Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 08, 2013 6:37 am

Re: Daj si duška

ker je tole najbolj brana tema, pa na nek način se ipak tudi vsebinsko poklapa za semle, sprašujem: a ima kdo danes ali jutri pot iz Maribora do Celja ali v tale konec - Trbovlje, Zagorje, Trojane? Bi bila zelo hvaležna za klic na 041-991-682. Hvala :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 08, 2013 9:44 am

Počutim se kot v kakšni risanki, kjer se junak z eno roko še komaj drži za rep podivjane
leteče preproge, ki vijuga po ponorelem velemestu.

Očitno je tale preproga moje življenje, ki se mu je en mau odpeljalo
v zadnjih mesecih in nič ne kaže, da prihaja k pameti ali vsaj v ravnovesje :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe mar 08, 2013 9:57 am

Hold it tight and enjoy the ride :witch:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 08, 2013 11:33 am

Jao, počutim se kot da se potapljam :( Ko je že vse tako dobro kazalo, se je situacija malo obrnila. Ni še čist za obupat, pa se vseeno full slabo počutim. Moja služba že tko ni boh vej kva, zdej je pa še slabše. Budala sem čist preveč hitro povedala, da bom po vsej verjetnosti šla. Če je pa tok dobro kazalo...
Iščem naprej.
Skoraj vedno preberem horoskop, a nikoli ne verjamem, tokrat pa piše čisto pravilno: ne boste se mogli znebiti občutka manjvrednosti. Ja, prav res! :(
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 08, 2013 2:23 pm

:(

zalarjeva, držim pesti, da se kmalu pojavi ena taka fina nova priložnost,
da boš prav vesela, da je ta propadla :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 08, 2013 3:06 pm

Duško, prosimprosimprosimprosimprosim zrihtaj, da bom loh drug teden srečkala. Tud če me cigoti res nategnejo za tri plače in odpravnino, bom vsen srečkala, če tole zrihtaš tko, kot sem si zamislila. A sva zmenjena? :angel:

če ne te bom nabutala :threaten:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe mar 08, 2013 3:14 pm

Ah, zalarjeva, manjvredno se pa res ne rabiš počutit :* .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe mar 08, 2013 9:01 pm

Zalarjeva tudi mi bomo stiskal tačke in fige, da se vse konča najbolj fajn zate, drži se :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 08, 2013 9:10 pm

Žalostno, da se morajo pri nas kvalitetni ljudje duškati. Res žalostno. Punce, v mislih sem z vami, čeprav vem, da to en k...c pomaga. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 08, 2013 9:33 pm

veš kaj gipsy, včasih je taka moralna podporat tisto kar odtehta da si rečeš kur* gleda bomo že, pa ful bolš se počutiš ko veš da maš ful ljudi za sabo ko nate mislijo. tako da punce pr nas držimo 4 tačke pa 8 pesti!
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 08, 2013 9:37 pm

Punce, vse bo dobro. Boste videle. Zihr ste se že iz večjih sr* v življenju zvlekle, torej glavo gor in pogumno naprej.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 08, 2013 11:41 pm

še tole poduškam, potem grem pa spat: bemti omejitve prtljage na letališčih, ker se že 3 ure matram kramo omejiti na 23 kg in počasi bom začela povečevati plasti obleke na sebi, da bom le pod omejitvijo. :devil: Pa mi je šel šoping, ki sem se ga en mesec veselila, v maloro. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 09, 2013 11:22 am

Hvala punce, full pomaga! :kiss: Moč misli je neverjetna, že velikokrat se je tako izkazalo :angel:
In ko si na tem, da vidiš samo eno osebo, ki ti hoče slabo, misliš, da ti kar vsi hočejo slabo, tole pomaga 100 na uro! Hvala prijateljem, družini in fantu, ki pa je trenutno še najboljša opora <3 Greva pa v biznis z najboljšo prijateljico, s katero sva že 14 let non-stop d`best, tko da sva v isti kaši in sva ena drugi optimizem in moč, čeprav obe jamrava nad situacijo in se hudujeva. Gremo naprej! :good:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 09, 2013 11:23 am

mateja je napisal/-a:še tole poduškam, potem grem pa spat: bemti omejitve prtljage na letališčih, ker se že 3 ure matram kramo omejiti na 23 kg in počasi bom začela povečevati plasti obleke na sebi, da bom le pod omejitvijo. :devil: Pa mi je šel šoping, ki sem se ga en mesec veselila, v maloro. :dash:

Jaz sem že večkrat presegla pa ni noben nič rekel ;) Za kok časa pa greš, da rabiš tok? :P
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So mar 09, 2013 1:55 pm

Glede šopinga: moji kolegi ki večkrat takole potujejo si ponavadi kar po pošti pošljejo paket domov. Bojda je treba samo rečt da gre za darila in ti nihče nič ne teži. Probat ni greh ;)
Za omejitev prtljage pa ja, več plasti oblek nase in se čisto da normalno prit čez...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 09, 2013 2:24 pm

Če jaz vse svoje cote na kup dam pa zvagam, po moje ne presežejo 23kg. :D :blush: :bye:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So mar 09, 2013 2:51 pm

Meni so enkrat zatežili, da moram plačat, mislim da je bilo 15€ na kg, da za ročno prtljago pa ni omejitev. Tako sem se potem oborožena s punkli spotikala po letališču, da je šel moj na pol prazen kuferček lahko med prtljago. In še zdaleč nisem bila edina. To, da so mi ga na tem istem avionu potem razbili, je pa že druga zgodba :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So mar 09, 2013 3:11 pm

Tko se govori Zalarjeva :nyam: , nč obupat :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 09, 2013 3:20 pm

zalarjeva je napisal/-a:Greva pa v biznis z najboljšo prijateljico, s katero sva že 14 let non-stop d`best, tko da sva v isti kaši in sva ena drugi optimizem in moč, čeprav obe jamrava nad situacijo in se hudujeva. Gremo naprej! :good:

Vsaka čast!! Been there, done that, very nearly went bankrupt.
Držim pesti in upam da vama rata!!

Kak biznis pa je to, če ni skrivnost?

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 09, 2013 3:47 pm

Waaa, prazna cvetličarna, 3 zaposlene vse za pultom pri blagajni, vsaka prčka svojo stvar, pa debatni krožek imajo. Se 3x vprašajo katera mi bo računala, se kao zmenijo, pa še kar čvekajo... sem že hotla it, ko se ena končno spomne, poračuna, in še med računanjem gobca!!!! :dash: :dash: In potem se bojijo, da ne bo strank, če bi bil davek večji? Aja??!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov