Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 10, 2013 11:18 am

Re: Daj si duška

Ok, duško, a lahko ta zadnji kabel za filat telefon ostane nedotaknjen????? :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 10, 2013 11:25 am

all, a imate grizolde v hiši? :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 10, 2013 11:42 am

Samo eno, razvajenko! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 10, 2013 11:46 am

neka nova živalska vrsta se je naselila direkt pod naše spalnično okno. ne vem al se ženijo al kaj, ampak res ne morem več tega poslušat. sploh ne vem kaj to so za eni smrduhi kričeči, še nikol slišala kaj takega, pa tud pojma nimam kako naj ugotovim kva so. vem samo to, da so čist nadležni.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 10, 2013 12:13 pm

:O knedl, a imaš kakšno sliko tega stvorenja?
Nazadnje, ko sem jaz slišala eno grozotno rjovenje in tuljenje okrog naše hiše, pse je izkazalo, da je nekstriran izgubljen mačkon (ki je domov odšel itak da brez onih zadev tam pod repom) in preden sem ga zagledala, me je bilo prav groza, ker, na srečo, tuljenje gonečih mačkov ni ravno nekaj, kar bi slišala vsako leto ...no če prav pomislim, da že nekaj let nisem imela "čast" slišat :good: pa naj kar tko ostane! :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Sr jul 10, 2013 12:52 pm

knedl je napisal/-a:neka nova živalska vrsta se je naselila direkt pod naše spalnično okno. ne vem al se ženijo al kaj, ampak res ne morem več tega poslušat. sploh ne vem kaj to so za eni smrduhi kričeči, še nikol slišala kaj takega, pa tud pojma nimam kako naj ugotovim kva so. vem samo to, da so čist nadležni.

Ježi, ko bog :)
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 10, 2013 1:14 pm

fiorina je napisal/-a:Nikoli , ampak res nikoli ne bom razumela, kako lahko delaš v prodajalni, ki prodaja žive živali. Ptičke v kletkah, zajčke v micenih kletkah, mucke in kužke, v bistvu dojenčke, ki so cel dan obkroženi s tujci, pa vendar jih nihče ne more pobožati. Groza, kako je kaj takega lahko dovoljeno?

Mene je tudi vsakokrat groza ko grem tja... :(
Pa čisto vseeno ti mora bit, v kakšne roke grejo živali. Enkrat sem slišala nekoga, ki je spraševal če imajo živali do določene velikosti za njegovega pitona... :O :O :O
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jul 10, 2013 1:22 pm

:bad: Sem bila enkrat na slo exotu, kjer sem tudi kupila eno od mojih podgan... Pa jaz ravno gledam in čoham tamale podgance, ko prileti ena mula, da ona bi pa rabila eno "medium, tako mal bolj debelo podgano, joj, ne, tistale je mal presuha, ampak unale zraven bo pa kul ja, o fuj kolk ma ogabna jajca" za svojo kačo. Delala sta ona in prodajalec s podganami grše, kot če bi sadje kupovala v trgovini pa gledala, katera jabka zgleda ok in katera ne... Prav, ok, kače morajo jest, ampak zakaj hudiča živo hrano in zakaj ne morejo met ljudje vsaj MALO odnosa, no :S :bad:
Prav tako so pred časom v enem od mr. petov podarjali podgano, ker je bila že starejša in so meli "akcijo" - kupiš opremo, podgana gratis. Đizs no. Tistega reveža nevemkolk mesecev niso mogli prodat, pred nekaj dnevi sem bila pa spet tam in majo že mlade podgance spet za prodajo. Za bruhat, no.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 10, 2013 1:44 pm

choo je napisal/-a: ampak zakaj hudiča živo hrano

Na žalost zato, ker kače lovijo hrano s čutili za toploto bolj kot karkoli drugega, zato mrtve nočejo. Nekatere se pustijo vržt na finto, če jim mrtvo hrano segreješ, ampak večina ne. In ne bojo jedle nič drugega kot hrano, ki jo same ulovijo. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 10, 2013 2:44 pm

nisem ziher da so tole ježi. sicer sm že iskala kak zvočni prikaz njihovega dretja, pa še nisem najdla. se jih pa sliš čez dan, ponoč pa da ne govorim :aggressive: .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Sr jul 10, 2013 2:53 pm

knedl je napisal/-a:nisem ziher da so tole ježi. sicer sm že iskala kak zvočni prikaz njihovega dretja, pa še nisem najdla. se jih pa sliš čez dan, ponoč pa da ne govorim :aggressive: .

Ježi nekako pihajo, oziroma sopihajo in to fejst glasno (letos so pri nas sploh podrli vse rekorde v oglašanju), pa lomastijo po listju kot medvedje :rolleyes: Če bo to noč ponovno prilika, ti jih posnamem :)
Samo če slišiš te glasove tudi podnevi, potem skoraj zagotovo niso ježi.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 10, 2013 7:38 pm

dej ti za vsak slučaj posnem, da bom za ziher. sem pa šla na ogled, so ob smrdečem potočku v šavju nekje skriti tile baubavi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Sr jul 10, 2013 10:19 pm

Dragi duško, ne vem, ali samo meni ni jasna ta logika? Ko ljudem rečeš da imaš tri mačke, je odziv ponavadi: "A toliko?" "Pa v stanovanju?" "Ja pa to je pa veliko/preveč." "Kdaj si si pa to navlekla?" In zadnje čase še: "Ja kako gre pa to skupaj z dojenčkom?" In podobno.
Potem pa se najde muca, ki očitno nima doma. In seveda prvi odziv: "A bi jo vi vzeli, ko jih itak že imate?" :dash: :dash: :dash:

Pa še to: Zakaj se kolesarjem zdi, da bi se jim morala jaz z vozičkom umikat na pločniku?. In še kakšnem motorist je podobnega mnenja... :aggressive: :threaten: :ireful: :mad:

Se opravičujem, že dolgo nisem duškala :girltruce: .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 11, 2013 6:58 am

Duško, zakaj me mora prekleman cucek celo noč BRCAT k se mu sanja da laufa?!? In potem sem zjutraj vsa plava in popraskana in seveda totalno neprespana...
A to da bi spal na drugi strani postelje in se ne bi stiskal k meni, je čisto out of question?!? Sej je zadost velika postelja, no...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 11, 2013 8:54 am

O ja, Larina, tole mi je pa znano. Meni tudi vsi probavajo uturit mačke - sploh mladiče od lastniških recimo pri taščah in podobno. Ker imam tri svoje, za katere lepo skrbim, je samoumevno, da bom pobrala čisto vse mladiče, ki jih njihova neodgovorna žlahta sproducira. :bad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 11, 2013 10:21 am

Brez opozorila so mi pot do ... kamorkoli podaljšali za slabih 500 m :devil: Se ne sliši veliko, ampak če moraš biti tampatam ob neki dogovorjeni uri, je take stvari fajn vedeti vnaprej :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 11, 2013 11:17 am

Meni gre pa najbolj na živce, ko kdo pride k nam v pisarno, pa vidi mačke in reče 'A še kakšnega rabite, mi jih imamo polno. hahhahahahah' :dash: wtf?!?! Se pravi enim je to ful zabavno, nam se pa celi dnevi in noči vrtijo okrog mačkov, samo zato, ker je enim samoumevno, da se mački pač množijo :dash: :bad: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 11, 2013 8:51 pm

Dragi Duško, meni gre pa nadvse na živce folk, k pride do tebe ko si depresiven in ti začne s prjavami v stilu "Dej sprosti se, sej je vse okej!"
NI okej, je**nti!!! Kako takim idiotom vbit v glavo, da depresija ni nekaj, kar bi lahko po želji vklopili in izklopili?!? Če bi se dalo tega tako na izi znebit, ne bi bil nihče depresiven!!

Zato mi je bila še toliko bolj všeč tale primerjava:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 11, 2013 9:34 pm

Kaj naj rečem, da ne bo plehko in neumno? :( Vem, da depresija ni stvar, ki kar tako mine, se je kar naenkrat znebiš, ko se odločiš, in ki enega lepega dne blagovoli preprosto izginiti. Ampak hudirja, no... naj se obrne na bolje! (Ne, nimam osebnih izkušenj, imam pa izkušnje s sorodstvom. Če bi bilo res tako enostavno ne biti depresiven... bi bilo danes kar nekaj stvari drugačnih, kot so.)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jul 11, 2013 9:49 pm

Ja, to res ni stvar, ki bi jo kar izklopil, še vse preveč ljudi misli tako. Verjetno poznaš ta blog, ampak če ga kdo ne - je kar poučno in še zanimivo branje:

http://hyperboleandahalf.blogspot.com/
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov