Nudim / iščem / kupim / podarim

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 24, 2011 1:52 pm

Re: Nudim / iščem / kupim / podarim

Podarim, če katera rabi (sicer malo dvomim, ampak ok :) ) imam 10% bon za popust na Hills Science Plan hrano v Medicovetu.

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če mar 24, 2011 4:56 pm

Leia in taperverčki, hvala vama za info :) . Mah, sem itak že jezna, ker že tri tedne čakam, da mi uredijo stvari, da gre kao na komisijo...njihov rok pa je kao dva tedna... zdej me je pa še dvignala glede tega zavarovanja, da more bit obvezn pr ZT... mah, šmirglajo se naj...bi vse skupaj popakala in šla drugam, ampak se zdej že tok dolg vleče, da so prodajalci stanovanja že ful nervozni... sam energijo mi vse skupaj jemlje za brezveze. Kakorkoli....hvala! :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 27, 2011 10:32 am

A kdo ve kje se da dobiti gumijaste ali plastične podloge za skodelice za mačko? Ker naša ful koščkov zmeče okol in bi bilo s podloge lažje čistit to kot pa iz tal. :rolleyes: V bistvu imajo to eni za na mizo.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne mar 27, 2011 11:43 am

V Kiku so jih imeli, ne vem pa, če je to njihova stalna zaloga ali ne, ker sem bila tam samo 1x :)
pri nas se niso obnesli, ker je mačka pod podlogo lezla in s tem še vse posodice preobrnila in polila :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Ne mar 27, 2011 12:08 pm

Pri nas se tudi niso obnesle nobene podloge, iz istega razloga kot je navajala All.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 27, 2011 1:03 pm

Ja, podloge so enako končale pri nas :( Moram kupit tisti podstavek, ki ima posodice že vgrajene. Ampak po vseh "poskusih", ki so se klavrno končali (ker se naš ljubi muc vsega naveliča :dash: ), se mi skoraj ne da več poskušat ;)
Zdaj zbiramo ugodne možnosti za fontano (ugodne, ker je možno, da se je bo lepotec naveličal po enem dnevu ;) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 27, 2011 1:17 pm

Moja mislim da ne bi probala spodaj zlest, ker se ji ponavadi še okoli krožnika ne da pogledat. :D Bom probala, potem pa kar bo bo. Hvala :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne mar 27, 2011 2:29 pm

Jaz sem te podloge kupila v Ikei, ko so jih še prodajali. Nove podloge sem pa dobila pri naročilu na zooplusu, trenutno jih zastonj dodajo pri briketih Sanabelle. Se obnesejo pri nas, ko jih umažejo, jih samo obrišem z vlažno krpo, pa je :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 27, 2011 2:46 pm

Jaz imam eno od Hills, ki so mi jo dali zastojn v Zoot**-u ko sem kupovala hrano... za svoje sem imela eno že prej, tako da ti jo odstopim če hočeš. Je take pastelno roza "Barbie" barve, čez pa ima vzorec kot stopinje mačje tačke. Če jo želiš, mi pošlji naslov na PM pa nakaži kako malenkost za MH.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 27, 2011 3:18 pm

Jaz imam eno tako podlogo iz Kika in tri mačke pa noben ne leze spodaj in se super obnese :)
Glede tistih harmonikarskih vrat: sem jih namontirala, mački ne lezejo spodaj in tako ne morejo v kuhinjo ter tako na vroč štedilnik :good:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Ne mar 27, 2011 3:35 pm

Potem pa hvala Bogu, da ti bodo koristile! :good:
Pri nas morajo biti vsa vrata, za katere ne želimo, da se jih odpira, zaklenjena... ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 27, 2011 10:52 pm

Iščem...prav posebne kopalke. Sicer še ni sezona, je pa iskanje teh kopalk kot da iščem marsovce. Lansko leto (se mi zdi) so bile aktualne "kopalke ki prepuščajo svetlobo". Ne vem če so zdrave, bi jih pa mela. :girlblush: Ko povem v trgovini kaj bi rada, je odziv: :O :fool:
Če jih katera kje vidi, mi naj prooosim sporoči.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 29, 2011 8:53 am

“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 29, 2011 9:26 am

Tudi jaz prodajam stanovanje zraven BTC, manjše dvosobno. Ostalo ZS. :P
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To mar 29, 2011 9:44 am

ko smo ravno pri stanovanjih...
jaz bom od avgusta iskala manjše stanovanje (garsonjera ali enosobno) v LJ za najem. Če kdo sliši za kaj fajnega, ki se takrat sprosti, bi se priporočala :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 29, 2011 10:03 am

Katja potrebuješ takega, kjer so male živali zaželjene, ali si brez njih? Vem za eno dvosobno, ki bo vseljivo s 1.5. male živali pa so dobrodošle ;)
Prijateljica pa išče trosobno stanovanje za kupit v Ljubljani oziroma okolici, če kdo pozna in je cena ugodna ;)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To mar 29, 2011 10:21 am

Seveda je dobrodošlo, da so male živali dovoljene :) Sama jih sicer nimam, ampak morda pa spet začnem začasno nameščat :)
1.5 je pa žal še prehitro zame, se vračam v Slovenijo komaj 1.8 in dvomim, da bi čakali tri mesece.
Pa cena mi je tudi max do 400€ ( cene v lj so za bruhat ), cimrovanja sem se odvadila in sem premalo potrpežljiva ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 29, 2011 11:46 am

Cene so res visoke ja :( Tukaj gre za 400-450€ + stroški. Če kaj ujamem, sporočim ;)

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To mar 29, 2011 11:56 am

hvalaaaaaa :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 29, 2011 8:16 pm

Rabim nekoga z znanjem nemščine (tako dobrim znanjem, da razume recimo članke na spiegel.de). Več info na zs.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov