Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 21, 2013 10:25 pm

Re: Daj si duška

Duško 13 let nobenih težav z zdravjem v zadnje pol leta pa stalno na veterini visivia, dej naj bo v četrtek vse ok prosim prosim :'(
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr maj 22, 2013 7:29 am

No, ni treba nadoknadit vse za nazaj, veš?! ;)

p.s.
2 all sunshines

Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 22, 2013 9:23 am

helena je napisal/-a:se je, Sanja ima zagotovljen nov dom, pa Lejlica tudi, pa nobenega od malih sporic ni povozilo do takrat, ko smo jih spravili na varno, tudi če so tekali po sredini ceste. :) :kiss:

Lepe novice :rose: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr maj 22, 2013 9:31 am

Ko poskusiš nekaj prišparat, pa še več zapraviš na koncu. Duško, nisem srečna. :S
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 22, 2013 9:37 am

pa sej mi ni treba navajat razlogov, zakaj vas ne bo po mačka, pa se opravičevat, pa ne vem kaj - samo kratko sporočilce "ne bo nas" zadostuje,
da ne čakam, ker resssss! nimam kaj drugega za počet in kje drugje za bit :dash: :devil:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Okl.Ljubljane

Odgovor Sr maj 22, 2013 11:51 am

Srčk buba.
Zarad večih stvari. Spala bi in prespala vse... :girlsad:
... ko si rečeš: ''vem in smem''.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 22, 2013 12:46 pm

slavica je napisal/-a:pa sej mi ni treba navajat razlogov, zakaj vas ne bo po mačka, pa se opravičevat, pa ne vem kaj - samo kratko sporočilce "ne bo nas" zadostuje,
da ne čakam, ker resssss! nimam kaj drugega za počet in kje drugje za bit :dash: :devil:

Jaz vem da se trudite pa čakate zato, ker želite mucam nove domove. Ampak tele scene se tok pogost dogajajo, da bi jaz osebno čakala max pol ure, potem bi pa pač veljalo da je odpovedano. Mogoče bi se bodoči zainteresirani posvojitelji malo zresnili, pa dojeli, da ni težko javit po telefonu če te ne bo / je nekaj vmes prišlo / je gužva na cesti / ... Ker je ta "opravek" malo bolj resna zadeva, kot it na kavo nekam. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 22, 2013 12:58 pm

Že, že, samo v vsakem primeru si prilagodil svoj dan temu, da boš nekoga pričakal doma. Marsikdaj kaj odpoveš ali prestaviš, potem pa čakaš in čakaš. (Čeprav sem jaz že prišla do tega, da res ne odpovedujem ničesar več, ker se nekomu tako strašansko mudi, da mora mačka videti takoj jutri.)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 22, 2013 1:41 pm

Saj razumem čist..

Samo kakšni zainteresirani imajo zgleda res občutek, da cel dan doma sedite pa mačke češete.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 22, 2013 1:44 pm

ja, sej veš, kako je to: če nismo najbolj prijazni na svetu, se bodo pa našemu šefu pritožili ;) pol bomo pa brez službe ostali rofl (ker nekateri pač verjamejo, da je to naša služba, ja ;) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 22, 2013 1:45 pm

all je napisal/-a:
slavica je napisal/-a:pa sej mi ni treba navajat razlogov, zakaj vas ne bo po mačka, pa se opravičevat, pa ne vem kaj - samo kratko sporočilce "ne bo nas" zadostuje,

Jaz vem da se trudite pa čakate zato, ker želite mucam nove domove. Ampak tele scene se tok pogost dogajajo, da bi jaz osebno čakala max pol ure, potem bi pa pač veljalo da je odpovedano. Mogoče bi se bodoči zainteresirani posvojitelji malo zresnili, pa dojeli, da ni težko javit po telefonu če te ne bo / je nekaj vmes prišlo / je gužva na cesti / ... Ker je ta "opravek" malo bolj resna zadeva, kot it na kavo nekam. :S

Al pa če se greš "hard to get" tako kot jaz, pa morajo vedno oni čakati tebe in klicati in to.... :D Ampak deluje.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 22, 2013 1:55 pm

mi je tudi to že začelo hoditi na misel, ampak za trenutna moja dva ne stojijo glih v vrsti; ker sta že "stara", a veš :rolleyes: .
Če sta tedva stara, ne vem, kaj bo pol Srečko, fosil menda rofl

oh ja; sej bo, enkrat :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 22, 2013 2:42 pm

Mene pa boli srce, ko mi ljudje govorijo, da se "pametno delam", "jim solim pamet, kako naj živijo", da "mislim, da imam zmeraj prav" in da "nimam posluha za življenjske okoliščine", če trdim, da je njihova dolžnost zagotoviti, da mačica ne bo breja, še preden jo bo veterinar blagovolil sterilizirati, ker tega se menda itak ne da. Če pa pridejo mucki, hja, bodo pa krasne male igračke za otroke!

In potem postanem tako jezna, da tudi 10km teka ne pomaga za umirjanje, in bi rada tulila in imam nočne more. In ne vem več, ali sem bolj žalostna, jezna, razočarana, obupana... :girlcry: :ireful:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 22, 2013 6:21 pm

A veš tisto, ko se moraš registrirat za spletno aplikacijo, za sporočanje stanja števcev, pa nobena koda in šifra ne prime, pa izpiski so pomanjklivi... pa ti noben po mailu ne pomaga. Pa dve različni aplikaciji in nikjer mi ne rata. :dash: :dash:

Bom jutri še enkrat probala, čeprav se mi že zdaj ne da. :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 22, 2013 8:29 pm

All, a Gen-i? Jaz kar po mailu pošljem stanje števca ;)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 22, 2013 8:41 pm

Pa SPL. Gen-i ga nekaj serjejo.Do konca mesca bo že nekaj... :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 23, 2013 5:01 pm

sem čisto paf. Sem že res marsikdaj doživela, ampak kaj takega pa še ne :fool:. Da nekdo zahteva brezplačne rezervne dele na stvari, ki je stara 16let!! ki jo je seveda sam poklumpal in kupil pri ixs poljubni firmi, ki z mano itak nima nobene veze... :dash: ker so mu napačno razložili eno zadevo in bi on to zdaj meni reklamiral :devil:
komaj čakam :crazy: :threaten:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 23, 2013 10:14 pm

Vixen je napisal/-a:Kopiram s FB: Po tragični nesreči na avtocesti MB-LJ so še vedno pogrešani trije psi: šetlandski ovčar, border collie in beagle...vsi ki ste v okolici ali poznate koga od tam, prosim, da delite tole obvestilo.
Bodite pozorni prosim, če kje opazite katerega izmed psov in obestite zavetišče Zonzani, kjer se nahajajo preostali psi in čakajo na prevzem lastnikov.

Dva psa sta še vedno pogrešana.
Citiram: "Sheltie je bil v sredo zjutraj viden v sadovnjaku Sadjarstva Mastnak na Ponikvi pri Šentjurju. Naj ga nihče ne poskuša ujeti, ker se zelo boji ljudi in bo zbežal. Če ga vidite sporočite v Zonzani, kjer vedo kako ukrepat." Baje je bil tudi drugi pes opažen z njim.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 25, 2013 8:22 am

Duško, konec maja smo, ne konec oktobra...mraaaaaazzzZZZZz. :S :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 25, 2013 9:04 am

Sej ne da je kdo opazil, da me ni (ali me celo pogrešal, si ne delam iluzij), ampak čisto tako v vednost:

AHOOOOJ, jaz sem nazaj med živimi. :truce: :girltruce: :greeting: :yeey:
Če mi je v zadnjih 10 dneh kdo kaj pisal na kakšni temi od licitacij (ali kjerkoli drugje), me lepo prosim opozorite na to ker nisem bila nič online.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov