Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 18, 2013 8:26 pm

Re: Daj si duška

:yahoo: Jaaa, res je, gipsy - ful ti hvala! :kiss:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 18, 2013 9:05 pm

Naj se vse zrihta duško, prosim. :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 19, 2013 8:13 am

duško, daj da bi gipsy lahko takole "duškala" čim bolj pogosto :yahoo:

Duško, danes bi prav prišle dobre novice, lepo prosim, pa če magari vključujejo 400 km vožnje, samo da niso
preveč slabe :angel: :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 19, 2013 8:21 am

rozika je napisal/-a:Omg, kaj sem danes doživela. Čakalna doba za xy-eno leto ali več, zaradi ne prav lepih izvidov so me naročili v 2 mesecih. Skoraj spustim dušo da pravočasno pridem tja in ugotovim, da so pacienti naročeni na 5minut! Zdravnik uradno dela od 10-13, seveda zamudi eno uro. Prideš na vrsto, imaš maksimalno tri minute (pa še teh par minut se zapičijo v eno stvar in ti postavijo toliko vprašanj, da sploh ne veš več kaj si želel povedati) in spokaj se dati kri. Tudi za to rabijo 3-5 tednov da pošljejo izvid. :bad: za Slo. zdravstvo. Če greš samoplačniško, se ta pregled podaljša na uro ali dve...

Jaz sem se že z dvema zdravnikoma pogovarjala o teh minutah, pač koliko časa lahko posvetijo pacientom in sta se oba zgražala...en je revmatolog je reku, da v večini primerov se njegovi pacienti v tem času še slečejo ne ali pa komaj zlezejo na mizo, ta drugi je osebni zdravnik, ki pa pravi da včasih težko prenaša kako mu en z navadno virozo jamra pol ure kako je prehlajen pa vse medtem ko v čakalnici ga pa čaka kdo, ki mu je precej kaj hujšega pa nič ne jamra.

Kr se pa tiče pluženja...jaz ne vem no ampak spet samo jamranje po Sloveniji kok ni splužen pa kaj jaz vem kaj. Sem bla na Češkem in Poljskem enkrat ko je zapadlo tok snega kot zdaj pri nas, nič ni bilo splužen in ne hecam se. Avtocesta je bila tako zasnežena, da je nisi ločil od pokrajine. Potem v Krakowu je bilo po centru mesta in povsod okrog 30 cm snega pa tega ni noben plužil...šele potem proti večeru (padal je prešnjo noč in čez dan) so se mal zapelal tm po glavnih cestah.
Jaz ne vem kaj si ljudje predstavljajo ampak sj plugi ne morjo bit na vsakem metru ceste naenkrat plus, da če sproti sneži pač še sneži a ne...V pondelk sm šla ob cca.1h peš domov...cela Vojkova je bla tko spucana + pločnik - do suhega, da mi je blo prov trapast bit v skibuckah ker jih tud slučajno ne bi rabla.
No pol pa grem na bus dva dni kasnej in tm na postaji ena ženska v 13 cm petah + platformi...pa še to ne škornjih ampak salonarjih k se je valda komi premikala tm. Mislm pr nas postajajo ljudje tud k Američani, zmer manj zdrave pameti...kmal bomo glih tko vse kr zaprl k bo par cm snega. :devil:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 19, 2013 12:46 pm

Glede pločnikov je odvisno kje si. V Kranju se običajno to ful pozno uredi na določenih koncih in se do doma prebijaš skozi pol metra snega. Ob cesti tudi ne moraš hodit, ker je pa tam pol metra (v širino snega) in plundre. :negative: Mislim, itak vem da ne more bit povsod takoj spluženo, ampak prioriteta so ceste, pločniki pa naslednji dan pridejo na vrsto, če sploh...

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 20, 2013 1:04 pm

Nisem ravno firbčen človek, ampak že drugič v manj kot mesecu dni, je šla cela horda gasilcev mimo naselja v isti konec...potem pa v novicah nikoli nič ne piše. :scratch:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 20, 2013 1:08 pm

Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 20, 2013 5:32 pm

Hvala :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 20, 2013 6:02 pm

Zdele sem pa res tako prekleto BESNA, da mi je dejansko, ne pretiravam, fizično SLABO!!!!!
Pa še spit ne smem enga ta kratkega, da bi se skulirala...

:shout: :aggressive: :threaten: :ireful: :mad: :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 20, 2013 6:46 pm

Mačja mama pojdi ven hodit in hodit ali tečti, kljub dežju. Saj, če oblečeš palerino ne boš mokra. Sem prepričana, da ti bo pomagalo.Na tak način si velikokrat pomagam. Jaz se ta trenutek odpravljam hodit, da mi hoja omili tesnobo. A štartava skupaj? :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 20, 2013 7:24 pm

Skorajda rajši ne, ker me poleg vsega ostalega še centralna kurjava zaje***, pa ne bi potem na pol mokra in fajn premražena rada prišla v hišo, kjer se niti stuširat v topli sobi s toplo vodo ne morem..
Ampak vseeno hvala za nasvet. Mogoče enkrat ko se malček segreje, al pa vsaj ko padalo ne bo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 20, 2013 7:38 pm

Ampak, če centralna zašteka je pa s..... Če mene zebe sem sitna in živčna in se ogrejem tako, da naredim generalno po celi hiši. Kakorkoli, MM mislim nate, da se težave porihtajo čimprej, hitro, brž :kiss: .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 22, 2013 8:34 am

mačja soba je prazna :O :girlcry:
grem malo na off od tle, moram moža brcat, naj hitro štema :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 22, 2013 12:26 pm

vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 22, 2013 1:04 pm

TPV, podpišem! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 22, 2013 1:14 pm

A tvoja tud zamuja? :crazy:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 22, 2013 1:25 pm

ne pitaj, dušo :dash:
Vlečni konj je dal pa v nižjo prestavo. Preceeeej nižjo :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jan 23, 2013 8:02 pm

Duško, res te ne izrabljam preveč, ampak tole danes je pa too much!!!! Tegale reveža sem morala danes peljat evtanazirat, ker so ljudje po tem, ko ga je nekdo zbil z avtom, hladnokrvno hodili mimo! Mucu žal ni bilo več pomoči, ampak tole danes je pa res višek! Samo še en naj mi reče, da so muci notri bogi, vsakič dobi tole sliko pred oči!

Slika
To err is human, but to get even? THAT is divine.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 23, 2013 8:06 pm

Jezus Marija, res ne zmorem kaj drugega spraviti iz sebe, tako hudo mi je za tegale reveža od revežev :'(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 23, 2013 8:32 pm

Hvala vsem vpletenim pri pomoči temu mucku. Hvala tebi šiva, pa najditeljicama, pa našim vetkam, ter veterinarju g.Kastelicu iz Bube, ki ste vsi takoj in nesebično priskočili na pomoč, da smo lahko čim hitreje in strokovno prišli do odločitve, da mu ni pomoči, pa mu vseeno dali vse šanse, če bi mogoče vseeno nekako lahko pomagali.
šiva, še enkrat tisočkrat hvala, da si se takoj odzvala.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov