Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe mar 15, 2013 8:00 pm

Re: Daj si duška

Ej, meni se pa svizci full smilijo. Matr kolko majo dela... Slika Slika Slika

:scratch: ... Slika A se sploh lahko poje tolko čokolade? Al kaj z njo nardijo? Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 15, 2013 8:16 pm

ampak eni so res sam za drek mešat, pa še prov uživajo ob provociranju. ko bi lahko tkole mal :witchy: , pa bi nardil puf, pa bi rekli omg in adios. pa ne prid nazaj.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 15, 2013 8:28 pm

Debata je pa je vedno na mestu in dobrodošla. :D :P :bye:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe mar 15, 2013 9:03 pm

O, pa še kako! :girlyes: Tudi nadvse koristna! Slika Še zlasti, kadar leva pa desna roka nista čisto kooperativni Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor So mar 16, 2013 12:13 am

Je*emti Duško sve po spisku, a je lahko naslednji povožen maček, ki ga najdem, v takem stanju, da mu lahko kako pomagam (vsaj z evtanazijo, če že ne z veterinarsko oskrbo)? Ubožček, verjetno je tkole sredi noči na mrzlem asfaltu počasi umiral, v taki "varni" soseski, kjer "ni nobenega avta in še tisti vozijo 10 na uro". Dobr, da ga je nekdo zbil in je bil tak kreten, da se je naprej odpeljal ... ajde, vem, da so ljudje svinje ... ampak da ga dobim trdega in mrzlega in da ga v tem času ni nihče umaknil s ceste, jaz sem bila pa itak prepozna za karkoli ... :'(
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Okl.Ljubljane

Odgovor So mar 16, 2013 2:50 am

Ej, kolega... Spat bo treba, veš. Nism sova. In tole je čisto weird štos! :negative:
... ko si rečeš: ''vem in smem''.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 16, 2013 10:43 am

Ene stvari me pa razjezijo...pa čeprov so brezveze in sm že rekla, da se več ne bom jezila ker škodi živcem in lepoti :P se neki potrudiš za nekoga k ga niti ne poznaš prov zares, potem pa un ne more niti mignit nazaj...dobr pa tud to je v redu, sam povej mi kaj pa kako.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 16, 2013 12:53 pm

renata je napisal/-a:Debata je pa je vedno na mestu in dobrodošla. :D :P :bye:

o čem pa debatiramo?
Dogs have owners, cats have staff

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 16, 2013 8:59 pm

Matr smo zategnjeni, ljudje se sploh ne upajo smejat Avdiču na Viktorjih. Al pa ne dojamejo nič. :cat: :dog: No, je pa res malo na meji kdaj. :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 16, 2013 11:29 pm

na temle radiu so bili v zadnjih dneh ne samo na meji, ampak fajn čez njo, za moj okus, na temo gonečih mačk..... :bad: Enkrat na FBju, drugič zjutraj v živo. Sem poslala protestni mail, pa (še?) nimam odgovora.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 16, 2013 11:42 pm

Radia že nekaj časa ne poslušam več, tko da žal ne bi vedla. Sem sicer prehitro duškala, kasneje je imel nekaj nizkih, čeprav je bil v štartu kar smešen. So bili drugi toliko boljši. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 8:10 am

all je napisal/-a:Matr smo zategnjeni, ljudje se sploh ne upajo smejat Avdiču na Viktorjih. Al pa ne dojamejo nič. :cat: :dog: No, je pa res malo na meji kdaj. :truce:

Po facah sodeč večine niti dojel niso. :S
Morm pa rečt, da sm se jaz letos kr zabavala ob ogledu...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 11:25 am

A je kdo gledal včeraj oddajo Pozor, priden pes! Meni se zdi ideja privezat psa na 1m dolgo vrv, četudi si doma, močno pretirana! Pes je pozimi privezan za radiator, ko kurijo in se mi zdi to too much, saj se ne more umakniti vročini, pa še zelo odlakan je. Upam, da je zaprla radiator. Pa ne zdi se mi samo zaradi vročine slabo, da je pes privezan. Bi bil kakšen bivalni boks veliko boljša rešitev. Pri vrvi se lahko še zaplete+bivalni boks se mu zelo hitro lahko predstavi kot varni prostor in gre rad vanj. Jaz imam z njim super izkušnje.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne mar 17, 2013 11:36 am

zalarjeva je napisal/-a:A je kdo gledal včeraj oddajo Pozor, priden pes! Meni se zdi ideja privezat psa na 1m dolgo vrv, četudi si doma, močno pretirana! Pes je pozimi privezan za radiator, ko kurijo in se mi zdi to too much, saj se ne more umakniti vročini, pa še zelo odlakan je. Upam, da je zaprla radiator. Pa ne zdi se mi samo zaradi vročine slabo, da je pes privezan. Bi bil kakšen bivalni boks veliko boljša rešitev. Pri vrvi se lahko še zaplete+bivalni boks se mu zelo hitro lahko predstavi kot varni prostor in gre rad vanj. Jaz imam z njim super izkušnje.

tukaj se tudi jaz pridružujem tvojemu mnenju, je pa vprašanje ali sta ji ponudila tudi opcijo kletke, ker jaz jih poznam kar nekaj, ki jim je to čist "prevelik strošek" :S , na žalost

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 11:42 am

Upam da je po parih mesecih res prišlo do točke, ko je bil pes lahko odvezan. Sicer pa ne razumem zakaj niso že takoj začeli z vajo. Ko bi bila doma, bi bil pes spuščen in vsakič ko bi skočil kamor ne sme, bi ga lastnica poslala dol, mislim da bi hitro dojel. Razen če je lastnica preveč "mehka" da bi vztrajala. :S

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 12:07 pm

IsKrIcA je napisal/-a:
all je napisal/-a:Matr smo zategnjeni, ljudje se sploh ne upajo smejat Avdiču na Viktorjih. Al pa ne dojamejo nič. :cat: :dog: No, je pa res malo na meji kdaj. :truce:

Po facah sodeč večine niti dojel niso. :S
Morm pa rečt, da sm se jaz letos kr zabavala ob ogledu...

Al pa se delajo lepe, kao da ne bi koga užalili, ... Meni je bilo letos res zabavno gledat. Najprej me sploh niso zanimali, kot ponavadi, ampak sem imela vseeno prižgan TV in sem kmalu vidla, da se kar splača pogledat. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 6:25 pm

Ja tud možno...kdo bi vedu pr nas. :S Jaz sm se odločla predvsem zarad voditeljev včer pogledat k se mi je zdel da bi znal bit boljš kot do zdaj.

Dragi Duško,
hvala, ker si me opomnil, da je včasih tud tak dan, ko gre vse ampak VSE narobe oz. N-Č prov. Se spomne sestra, da naj jaz golaž skuham za celo familjo, ker ona bolj ne kuha, dobi pa domače meso. Ok, ni panike jaz itaq rada kuham. Prnese včer ona ta kos mesa in dam jaz to tajat v hladilnik. Dons dopoldan se spravm olupit in nasekljat kaki dve kili čebule in zraven spustim še kak liter solza ampak vse za to, da bo familja nafutrana. Pogledam meso in ugotovim, da:
a) se sploh ni odtaju
b) so to neka rebra in ne kos mesa za golaž
Kontrolfrik kot sem, se mi je itaq kr zameglil....itaq sm to ugotovila k bi praktično morala dat že kuhat.
Kličem vsa besna mami, ki me je sicer poskusla potolažit pol mi pa pove, da sta in ona in teta preveč bolani, da bi pršli na kosilo...najprej je mami neko virozo fasala, zdj še teta...ampak, da bi blo pa zlo lepo, če bi jaz njima kosilo dostavla. Da če ne bom tud ne bosta stradale ampak, da fajn bi blo pa vseen.
Kličem sestro prav, da ma še en kos mesa v zmrozvalniku in da tist je pa zihr za golaž in da iz tega k je pa že pr men "nej pa neki nardim". :O Skratkaaa, nazadnje sm mela na štedilniku golaž, v pečici dve kili neke kvazi pečenke. K je bla kvazi pečenka pečena sm jo razparcelirala na pakete in enga odnesla sestri, spotoma sm si vse skp polila po bundi in po torbici tko, da prčakujem ta teden sprevod kužkov za sabo. Ta drug paket sm odnesla v njuno leglo bacilov in se pobrala nazaj domov kuhat naprej...pol sm se še tko butnla v en rob od stola, da me cela nogi boli itd.
No za tolažbo sm prebrala skor celo Milino, Melijevo in Muševo temo...zdj bom šla pa še smrad po čebuli v banjo odmočit pol pa upam, da bom že za par odtenkov boljše volje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 9:54 pm

No, jaz ti pa priporočam točko 29 iz Miline teme, pa ne za kuhanje, vase vlij :lol: , da boš uničla bacile :blush:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 10:02 pm

Poleg vseh globokih resnic in modrosti napisanih tam folk si samo 29 zapomni :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 17, 2013 11:25 pm

Oni bojo meni ostali dolžni denarja za nov manjši avto, ampak jaz moram pa njim vrnit 3 leta star laptop. :bad: :bad: :bad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov