Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jun 19, 2013 10:44 am

Re: Daj si duška

A dejte, no.. Noben ni bil osebno napaden, zdaj če se vi prepoznate v pisanju in množičnih uvoznikov, se je pač treba zamislit zakaj vas to tako moti in čemu.. Brez veze se je "kregat" in klat med sabo za tako zadevo, vedno se zgodi, da se kdo ne strinja z nami pa baje je ravno sprejemanje in debatirnje bistvo tega foruma, kajne? To, da bi pa morali prestopat na drug forum, ker se ne strinjamo z uvozom psov, ja, potem pa odpadem tudi jaz, ker sem tudi jaz takega mnenja.. Dokler imamo svoje zabačene vasi, romska naselja, neodgovorne in brutalne ljudi, do takrat smo preskrbljeni z "našimi" sirotami 100%, žal!
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 19, 2013 10:52 am

Če se kdo prepozna v mojem pisanju, se je pač tudi treba zamislit. A nehate že tupit eno in edino ABSOLUTNO RESNICO??? Zaradi tega smo jo spokali s tazelenega in tule ne bomo meli tazelenega2.
Tudi jaz se s čim ne strinjam in ne podpiram, kar delaš recimo ti konkretno, pa ti ne perem možganov kar naprej! Dost je blo!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 19, 2013 10:52 am

:lol: težko se je ne prepoznat v komentarjih zgodbe o Adu
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 19, 2013 10:54 am

OSEMSTO STRANI DUUUUŠKOTAAAAAAAAAAAAA!!!!! :truce: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :clap: :clap: :clap: :truce: :truce: :truce: :dance: :dance: :dance: :girltruce: :girltruce: :girltruce: :birthday: :birthday: :birthday:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 19, 2013 10:57 am

renata je napisal/-a::lol: težko se je ne prepoznat v komentarjih zgodbe o Adu

Kot že enkrat napisano, ne mislite, da imate z budalami, ki ne znajo med vrsticami brat, opravka. Ker nimate. Za hrbtom blebetajte ma lih kar vam paše (kar itak obilno počnete), ampak ko pa začnete javno v k.... pošiljat, pa pričakujte vsaj enako mero nazaj. No, vsaj od mene. Ker recimo, da tega ne bom prenašala in me je sram, da imam take med "sodelavci".
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 19, 2013 10:58 am

Mačja mama je napisal/-a:OSEMSTO STRANI DUUUUŠKOTAAAAAAAAAAAAA!!!!! :truce: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :clap: :clap: :clap: :truce: :truce: :truce: :dance: :dance: :dance: :girltruce: :girltruce: :girltruce: :birthday: :birthday: :birthday:

:good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 19, 2013 11:06 am

Lih čez AA ko tolčete kar naprej. Skoraj vsak teden prinesejo dve ali tri psice na sterilizacijo iz SLOVENSKIH romskih naselij na njihove stroške in tega ne obešajo na veliki zvon. Zagotovo plačajo več sterilizacij za SLOVENSKE lastniške (od takih ki ne morejo plačat sami) in nikogaršnje pse kot 95% ostalih slovenskih društev, pa tudi tega ne obešajo na veliki zvon.
Pa kar še tolčite po njih, od tega je res veliko koristi. :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 19, 2013 11:13 am

Ah, dej no.. Bulšit! Vsak dela kar želi, vsak potem tudi nosi posledice, tako kot sem že jaz žrla drek, ga bo pa tudi še kdo drug pa big deal.. Pomembno je imeti prave ljudi za sabo in to, kar počnete zdaj resnično ni kul za živalovarstveno sceno. ABSOLUTNE RESNICE ni, vsak počne kar želi, bi si pa močno želela, da bi tudi oči v naših vaseh in mestih (seveda) gledale dovolj žalostno, da bi se jih "rešilo" pekla. Pa še nekaj.. Kdaj bomo pa mačke začeli uvažat? Kot pa že rečeno, živali na ulicah imajo večjo možnost preživetja kot živali v številnih naših zavetiščih, kar je resnično zaskrbljujoče.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 19, 2013 11:17 am

Bi ti odpisala na tole, pa ne bom, ker me boš do smrti zasovražila, če bom odkrita.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 19, 2013 11:17 am

Pa še nekaj, za AA dobro vem koliko psov pripelje na sterilizacijo, ampak čisto neopaženo pa tudi ne počnejo tega https://www.facebook.com/media/set/?set ... 262&type=3 in https://www.facebook.com/media/set/?set ... 262&type=3, ampak nima veze hvala bogu, da jih, bi te pa samo prijazno prosila, da ne pišeš stvari v % za katere ne veš točno kako stojijo, ker dejstvo je, da nekatera društva pa sterilizacij in pomoči lastniškim psom res ne obešamo na veliki zvon in ne prosjačimo za donacije, ampak šivamo, rišemo in ustvarjamo zanje.

PS: Ne bom čisto nič zamerila, ker meni poslovne zadeve ne pokvarijo človeka kot osebo, zato kar z besedo na dan pa da razčistimo te fuck offe, ki nikomur niso v užitek.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 19, 2013 11:22 am

Ja, šiva, ti si najboljša, najbolj razdajajoča, najbolj fer kar se tiče zbiranja donacij, v glavnem ni da ni. Vsi ostali (razen nekaj izjem) smo bleferji, kreteni in idioti. Napisala sem natančno, in ja, objavljajo samo delček tistega, kar naredijo v tej smeri.
To bi bilo z moje strani čisto vse, ker mi srce več ne prenese in me bo lihkar fršlok.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 19, 2013 11:28 am

Še tole potem pa res zaključim, ker tole nikamor ne vodi.. Tukaj ne gre ZAME osebno, ampak za DRUŠTVA, ki pomagajo živalim, Lajka ni moje društvo, ampak društvo mnogih oseb, zato so bila tule moja osebna mnenja in ne mnenje društva, jasno. Kdo kako zbira in zakaj nima veze, hvala bogu, vsi naj bi se trudili za lepši jutri, zato jaz s tem nimam problema, samo recimo bobu bob in se ne sprenevedajmo kaj počnemo ter nosimo vsak svoj križ.

Še enkrat pa.. Tale debata nikakor ni stvar mišljenja o osebnostih, ampak le o dejanjih, zato so vsi fršloki nepotrebni, ker več kot očitno vsi vemo na katerih straneh stojimo glede uvažanja že psov že leta in to ni zadeva iz danes na jutri.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 19, 2013 9:15 pm

Ne bi se rada mešala v kakšne prepire ker v bistvu niti ne vem točno za kaj se gre, ampak samo za tiste, ki vam solijo pamet, lahko uporabite tole
(sem našla na 9gag-u in sem se spomnila na razne debate...)

http://9gag.com/gag/a1AAMED
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 6:30 am

Duško, naj tisti prodajalki, ki me je včeraj z veliko govorjenja prepričala, da sem namesto pripomočka, ki ga rabim, kupila krneki, zraste mozolj na riti! Pa se mi je zdelo čudno, ampak sem se pustila prepričati (koza jaz!) in doma po nekaj guglanja ugotovila, da sem prinesla domov stvar, ki se uporablja za čisto nekaj tretjega! Za to, kar jaz rabim, pa ni niti najmanj uporabna. :ireful:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 6:43 am

najbrž lahko odneseš nazaj in poskusiš tokrat kupiti točno tisto, kar rabiš :D (mja, denarja nazaj verjetno ne boš dobila, tudi menjava izdelka je boljkone stvar njihove dobre volje ...)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 6:51 am

Narava izdelka je žal taka, da mi ga niti pod razno ne bodo zamenjali. :( Tistega, kar sem jim jaz razložila, da rabim, pa nimajo, "ampak čist zares, guspa, tole je lih tko dobr! Druzga nimamo!"

Grrrr. Pa naprej na iskanje, kje bi utegnili prodajati to čudo...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 6:56 am

Hehe, sicer nimam pojma, kaj iščeš, ampak ... gugl in spletne trgovine so tvoji prjatli ;) Vsaj glede na založenost slovenskih štacun ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 7:01 am

Eh, ja, pa sem bila res malo kriptična. :) Iščem ščitnik za zobe (ne športnega, ampak tistega, ki ti prepreči, da si z nočnim škripanjem narediš razpoke), pa izgleda, da bodo res ali tuje spletne štacune, ali pa se bom odpravila do kakšnega zasebnega ortodonta, da mi ga naredijo po meri. V raznih Sanolaborjih in lekarnah podobno nihče sploh nima pojma, kaj hočem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 7:03 am

ja, sem že slišala za to zadevo. in jo čist pred kratkim tudi nekje videla, pa nimam pojma, kje. če se spomnim, ti sporočim :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 7:24 am

Obrni se na ortodonta, ti bo naredil ta'pravega...
(ali pa v športih štacunah kupi tistega za box) :D
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov