Daj si duška

Moderator: andreja

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če maj 16, 2013 4:53 pm

Re: Daj si duška

Pomagalo bi tudi, če bi ljudje znali kdaj, kadar ni nujno sesti za volan, uporabiti noge, kolo, mestni bus..., ne da se za vsak ovinek vozijo z avtom. Ampak čez komot ga ni.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 16, 2013 5:06 pm

Ja to itak, samo to ne odtehta nekulture na cesti. Pa vsi pač ne grejo z busom, ker si z avtom še vedno hitrejši (odvisno kje živiš), problem je neupoštevanje pravil.

Samo saj pešče imaš tudi smotane, take npr. ki vidijo samo svojo sveto trolo, zasedejo cel pločnik, pa noben se ti ne umakne ko hočeš it mimo. To me je vedno spravljalo ob živce, ko sem na faks hodila.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 17, 2013 9:03 am

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe maj 17, 2013 9:46 am

Fak, glih tale članek sem hotla pripopat.

Včeraj je blo res noro na cesti. V dežju in na mokri cesti kreteni pridejo še posebno do izraza in res jih žal ni malo :negative: Al pa samo jaz takrat kretene bolj opazim, ker so na mokrem kašna ravnanja res hitro smrtno nevarna. Je treba recimo iz pospeševalnega pasu takoj zavit na vozni, čeprav je še dolg in je še dovolj časa za razvit primerno hitrost. Sploh je nobl to nardit v trenutku, ko po voznem in prehitevalnem pasu vozita vzporedno dva avta kašnih 130 km/h, če vozita približno po predpisih, pa met za avto priklopljeno še prikolico.... na kateri piše prevoz živih živali :fool: O kamionih in kamionistih pa po večini itak sploh ni za zgubljat besede več sploh...
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 17, 2013 10:41 am

Res žalostno :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 18, 2013 7:56 am

Aaaaaaaaaaaaaa :dash: :dash: kakšen dobro jutro, ti ob pol osmih na vrata pozvoni soseda in ti pove, da ji spet teče dol oz. kaplja iz cevi, ki je stara eno leto in en mesec pa, ki je bila zanč zarad enakega razloga še enkrat zašvasana. :shout: :shout: :ireful:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 18, 2013 11:22 am

duško,
ti veš da sm jst bolj pasja kot mačja in prosim če se tale mala mačja zverina čimprej sestavi ker jst ne vem a je to normalno da 14 dni po operaciji še zmerej drži glavo postrani pa ma težave pri grizenju in žvečenju hrane in potem zganjam paniko :dash:
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 18, 2013 11:28 am

kako naj spravim živo zelen marker iz svetlo bež deke in z mačjih tac??!! :dash:
a sem jest imela totalni mrk v glavi tisti dan, ko sem posvojila to satansko mačko :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So maj 18, 2013 11:34 am

sej sočustvujem, slavica, res :praising:

ampak :lol: :lol: :lol:

:truce: :bye:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 18, 2013 3:21 pm

piiiiiiiiiiiip MRAVLEEEEE :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :dash: :dash: :dash: :dash:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 18, 2013 4:41 pm

Cats je napisal/-a:http://www.24ur.com/novice/slovenija/zaradi-prometne-nesrece-nastala-osemkilometrska-kolona.html

Eh :girlsad:

Kopiram s FB: Po tragični nesreči na avtocesti MB-LJ so še vedno pogrešani trije psi: šetlandski ovčar, border collie in beagle...vsi ki ste v okolici ali poznate koga od tam, prosim, da delite tole obvestilo.
Bodite pozorni prosim, če kje opazite katerega izmed psov in obestite zavetišče Zonzani, kjer se nahajajo preostali psi in čakajo na prevzem lastnikov.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 18, 2013 4:44 pm

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 19, 2013 9:59 am

:offtopic:
Včeraj sedimo na kavču, v naročju sem imela tigrico Sayo.
Nakar mož reče, kaj pa dela ta maček na oknu (iz zunanje strani). V mislih takoj preletim vse mucke, ki so pri nas in se mi zdi, da ni panike, da so naši vsi "pod kontrolo", kjer morajo biti.
No, kot kaže, je en zunanji/vaški muc iz gole radovednosti prišel pogledat, kaj se pri nas dogaja. Mogoče bi bil pa tudi on rad notranji. ;)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 19, 2013 12:51 pm

Ok, saj vem da ima Sunita Williams tudi slovenske korenine, samo a se lahko nehajo novinarji napihovat pa bluzit o slovenski astronavtki??? :dash: Res ne razumem tega, pa na živce mi gre. :negative: :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 20, 2013 11:58 am

Uf, sem jezna. :aggressive: V soboto popoldne me je našel en majhen kosmat kuža, ki mi je (no, naši Mel) sledil do doma. Sem klicala Gmajnice in so ga prišli iskat.

Danes sem jih klicala, kuža je bil čipiran in je že doma. Ker pa imam v spominu, da je taistega psa en od sosedov (žal se ne spomnim kdo, naša stolpnica ima okrog 130 stanovanj, jaz pa obupen spomin za ljudi) že parkrat našel in zadržal, sem vprašala, če lahko preverijo, če in kolikokrat je že bil pri njih. No, teta na telefonu mi je povedala, da:
- mi teh podatkov ne more dat (kar razumem, ampak brez tega ne morem dat prijave)
- oni ne bodo preverjali in/ali podajali prijave, ker
- če se to zgodi 1x ali 2x na leto, je OK, če bi se redno dogajalo,
- ima pa itak VURS vpogled.

:dash: :dash: :dash:

Pa še tole moram rečt: :dash:

P.S.: Zdaj lahko samo upam, da kuža ni isti in da ima krasne lastnike, pa da velja scenarij, ki mi ga je poskušala prodat teta iz Gmajnic po telefonu - da obstajajo nesramni ljudje, ki so ga spustili iz varno ograjenega vrta... :truce: (Ker tukaj v Savcu je en miljon varno ograjenih vrtov... :dash: Pa ker je očitno OK met psa nenadzorovanega na vrtu. In ga ne iskat, ko ti ga kdo spusti. In ne prijavit). :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 20, 2013 7:41 pm

a je lohka že novembr prosm? jest mam dost :bad: .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 20, 2013 8:17 pm

Ravno danes premišljujem, da bi tistim, ki jim kužek večkrat uide "ker se gre mal potepat, dišijo mu psičke" zavetišče moralo vsakič podvojit kazen. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 21, 2013 12:01 pm

Duško, celo plačo sem fliknila mehaniku. Prosim, naj bo zdaj konec. Prosim. Bom čist pridna :angel:

In prosim, naj mi ljudje ne razlagajo, kako mora mačka enkrat kotiti, preden se jo da sterilizirat. :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 21, 2013 8:19 pm

omojbog....a je lahko tegale dneva lepo prosim takoj in nemudoma konec? :angel:
Ena sama lepa/dobra/všečna reč se ni zgodila danes, povsod same zazjokatse... na PŽju, na FBju, na tej in oni kliniki,po telefonu, po ZSjih, non-stop, vsepovsod... :dash: :girlsad: :O :girlcry:
:girlsad: :girlsad: :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 21, 2013 8:35 pm

se je, Sanja ima zagotovljen nov dom, pa Lejlica tudi, pa nobenega od malih sporic ni povozilo do takrat, ko smo jih spravili na varno, tudi če so tekali po sredini ceste. :) :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov