Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Po feb 25, 2013 11:40 am

Re: Daj si duška

:O nadpridna, bi rekla :O
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 25, 2013 12:13 pm

običajno ne delim filmov, ampak tale me je pa kar zadel. Se splača pogledati:

https://www.facebook.com/photo.php?v=48 ... =2&theater
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 25, 2013 12:45 pm

Sploh ne morem opisat kako se počutim kot "človek"!!! :(
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 25, 2013 2:32 pm

Človek, krona stvarstva.
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 25, 2013 3:41 pm

:girlsad:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po feb 25, 2013 3:42 pm

:( :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 26, 2013 10:10 am

OT ampak vem da je najbol brano tako da pišem tule
A ima katera tole knjigo [psi] in bi jo bila pripravljena posodit, res bi jo rada prebrala vendar so v knjižnicah rezervirane vse za po mesec-dva vnaprej, 77€ mi pa moj študentski budžet nekako ne omogoče :S
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To feb 26, 2013 10:22 am

I do. Samo jo moraš lepo listat, pa težka je ko... pa ti je rajši ne bi pošiljala po pošti, tako da če lahko en mičkeno počakaš, da uskladim še nekaj drugih reči in je ne dobiš od koga bližje, ti jo z veseljem posodim :) Ampak brez une kode na koncu :P
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 26, 2013 5:44 pm

Duško, daj naj se prosim stvari malo hitreje odvijajo noooooooo, prosim? :angel:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor To feb 26, 2013 6:58 pm

Duško, KTG! :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 26, 2013 10:22 pm

Kakšen komentar na današnji pretep psov v Lj?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 26, 2013 10:35 pm

Grozljivka... Boljš da ne napišem komentarja, ker verjetno ni za v javnost...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 26, 2013 10:40 pm

Hm, meni pa ni jasno, kako je doga, ki je bila na kratkem štriku, prišla do zlatkota, ki je bil na dvorišču svoje hiše?

Sicer smo lahko frajerji, ampak razklent gobec psu ni tako lahko...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor To feb 26, 2013 10:46 pm

Na pasjem forumu je bil priliman tale link..kaj storiti v takšnih primerih; http://www.youtube.com/watch?v=1ebR37K8 ... r_embedded
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To feb 26, 2013 11:11 pm

Meni gre samo na jetra kako, ko ena budala, ki si mora pumpat ego in se sprehaja z dvema karakterno izjemno težkima psoma, dovoli, da pride do česa takšnega TAKOJ v sekundi bla bla bla bla kako bi morale vse "nevarne" pasme nosit nagobčnike in ne vem kaj.. Zakaj pa v bistvu? Moje osebno mnenje je, da pes ni nič kriv, kriv je lastnik, prav tako se zlatko (baje naj bi bil sprva celo pripet na povodec, velik BAJE) nima kaj sprehajat pred ograjo dvorišča, ker glede na to, da ga je dosegel pes na tako kratkem povodcu.. Mislim resno, no! Definitivno pa lastnica ni postopala tako kot bi morala.
To err is human, but to get even? THAT is divine.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 26, 2013 11:25 pm

Jaz posnetka sicer nisem vidla in ne morem ravno komentirat. Me pa moti to, ker se pomp pomoje dela izključno zato ker je šlo za dve argentinski dogi in se niti približno ne bi noben v to verjetno vtikal, če bi šlo za bolj "navadno" pasmo. Recimo če bi imel 2 zlatkota skupaj.

Me pa motijo psi, ki so spuščeni na domačem dvorišču, ki ni primerno ograjeno ali zaprto. Pes ne bo gledal do katerega centimetra je parcela njegova, ker čuti da je na svojem teritoriju tudi pred ograjo. Kar zna bit nevarno za mimoidoče.

Je pa seveda tudi nespametno bit na sprehodu z 2 psoma, če jih ne obvladaš popolnoma. Bi bilo verjetno lažje, če bi šla na sprehod z vsakim psom posebaj, ker enega je lažje držat kot 2.

Kakorkoli je pa zoprno, če v tvojega psa skoči drug pes. Vsak to reši na svoj način. Niso pa vsi enako uspešni.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 26, 2013 11:28 pm

A zlatko je bil na povodcu??? Če ne, lastnike zlatkota čez koleno in v medije, ne pa da se obsoja samo lastnico belih psov :devil: Če psa ne bi prišla dovolj blizu za napad, se ta ne bi zgodil, pa če bi imela ženska deset psov. In ja, groza me je ko bodo spet govorili o nevarnih psih, pa bla bla bla. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 3:51 am

Povodec gor ali dol, desjtvo je, da lastnica ni obvladala svojih dveh psov. Ja, vem kako težko je z več psi, mi jih skupaj sprehajamo 4 (od teh so trije absolutno prijazni), pa gresta vedno dve osebi na sprehod in je posebna pozornost na Timiju. ki je do drugih psov nepredvidljiv. Poleg tega, da ne hodimo na javne kraje in vedno opozorimo morebitne sprehajalce s spuščenimi psi.
Če nisi fizično sposoben obvladati svojega psa, potem si ne nabaviš še enega in pika. In to govorim kot nekdo, ki mora po potrebi fizično obvladati 500kilskega konja, ki je precej tečen in bi se kot cucek rad stepel z drugimi.
Pa ne me narobe razumeti, sem ta prva, ki se razp****i nad spuščenimi cucki in jih absolutno ne toleriram. Dejstvo pa je, da vseh lastnikov psov se ne da vzgojiti, vsaj ne dovolj hitro, tega bi se pa morali lastniki potencialno konfliktnih psov tudi zavedati.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 10:01 am

Najbolj grozno je, ker ljudje mislijo da njihov pes pa že ne bo napadel... Sem že večkrat stala med Pino (6kg) in 40+kg psi brez povodca. Se derem lastnikom, jih podim, držim tiste pse za ovratnico lastniki pa nič. :devil: Za Pino vem da se ravno zaradi napada srednje velikega psa boji večjih nepoznanih psov (sicer sva že veliko napredovale pri tem) ampak je pa res ne mislim družiti s psi, ki jih ne poznam, poleg tega pa lastnikov ni zraven. Že res da lahko tudi majhni napadejo velike, ampak je življenska razlika če majhen ugrizne velikega ali pa velik majhnega. No že bolj groba igra se lahko slabo konča. Pred kratkim prilavfa do nas nek zlatko, se derem, ga zagrabim za ovratnico, se mi spuli iz rok, med tem pa lastnik mirno mimo mene kor da se nilč ne dogaja. :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 27, 2013 10:18 am

Moje izkušnje pravijo, da je zelo malo odgovornih lastnikov/skrbnikov, ki si zavestno omislijo "zahtevne" pasme - ponavadi si določene tipe psov izberejo ljudje, ki do taistih psov že a priori gojijo negativne predsodke in jih v javnosti dodatno potencirajo in si z njimi utrjujejo nek imidž. O spuščenih psih pa raje ne bi. Mi je prejšnji teden odneslo vse pokrove, ko sem v Primorskih novicah brala zgodbo o psički, ki naj bi jo raztrgali "potepuški psi ali celo volkovi". Novinar(ka) se sploh ni vprašal(a), kaj je majceno pasje bitje ponoči delalo zunaj, brez nadzora, lastniki so seveda točili debele solze, starosta obalnih lovcev pa se je pritoževal, ker ne smejo več streljati psov, ki preganjajo divjad in koljejo male psičke, ki se ponoči prosto sprehajajo naokoli. Narobe svet :bad:
by Elizabeth M. Hodgkins
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov