Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 7:31 am

Re: Daj si duška

Al pa ce nehata skrtat z zobmi (ker vidim, da Alexx govori iz osebnih izkusenj ;) ) :P Sej je baje cist simpl, pravijo v raznih "svetovalnih" revijah ;)

PS: Hecam, se, ja. Ce bi bilo tako simpl, bi verjetno vsi raje nehali kot spali s temi scitniki :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 7:35 am

Jaz škrtam z zobmi takrat, ko sem reeees pod stresom. Ko se stres umiri, se tud škrtanje. :scratch:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 7:39 am

Moj dragi je najbolj umirjen clovek na svetu, ki po moje besede stres sploh nima v pojmovniku, in skrta z zobmi. Ja, nekateri res zaradi stresa skrtajo, ampak ni pa nujno :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 7:54 am

Ne škrtam jaz (po novem smrčim) :rolleyes: ampak moj dragi (ko spije pir/dva...) :rolleyes:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 7:59 am

Alexx je napisal/-a:Obrni se na ortodonta, ti bo naredil ta'pravega...
(ali pa v športih štacunah kupi tistega za box) :D

Ja, izgleda, da bo res to treba... športni mogoče za prvo silo, dokler se ne spakiram do kakšnega ortodonta. Nekaj sem sicer brala, da so športni ščitniki precej neudobni za imet celo noč v ustih. OK, bomo videli.

Stres, heh, zadnje čase ga v službi proizvajamo toliko, da bi ga bilo kar za izvoz. :P Ampak poskušam to pustiti tam in ne nositi domov.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Če jun 20, 2013 8:32 am

Sem ravno pri ortodontu :)) Individualni scitnik stane med 130-180 eur ,)
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 8:32 am

Leia, vem ja...različni vzroki so.

Coprnica Zofka ja jaz sem takrat tudi mislila, da v bistvu sploh nisem tok pod stresom in, da sem šla čisto umirjena spat. :) In najbl bedn :S feeling je pa k tok zaškrtaš, da se zbudiš...pa uno škrtanje ti še kr odmeva po glavi. Jao.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 8:49 am

moksa je napisal/-a:Sem ravno pri ortodontu :)) Individualni scitnik stane med 130-180 eur ,)

Uhh, auč... ampak zobe imam pa samo ene, in če se mi bo kaj resno odlomilo zaradi škrtanja, bo to še precej več, kot samo 180 EUR.

Iskrica, točno vem, kaj misliš. :S Pa ko se zjutraj zbudiš z razbolelimi čeljustmi in razbijajočo glavo.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jun 20, 2013 9:12 am

Evo, še malo osebnih izkušenj s temi ščitniki ... jaz ga imam, takega po meri narejenega pri zobarju. Pa mi ni kaj dosti pomagal - fora tega ščitnika ni toliko v tem, da ščiti zobe, ampak v tem, da ti zmede mišični spomin in zato nehaš škripat z zobmi. No, ko sem zobarci povedala, da s ščitnikom še vedno škripam, je "padla ven" - da je to zelo zaskrbljujoče in da mi bo naredila enega bolj trpežnega - debelejšega, kajjazvem. No, v vmesnem času sem sprobala kar športnega. Je sicer bistveno manj udoben za nosit, ampak deluje pa. Če najdeš kako fajn ne-zobarsko rešitev (moj prvi je stal 90 € :S ), se priporočam na zs. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 10:24 am

http://www.24ur.com/ekskluziv/zanimivos ... ardov.html
utaklni jih bojo pa kam? Tko ko leve v one 20x10m velike zamrežene kletke, kjer se komej obrnejo? Za katere so sami priznali, da če bi se kakšni od živali lih mal odpelo bi lahko prišla skozi.? Ne Duško tole mi res ni všeč
Dogs have owners, cats have staff

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 12:03 pm

Coprnica Zofka je napisal/-a:Eh, ja, pa sem bila res malo kriptična. :) Iščem ščitnik za zobe (ne športnega, ampak tistega, ki ti prepreči, da si z nočnim škripanjem narediš razpoke), pa izgleda, da bodo res ali tuje spletne štacune, ali pa se bom odpravila do kakšnega zasebnega ortodonta, da mi ga naredijo po meri. V raznih Sanolaborjih in lekarnah podobno nihče sploh nima pojma, kaj hočem.

Če ti uspe najdt brez da grep k zobozdravniku, mi prosim povej kje si dobila! :angel:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 12:08 pm

Leia je napisal/-a:Moj dragi je najbolj umirjen clovek na svetu, ki po moje besede stres sploh nima v pojmovniku, in skrta z zobmi. Ja, nekateri res zaradi stresa skrtajo, ampak ni pa nujno :)

Samo saj si lahko umirjen in pod stresom vseeno? Al misliš prav tisto "flegma", da ga nič ne gane...?

Pač preobremenjenost v službi, al pa ko si planiraš kaj vse imaš naslednji dan za naredit,...vsi ti miselni procesi lahko vplivajo na škrtanje pomoje. Ker moj je bil tudi vedno skuliran človek...

Drugače pa edit na prejšni post - sem prebrala temo do konca in vidim kje moram kupit kaj. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 12:14 pm

ma, ne vem, no, meni se zdi, da niti takrat, ko bi se meni že mešalo, ni pod stresom. mogoče pa samo res dobro skriva ;)
mu bom predlagala tele športne ščitnike, ker jih itak rabi še za dejanski namen :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 7:37 pm

jaz mam pa danes antiduškota - dubli smo vrtec :yahoo:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jun 20, 2013 8:11 pm

Sej mam rada živali, ampak tole je pa too much. Napovedujem vojno komarjem, res. Zdele prec. :threaten:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jun 20, 2013 8:14 pm

Tudi jaz imam antiduškota, pa moram kar s širšim občinstvom delit :)

Danes sem zgubila telefon. Ko sem ugotovila, da ga nimam, sem bila že nedosegljiva in sem se poslovila od njega. Čez pol ure me kliče mama (k sreči ima mojo službeno stacionarno številko), da jo je klical en fant, ker je našel moj telefon in bi mi ga rad vrnil. In tako imam spet telefon in malo upanja, da še obstajajo pošteni ljudje :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 21, 2013 11:33 am

Ja, čaka te delo, če si razvijalec, v poštev pridejo še designerji, UX načrtovalci, kakšen produktni ali community managerji ... strogo humanisti in družboslovci pa se kar lepo postavijo v vrsto za dolgoletne neplačane internshipe.
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Pe jun 21, 2013 11:35 am

Celoten pogovor o srednjih šolah, fakultetah in študiju se je preselil SEM.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 21, 2013 1:20 pm

Nika je dobila vrtec - go girl :clap: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 21, 2013 2:28 pm

Didi je napisal/-a:http://www.24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/vse-pripravljeno-za-prihod-gepardov.html
utaklni jih bojo pa kam? Tko ko leve v one 20x10m velike zamrežene kletke, kjer se komej obrnejo? Za katere so sami priznali, da če bi se kakšni od živali lih mal odpelo bi lahko prišla skozi.? Ne Duško tole mi res ni všeč

Ne, v bivšo ogrado od tigrov, tam malo višje od morskih levov. Sta brat in sestra iz istega legla, on kastriran (drugače bi morala biti tako ločena, da se niti vohala ne bi).
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov