Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 19, 2012 8:34 pm

Re: Daj si duška

Spet prepečenc dieta. :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 20, 2012 8:44 am

Po moje je tko tiho, k vsi zadnje atome energije še lovimo da bomo do praznikov zdržal - vsaj pri meni je tako. :) Komiiiiii čakam soboto, ker sem potem do drugega leta frej. :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če dec 20, 2012 10:11 am

slavica je napisal/-a:Študiram, da bi kar odstopila, to je zadnje cajte v modi :D .

How wrong U R... Slika To zadnje cajte niti na čakalni listi za bit v modi ni! :fool:

slavica je napisal/-a:No takole. A bo še kdo kaj povedal/pojamral/pohecal/bilokaj, ali ste zdaj pred prazniki že čist hin, nekam tiho je zadnje cajte
na forumu?
:P

Jst, jst, Slika a lahko jst?
Gotovi so! 8)
:bye:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 20, 2012 11:14 am

evo, Slavica, samo zate:

že cel teden se mi zdi, da je petek. kar pomeni, da je šok, ko zgruntam, da ne v resnici ne-petek, ogromen! :O
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 20, 2012 2:50 pm

Pa še to:
V podjetju, ki je v sosednji pisarni, so očitno zaposleni sami glasni ljudje, ki imajo vedno strašno veliko za povedat (si bom kar zapisovat začela pa bom prodajala njihovi konkurenci :P ). V zgornji pisarni pa cele dneve prekladajo same težke zadeve in jim kar naprej padajo po tleh. Stropi so leseni. In tista razpoka tam na stropu ...

Eeeenivej. A je kdo že razposlal voščilnice? :P Vsaj službene? :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 20, 2012 3:26 pm

Drage prijateljice, hitro izkoristite vse kupone za popuste v trgovinah, prištimajte romantično večerjo in oblečite tisto tadrago obleko, ki jo šparate za posebne priložnosti. Morda je to zadnja priložnost. Če ne boste pa vsaj imele zanimiv večer. :mocking:

P.S. A kdo ve, ob kateri uri je napovedan konec sveta? Se bojim, da ga ne bom slučajno zamudila. :crazy:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 20, 2012 3:31 pm

Po moje bo ob 21:12? :lol:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če dec 20, 2012 3:47 pm

Skoraj nikoli ne duškam (mislim, da sem do zdaj enkrat), ampak danes pa moram!

:ireful: :mad: :ireful: :mad: :ireful: :mad:

Me kliče soseda, da imam na vratih izvršitelja, zaradi EX lastnika hiše, ki je dolžen še pa još ne vem komu vse. Da jim je povedala, da so že več kot 2 leti novi lastniki, da je vse pravno in zemljiško knjižno urejeno, bla bla bla, pa da kljub temu slikajo hišo in da so mi pustili na vratih zalepljeno kuverto. Če naj jo gre iskat in mi prebrat. Rečem seveda. Bere: opozorilo pred nasilnim vstopom ob asistenci ključarja in po potrebi policije, rubež premičnin zaradi dolga 1300 ne-vem-kolk eur ime priimek bivši lastnik hiše...
Takoj pokličite pomočnika izvršitelja tel št. bla bla, KER SE BO POSTOPEK NADALJEVAL DANES PO 18. URI.

WTF????????

Tip je še vedno prijavljen na mojem naslovu (kako naj jaz to vem????? In kako je sploh lahko prijavljen tukaj brez mojega soglasja??????), zato bodo rubili mene. Oz. zdaj me ne bodo, ker sem pač poklicala. In zdaj moram JAZ na občino in JAZ dat vlogo za ugotavljanje dejanskega prebivališča (koji k.... mene briga, kje tip zdaj, saj ga ne iščem jaz, ampak oni?) .

In kaj bi bilo, če moje sosede ne bi bilo doma, ali pa bi bila doma in ne bi kuhala goveje juhe in zato ne bi šla na vrt po peteršilj in videla avta in me poklicala? Bi prišla ob 9h zvečer v izropano hišo?
Poklicala policijo, da me je oropala država? Ob asistenci policije?

:dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

Mislim, pa saj tak prf......na država mora crknit!
Dogs have Masters. Cats have staff.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 20, 2012 4:15 pm

Tako je to v pravni državi! :bad:

No, jaz sem imela nekoč obrnjen primer, ko so me prijavili, da sem prijavljena na naslovu, pa tam ne živim in sem morala na Inšpektorat za javni red in mir dokazovat, da gre za moje lastno stanovanje, ki drugih nič ne briga!!!!

Poskrbi, da onega res zbrišejo s tvojega naslova, si imela "srečo" v naši kao pravni državi! :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 20, 2012 5:20 pm

taperverčki je napisal/-a:P.S. A kdo ve, ob kateri uri je napovedan konec sveta? Se bojim, da ga ne bom slučajno zamudila. :crazy:

Bomo z meditacijo in dihalnimi vajami določli, da bo zvečer:

Dušan Jovanović, režiser:
Za 21. december so napovedani novi množični protesti, splošna stavka Sviza, proslavljanje dneva samostojnosti in enotnosti ter konec sveta. Če se bo konec sveta zgodil v jutranjih urah, drugi dogodki na žalost odpadejo. To bo velika škoda. Fizična in duhovna priprava za ta dan naj bo joga: z dihalnimi vajami in duševno koncentracijo poskušajmo doseči, da se bo konec sveta zgodil šele pozno zvečer. Tako se bomo lahko najprej poklonili dnevu enotnosti, nato bomo demonstrirali, potem se bomo še fino zravsali, na koncu pa bomo gledali, kako gre svet v tri krasne. Super program, a ne? Komaj čakam.

Jaz tudi že komaj čakam in se pripravljam na ful! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 20, 2012 5:24 pm

MaxMara je napisal/-a:Tip je še vedno prijavljen na mojem naslovu (kako naj jaz to vem????? In kako je sploh lahko prijavljen tukaj brez mojega soglasja??????)

U got 2 love that de facto/de iure shit, a? :D Mislim sej ni smešno, ampak sčasoma človeku postane... Dobro zrihtaj drugače. Država se ne heca, ko ima posla z navadnimi človečki...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 20, 2012 6:14 pm

Tudi moji psi se pripravljajo na konec sveta. Spali so od 22h včeraj zvečer pa vse do danes, ko sem jih zbudila ob 14h??? :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 20, 2012 6:34 pm

Vsi govorimo predvsem o jutrišnjem koncu sveta, zato se že bojim, da ga bomo sami priklicali....s takšno energijo :( :lol: Meni bi bilo v bistvu čisto prav, da bi ga bilo zares konec, pa da se zemlja sčisti vse človeške nesnage in porodi znova samo tista bitja, ki imajo nepokvarjene duše in srca....živali.
No se jutri srečamo v vicah ali peklu, za v nebesa jih je bore malo. Jaz bom najbrž v peklu, da se malce ogrejem, ko me kar naprej mrazi :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 20, 2012 6:36 pm

Konec sveta naj bi bilo ob sedmih zjutraj....hm, vsak dan ob tej uri je zame konec nekega lepšega sveta, ker ob tej uri nastopim službo. :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 20, 2012 7:12 pm

Ob sedmih zjutraj? Ojoj, pa ga bom res zamudila. Kdaj je pa načrtovan naslednji, uni za zamudnike? 2015?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 20, 2012 7:15 pm

Bi blo treba jet spat v kevder z vedrom na glavi, pa nimam kevdra, vedra so pa vsa plastična. :negative: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 20, 2012 7:49 pm

A že zjutraj bo konc sveta? Pol pa ne bo treba na šiht :yahoo:
Kevder imamo, vedra pa tudi mi samo plastična.
Imamo pa kovinsko šajtrgo, najboljš da si to poveznem na glavo :D

(pa sem rekla, da bom malo tiho :rolleyes: )

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če dec 20, 2012 8:35 pm

Vlada odstavila Vido Čadonič Špelič. :O
Očitno se res bliža konec sveta :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če dec 20, 2012 8:41 pm

to je pa sumljivo.

ziher bodo dali še kakšno večjo barabo na ta položaj.
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če dec 20, 2012 8:47 pm

Reorganizacijo delajo, ukinjajo VURS in namesto njega bo zdaj Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin pod vodstvom Jerneja Drofenika.

http://www.delo.si/novice/politika/vlada-razresila-vido-cadonic-spelic.html
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov