Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 23, 2013 11:22 am

Re: Daj si duška

Pa a gre lahk spodnji sosed rajš šnopc v klet pit, kot da mi tolče po balkonu in ptiče straši :devil: :devil: :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 23, 2013 11:36 am

All, morm rečt, da če bi jaz pila šnopc zdele pa če bi mela klet in balkon, bi ga zihr rajš šlukala na balkonu kot v kleti. :crazy:

No, sam nimam ne kleti ne balkona ne šnopca. :O
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 23, 2013 11:49 am

Ata ga pomoje na skrivaj še malo v kleti pije, ne vem če žena ve, sem ga vidla enkrat kako ima lepo naštimano, pa kozarčke... pa voha se tud fajn kdaj. :D Na živce mi pa gre ker zbija po strehi svojega balkona, čeprav golobov sploh vidi ne, pa samo ene par jih pride. Pač, dva extra zoprna stara soseda (še žena zraven), res ne morem drugač rečt.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 23, 2013 12:36 pm

Ti bi morala videt kaj je delala moja spodnja soseda ko sem še živela v ljubljani in sem včasih nafutrala golobe na okenski polici... je prišla gor v moje nadstropje in se drla name...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 23, 2013 12:38 pm

Vremenarji se hecajo, a ne? :threaten:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 23, 2013 12:43 pm

Mačja mama je napisal/-a:Ti bi morala videt kaj je delala moja spodnja soseda ko sem še živela v ljubljani in sem včasih nafutrala golobe na okenski polici... je prišla gor v moje nadstropje in se drla name...

A si se drla nazaj? :D

Jaz imam hranilnice za vrabce, na katere se skušajo golobi obest, ki so seveda preveliki za take podvige. Spodnja soseda se je sicer enkrat hotela kregat z mano (me je zgleda za svojega moža zamenjala :rolleyes: ), češ da dokler jaz nisem hranila ni bilo nič golobov, zdaj je pa vse usrano. Kar je seveda debela laž (ker je bilo vse usrano tudi prej in ker nisem edina v bloku, ki ima hranilnice) in je samo rabila nekoga, da se zdere nanj, kar ji pri meni sicer ni uspelo. Mislim, se je skušala kregat, jaz se pa s takimi butalami ne mislim tega it.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 23, 2013 1:24 pm

Maaah jaz bi se pa tko rada znebila golobov pa nč ne pomaga, pa vse je skoz usrano. :S sam sm sprobala že polno nekih odganjalnih metod pa nič ne zaleže, glih nasilna pa nism a ne, da bi jim kej nardila...zdj edin morm še sprobat, če deluje kipec sove...

rozika, žal ne...sm pa jaz tudi upala da se. :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 23, 2013 4:14 pm

Ker sem ravnokar zaključila trimesečno seanso odganjanja golobov, jih imam tudi jaz polhn kufr. Vsako leto se en parček odloči gnezditi na mojem balkonu in potem sledijo tedni posrane terase, razdiranja gnezd ip, preden se naveličajo in grejo drugam. Letos sta bila ekstra vztrajna, je trajalo 6 razbitih jajc, da sta spokala stran. Nič ne pomaga, niti mačke na balkonu. En rejec golobov mi je svetoval razbijanje jajc in nadomeščanje z glinenimi, ampak jaz golobov res nočem gledati na terasi. Kot sem se nedavno izobrazila, golobi itak naredijo dve gnezdi, tako da sta se ta dva očitno odselila na bolj prijazno lokacijo vzgajat familijo. In ne vem, kaj mi je šlo bolj na jetra, sranje po terasi ali ploskanje starčkov iz sosednjega bloka (itak, če jaz goloba ne preženem s ploskanjem, ko ga imam na dosegu roke, ga bo pa zagotovo on iz sosednjega bloka :fool: ). V eni fazi sta bila tako nadležna, da sta se umaknila za 10 sekund in se vrnila tisti moment, ko sem zaprla vrata. :devil:

Letos sem pridelala dve polni vreči vejic in eno kilo guana. Zdaj samo še čakam, da bo topleje, da pošteno operem teraso in upam, da bo nekaj časa spet mir.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So mar 23, 2013 4:47 pm

Didi je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a: aaaaaam :scratch: Na čem pa ti to vodo greješ??? Slika

sonce :D :truce:

Vzeto na znanje. No sun, no coffee :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 23, 2013 5:03 pm

mateja je napisal/-a:Ker sem ravnokar zaključila trimesečno seanso odganjanja golobov, jih imam tudi jaz polhn kufr. Vsako leto se en parček odloči gnezditi na mojem balkonu in potem sledijo tedni posrane terase, razdiranja gnezd ip, preden se naveličajo in grejo drugam. Letos sta bila ekstra vztrajna, je trajalo 6 razbitih jajc, da sta spokala stran. Nič ne pomaga, niti mačke na balkonu. En rejec golobov mi je svetoval razbijanje jajc in nadomeščanje z glinenimi, ampak jaz golobov res nočem gledati na terasi. Kot sem se nedavno izobrazila, golobi itak naredijo dve gnezdi, tako da sta se ta dva očitno odselila na bolj prijazno lokacijo vzgajat familijo. In ne vem, kaj mi je šlo bolj na jetra, sranje po terasi ali ploskanje starčkov iz sosednjega bloka (itak, če jaz goloba ne preženem s ploskanjem, ko ga imam na dosegu roke, ga bo pa zagotovo on iz sosednjega bloka :fool: ). V eni fazi sta bila tako nadležna, da sta se umaknila za 10 sekund in se vrnila tisti moment, ko sem zaprla vrata. :devil:

Letos sem pridelala dve polni vreči vejic in eno kilo guana. Zdaj samo še čakam, da bo topleje, da pošteno operem teraso in upam, da bo nekaj časa spet mir.

A vidš, jaz pa še do gnezda ne morm, ker je pod mojim balkonom kt ena polička, ki je pol idealna za gnezdi delat (bravo arhitekt), razen če bi res cel balkon razdrla...no zaenkrat imam ob ograji za 2cm na debelo posrano in mojo ubogo kukovico (sej se tko reče uni spomladanski rožci, vijolčni?) je za las zgrešil en ogrooomen kakec. :threaten: :crazy: Baje pomaga v zrak "streljat" pač z unimi neki glasnimi kvazi pištolcami ampak, da morš to vsaj en teden počet vsakič k vidiš goloba...pol lohk še dopust vzamam al kwa. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor So mar 23, 2013 11:18 pm

Če se komu ljubi; dajte nam prosim (oz. Valu in Pashi) kak glas: http://www.facebook.com/nakitko.si/app_ ... p_data=750 Všeček je 5 točk, delitev pa 10, lahko oboje in je 15 točk.

Gre za nagradno igro nakitko.si, poslati je bilo treba eno sliko svojih živalic, tistih 100 z največ točkami dobi za nagrado verižico sovico po izbiri, prvi pa bon za 100€. Si upam rečt, da smo zadnji :girlcry: Če kaj dobimo, gre za licitacije....Hvala :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 24, 2013 12:38 am

Jaz tudi nisem fan golobov, ampak definitivno ni moja krivda da letajo naokoli, pa kakšnih gnezd tudi ni. Dokler je blato zunaj, se pa seveda ograja umaže, če golob na njej stoji. Imam pa raje golobe, kot usrane sosede, ki znajo pometat direkt samo čez balkon, da imam lahko njihove smeti za malico, ali kot okraske v laseh če sedim na balkonu, pa ki znajo čike tudi metat čez balkon, pri drevesu pred balkonom leži še cel kup baterij, ki jih bom šla očitno jaz pobrat, ker se tisti svinji, ki jih je vrgel ne zna 50 metrov do trgovine sprehodit, kjer jih zbirajo. Itd...

Danes nisem ravno za med ljudi :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 24, 2013 10:22 am

A zavetišče Turk po 30 dneh tudi usmrti pse? So si jih nabrali od ciganov malo morje....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 24, 2013 10:31 am

Po do sedaj znanih podatkih ne.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 24, 2013 11:09 am

Tale maturantski ples je bil pa za dol past super. :yahoo:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne mar 24, 2013 11:38 am

SZKŠ?
Dogs have Masters. Cats have staff.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Ne mar 24, 2013 3:53 pm

:dash: Zakaj se nekaterim zdi tako normalno oddajat mačke pri 7,8 tednih?? In to takšnim, ki bi mogli znat Zzziv na pamet....

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne mar 24, 2013 6:07 pm

Naj vreme že enkrat vzame na znanje, da je pomlad. Ker prit premražen in prepihan v bajto z ugasnjemo centralno je res :bad:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne mar 24, 2013 6:52 pm

kako dolgo bom še ta smotana papiga?!! :dash:
Dogs have Masters. Cats have staff.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 24, 2013 7:14 pm

KamI a samo na povezavo, ki si jo dala kliknem in to je to? Če je to dovolj, sem že kliknila.Srečno.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov