Kofetkanje - Cat Cafe

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 6:19 am

Re: Kofetkanje - Cat Cafe

Uuu, ti si pa zgodnja. Pa kar brez kave take hudo zapletene stavke pišeš.
Jaz lahko tako zgodaj samo prazno v steno buljim in se sama sebi smilim.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe okt 08, 2010 6:25 am

Heh saj sem potem med pasjim sprehodom študirala, da sem ful bedarijo napisala... :D Neptunske teme, ne Uranske. Đizs, bi me zdajle moja mentorica po riti nažgala :lol:

Skrajni čas za kofein, bi ga pila iz take šalčke :)

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 6:31 am

Vse je zelo res, le pedantna in natančna sem samo pri stvareh, ki jih delam rada. Recimo pri papirjih in likanju imam totalno šlamparijo in moram imeti recimo za papirje zelo hudo in neusmiljeno računovodjo ;) , da me v rit brca, kar se likanja tiče imamo pač cele kupe nezlikanega doma. :girlblush: :D :D
Drugače pa ja, štima vse ostalo. In ja, dokler nisem ugotovila kolk mačjih revežev živi praktično čisto blizu mene, je bilo pri meni večino časa finančno blagostanje, ki ga zdaj ni več, mi pa za njim ni prav nič žal. Sam, da mi štroma in vode ne izklopijo. :)
Matr, si dobra :) :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe okt 08, 2010 6:49 am

Za likanje se ne čudim... To sem gledala samo poslovna področja kamor pa likanje ne paše ;)

Gospodinjstvo in podobno bi šlo bolj pod 6. tam pa tebi vlada bikec, ki je vedno rad komot, vladar gre v strelca... Hja, ko te prime znaš vse narest, samo te more ali prijet ali pa mora bit že resna kriza :D ... Ali kdaj delaš take zadeve iz neke čustvene potrebe? Tako za feedback, prav ful dobra nisem, mi še precej kilometrine fali - se štejem bolj za začetnika, se pa trudim ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 6:53 am

Ne, gospodinjskih del nikoli ne delam iz čustvene potrebe, samo zato, ker nujno moram.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe okt 08, 2010 7:08 am

Hvala, bom preštudirala kje sem ga "polomila" ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 7:28 am

Edino, če je čustvena potreba prazna omara, kjer ni nič več zlikanih cunj noter? :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 7:30 am

uh, tole so pa res težke analize za petek zjutraj...vam raje malo sline pocedim če mi bo seveda uspelo sliko gor spravit.
[img]d:\knedl\sony\torta\_DSC6691.JPG[/img]
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 7:30 am

ah. očitno ne znam...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 7:31 am

Pa se potrudi, preštudiraj navodila za nalaganje slik. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 7:36 am

Vzorec po želji. :)

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 7:37 am

Tecka je napisal/-a:Čisto vsako znamenje in planet imajo svoje pluse in minuse. Ma ni ga, ki bi bil čisto pozitiven :P

Razen nas :girlblush: Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe okt 08, 2010 7:57 am

No, no če se plusov in minusov leva kdo zaveda sem to jaz, ki ga imam na ascendentu :P . Samo kot sem že rekla sonce ne pove veliko. Sploh za ženske je to ponavadi en kup brcanja v temo, ker sonce "prejemamo" preko moških v našem življenju :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Pe okt 08, 2010 8:08 am

Dobro jutro :girlyes:

Jaz pijem že drugo kavo, noč je bila težkaaa :crazy: Pa tole vreme, jaz prav pogrešam poletje, pa sonček... Sem decembrska, ampak mraz mi še ni stopil v navado :lol: :lol:

Lep dan vam želim :)
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 8:28 am

Ja to prilaganje slik moram naštudirat. na prvi pogled nisem nič najdla na FAQ. Bom že, sem iznajdljiva. Grem jabolka pobirat zdajle ,ogoče me kaj vmes presvetli, potem pa še oddam reklamni material, ki sem ga včeraj dobila. Upam, da bo kaj odziva.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe okt 08, 2010 9:30 am

Tecka je napisal/-a:Skrajni čas za kofein, bi ga pila iz take šalčke :)

Dedku mrazu piši, sej bo kmalu :rolleyes: :P
Drugače pa - matr ampak ti res obvladaš tole?!? Slika
:clap:

Cats je napisal/-a:
Tecka je napisal/-a:Čisto vsako znamenje in planet imajo svoje pluse in minuse. Ma ni ga, ki bi bil čisto pozitiven :P

Razen nas :girlblush:

Eh, ma kaki vas. NAS! Slika

:P
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe okt 08, 2010 9:41 am

Lev: + ustvarjalni, samozavestni, neodvisni, suvereni, zaupajo sebi, optimistični, se veseli življenja, velikodušen, junaški, plemenit, dobrosrčen, darežljiv, lojalen, zvest, odkrit, resnicoljub, eleganten, odprt, zanesljiv, značajen, stanoviten, hladnokrven, miren, elastičen, ponosen, dostojanstven
– širokousten, bahaški, bohoten, aroganten, domišljav, nadut, domišljav, prevzeten, zvišen, dostojanstven, gospodovalen, precenjuje sebe, zapravljiv, pretirano željan zabave. prizadevanje, da stoji v središču pozornosti. častihlepnost, zavest moči

Rakec: + materinski, dovzeten, sprejemljiv, vsestranski, vdan, zvest, ljubeč, mil, nežen, laskav, opiranje na druge, prilagodljiv, ustrežljiv, ljubezniv in prijazen, graciozen, priljubljen, skromen, naraven, preprost, domač, varčen, družinski, dobrodušen, poln humorja, toleranten, skrben, zasanjan, senzibilen, poln zlih slutenj, romantičen, bogato zmožnost za občutenje
– spremenljiv, nestanoviten, ubežen, nemiren, muhast, raznolik, labilen, nedosleden, odvisen od razpoloženja, občutljiv, sentimentalen, solzav, nagnjen k samo-smiljenju, brez energije, neznačajen, neurejen, nedoločen, nesamostojen, površen, otročji, naiven, domišljav, hinavski, radoveden, razdražljiv, nervozen, plah, boječ, slabe volje, zlovoljen, tečen, zlahka je ali se počuti užaljen, hitro obupa, melanholičen, nestanoviten, nezmeren

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 9:50 am

Tecka je napisal/-a: Samo kot sem že rekla sonce ne pove veliko. Sploh za ženske je to ponavadi en kup brcanja v temo, ker sonce "prejemamo" preko moških v našem življenju :P

Tega pa res ne razumem. :fool: A pol tiste tasamske kar skoz v oblačnem živimo? :P
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe okt 08, 2010 9:51 am

SlikaSlikaSlika
Zakaj so pa pri rakcih 4 vrstice za tistim čudnim znakom, ki je minusu podoben??? Slika
:devil:

knedl je napisal/-a:uh, tole so pa res težke analize za petek zjutraj...vam raje malo sline pocedim če mi bo seveda uspelo sliko gor spravit.
[img]d:\knedl\sony\torta\_DSC6691.JPG[/img]

knedl najprej moraš slikco spravit nekam na net. Moj album al pa shrani si al kej takega, potem pa daš link vmes tako kot si ga nardila. Direkt iz računalnika pa ne gre. Link se začne z http://pa tako naprej.
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe okt 08, 2010 10:04 am

renata je napisal/-a:
Tecka je napisal/-a: Samo kot sem že rekla sonce ne pove veliko. Sploh za ženske je to ponavadi en kup brcanja v temo, ker sonce "prejemamo" preko moških v našem življenju :P

Tega pa res ne razumem. :fool: A pol tiste tasamske kar skoz v oblačnem živimo? :P

A hočeš povedat, da drugačnih vez kot partnerstvo oziroma ljubezenske z moškimi nimaš? Kaj pa recimo oče, brat, kolegi,... ;) :P

sleepy je napisal/-a:SlikaSlikaSlika
Zakaj so pa pri rakcih 4 vrstice za tistim čudnim znakom, ki je minusu podoben??? Slika
:devil:

:P :P :P
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov