč po mačka vozili). :bad: :dash: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jul 12, 2013 1:36 pm

:bad:

dihaj :praising:

Idioti :ireful: :mad:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 12, 2013 2:42 pm

A tem so pa kirurško odstranili zmožnost empatije? :O
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jul 12, 2013 2:49 pm

Najbrž gre za neko dedno napako, kaj če bi jih kar... stran dali? Te "ljudi" namreč, da ne bo kdo narobe razumel. :bad:

Ampak čisto resno.. a če te tkole kdo po telefonu pokliče in ti praktično prizna, da pobija živali, a se da to kam prijavit? Glede na to, da edini dokaz, ki ga imaš, so besede po telefonu?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 12, 2013 4:21 pm

Coprnica Zofka je napisal/-a:A tem so pa kirurško odstranili zmožnost empatije? :O

Kakšne empatije, tem idiotom so kirurško odstranili možgane!!! :O :dash: :mad: :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 14, 2013 6:35 pm

Grmpf, normalna mačka sta lepo na raznih hladnih točkah, medtem ko se nenormalni maček nenormalno stiska k meni in to z vsako stopinjo še malo bolj ... :dash: :wacko:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 14, 2013 9:32 pm

Peljem teto na kosilo v restavracijo, o kateri sem brala, da je dobra. Notranjost se mi zdi nekoliko čudna, ker je v tistem članku pisalo nekaj drugega, ampak ne zganjam panike. Hrana povprečna, daleč od tistega, o čem sem brala. Šele na računu preberem drugačno ime restavracije. Vprašam natakarja, kaj se pa grejo - on mi pa pojasni, da so tisti, o katerih sprašujem, za vogalom :fool: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 14, 2013 10:04 pm

Cats je napisal/-a:Peljem teto na kosilo v restavracijo, o kateri sem brala, da je dobra. Notranjost se mi zdi nekoliko čudna, ker je v tistem članku pisalo nekaj drugega, ampak ne zganjam panike. Hrana povprečna, daleč od tistega, o čem sem brala. Šele na računu preberem drugačno ime restavracije. Vprašam natakarja, kaj se pa grejo - on mi pa pojasni, da so tisti, o katerih sprašujem, za vogalom :fool: :lol:

Cats :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 15, 2013 12:47 pm

Jaz sem pa tečna in smotana in naveličana in lačna in tri pike. In zdaj zdaj se bom usedla v kot na tla, kuhala mulo in jamrala, da hočem iti domov božat mačke, vsi potuhnjenci, hinavci in smotanci si pa lahko to, kar hočejo od mene, vtaknejo tja, kamor sonce ne posije. :mad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 15, 2013 1:11 pm

Eh, ampak ziher si nisi namesto mleka v kavo vlila jogurta, čisto prezgodaj tekla nekam, kjer bi te moral pobrat prevoz, ki je nato zamujal dobrih 10 minut, potem pa še ves dan odgovarjala na telefone zelo zoprnim in tečnim ljudem, ki jim ne moreš pomagat?

Ker meni se dogaja tak pravi ponedeljek :dash:

PS: sejbo :praising: doma te čakajo trije umirjevalci stresa, sej veš ;)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 15, 2013 11:59 pm

Življenje z bipolarno mačko je strašno zanimivo. :devil: :truce: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 16, 2013 9:59 am

grrrr. zaračunajo mi 8 centov zamudnih obresti, čeprav je bil račun plačan še pred datumom zapadlosti, in računajo s tem, da imam itak več stroškov in sitnosti z reklamacijo kot pa s plačilom :dash: :dash: :dash:
ne morem se odločit, a naj se spravim v projekt reklamacije al pač plačam teh 8 centov (če so to naredili vsem svojim strankam, so kar fajn zaslužili :dash: )

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 16, 2013 12:34 pm

Odvisno kok se ti da.

Aja pozor vsem, ki živite v blokih...moja sestra se je spravila pregledovat vse specifikacije računov itd. od upravnika za leta nazaj in je ugotovila, da naj bi jo okrog prinesli za 2.000 €. Ja, prov ste prebral..2.000. :dash: Vsak mesec je bila kkšna postavka dvakrat obračunana, po par € pa se nabere. :bad: Zdaj sicer ne vem kako se bo vse razpletlo, ker se dobi z eno žensko na sestanku kar se tega tiče pa bomo potem vidl.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 16, 2013 12:42 pm

Jah, najprej zbiram ostale morebitne oškodovance (da vidim, če je bla zadeva izvedena sistemsko), potem bom pa urejala naprej. V kakšne ogromne stroške se ne bom spuščala, bom pa vsekakor vsaj zatežila, da ne bodo mislili, da me lahko kar takole nategujejo.
Jaz tele postavke vedno pregledujem, zato sem pa odkrila sumljivo zaračunane obresti ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 16, 2013 1:11 pm

Očitno so zdaj dnevi goljufivih računov - ravno včeraj sem pisala reklamacijo na račun operaterja, ki mi je zaračunal uslugo, za katero mi je v reklami, ki sem jo pred kratkim dobila, zagotavljal, da je brezplačna :devil:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov