Nudim / iščem / kupim / podarim

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 22, 2012 9:15 pm

Re: Nudim / iščem / kupim / podarim

Če imaš možnost skočiti (oz. koga poslati tja) do ikee, potem predlagam tole - so med cenejšimi (član ikea family si pa v par minutah):
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10226517/
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50226520/
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 22, 2012 9:29 pm

Leia je napisal/-a:Če imaš možnost skočiti (oz. koga poslati tja) do ikee, potem predlagam tole - so med cenejšimi (član ikea family si pa v par minutah):
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10226517/
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50226520/

Hvala, Leia :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 22, 2012 9:33 pm

rozika je napisal/-a:Poznam dve punci, pri katerih je B. odkrila klopno bolezen (ena od njiju je imela kot simptom hudo luskavico), kar prej zdravnikom ni uspelo.

Da ne bo pomote, bolezen sta potem zdravili pri "navadnih" zdravnikih.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To maj 22, 2012 10:19 pm

Skuiki je napisal/-a:
Skuiki je napisal/-a:A ima kdo doma "varnostno ograjo za med vrata" in je ne potrebuje več? :)

No, če pa je nihče nima oz. je ne namerava prodati, bi pa prosila za nasvet, kje kupiti :)

Jaz sem mela to za otroke- varstvo pred stopnicami. Poskusi v kakem Baby centru, včasih je bil v Emporiumu kotiček Mothercare, ne vem če še obstaja.
roaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 23, 2012 10:46 am

Popust za bioresonančno diagnostiko se večkrat najde pri raznih kuponkotih http://popusti.ceneje.si/ 8)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 23, 2012 10:52 am

Machette je napisal/-a:Jaz sem mela to za otroke- varstvo pred stopnicami. Poskusi v kakem Baby centru, včasih je bil v Emporiumu kotiček Mothercare, ne vem če še obstaja.

Verjetno pa je nimaš več, a ne? :blush:

Sem potem pregledala ponudbo pri nas in so vse zelo drage, od 100 e navzgor. Ker potrebujem kot začasno rešitev, zato raje vprašam, če ima kdo doma rabljeno in jo proda :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 23, 2012 11:27 am

Skuiki, jaz sem to začasno rešila s tem, da sem vrata zastavila z eno res fejst globoko polico pa dovolj dolgo, da je prišla čez štoke, potem sem pa štoke zastavila, da se ni prevračalo. Aja pa ne smejo bit pr tej polici kakšni koši za perilo ali kaj podobnega, ker je Hana (ena izmed 4 mejhnih muckov) že poštudirala kako se gor spleza pa potem čez tja kamor ni smela :D 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 23, 2012 11:49 am

skuiki, ravno danes sem nekaj takega videla v šotoru pri lidlu v kranju, za 22€ se mi zdi...
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr maj 23, 2012 12:40 pm

Skuiki je napisal/-a:
Machette je napisal/-a:Jaz sem mela to za otroke- varstvo pred stopnicami. Poskusi v kakem Baby centru, včasih je bil v Emporiumu kotiček Mothercare, ne vem če še obstaja.

Verjetno pa je nimaš več, a ne? :blush:

Sem potem pregledala ponudbo pri nas in so vse zelo drage, od 100 e navzgor. Ker potrebujem kot začasno rešitev, zato raje vprašam, če ima kdo doma rabljeno in jo proda :)

Žal, nimam. verjetno je bivši stran vrgel...
Ampak oni predlog s široko desko pa je ok začasna rešitev, tole za 22 eur pa tut ni slabo
roaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 23, 2012 1:19 pm

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 23, 2012 1:21 pm

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 23, 2012 8:46 pm

Kje kupiti dober šotor s predprostorom za 3-4 osebe? Tam do 100€. Ga kdo od vas morda prodaja?
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

eNa

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če maj 24, 2012 9:31 am

Js mam že ene 5 let enga iz Gigasporta, mislim da je Endless, pa je še vedno super, tudi precej močn dež in veter je lani odlično prestal ;)
Je iglu, torej visok ene 130 cm, za 4 osebe (mislim da širine 240cm), pa malo predprostora ima, tolk, da čevlje tam pustiš. Mislim, da sm dost podobnega kot ga imam js, še lani vidla v Gigasportu :) Priporočam :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 25, 2012 8:15 am

kaj pa mogoče nazraku.si se mi zdi da je. kolega ma to kemping prodajo in zihr najdeš kej pametnega gor. če boš, mi povej, da uporabimo vip :) .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 25, 2012 8:29 am

Uff, kakšne cene! Sem gledala po Bolhi, kjer ljudje prodajajo zelo malo rabljene, recimo samo 8 dni lansko leto, ali pa samo raztegnjene, kvalitetne in zelo ugodno. Bova po moje kar tako kupila, hvala!
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 25, 2012 8:50 am

Midva sva pred leti kupila šotor z dvema spalnicama (postaviva samo eno, ostalo je pa jedilnica/predprostor/skladišče/vstavi po želji) v sport2000, zdaj menda sportsdirect, ko so imeli eno ogromno znižanje (imajo itak vedno ;) ), tako da se ti mogoče splača pogledat še pri njih.
Seveda je pa pomembno tudi, za kaj boš šotor uporabljala. Če rabiš za kakšen vikend, ko boš prespala samo eno noč, ali pa za popotovanje, ko boš šotor postavljala vsak dan, ti svetujem kaj takega: http://tente.quechua.com/en/tent/r-2,en ... anees.html (baje so pri nas tako navite cene, da se ti splača it kar v Italijo ponj ;) )
Če boš šotorila na kakšnem zelo vetrovnem/deževnem področju, tudi dobro preveri kvaliteto šotora itd.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 25, 2012 10:26 am

Midva ga rabiva za podaljšane vikende v campih, postaviva in 2,3 noči prespiva in to je to. Da bo lepo vreme, bova prej prečekirala :) Sem pa pozabila na Sport2000, tam je res veliko stvari zelo poceni ja. Hvala!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 25, 2012 1:46 pm

V zadnji reklami od Merkurja so tudi eni znižani šotori ;) Na to se sicer sploh ne spoznam, zato ne vem, če so kvalitetni.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 25, 2012 6:04 pm

Tkole je, podarim kovter (prešito odejo?), je standardne velikosti sam se je po moje skrču mal k jaz to kr v pralni stroj dam. Po moje je polnilo volna k drgačnih pr nas ne kupujemo :D ampak moram preverit. Bo tudi opran preden kam gre in glede na to, da je rabljen ga lahko katera ponuca tud za kakšno velko pasjo posteljo ali karkoli. Če je kak interes sporočte, drugače gre pa dol. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 25, 2012 6:52 pm

Lahko kdo priporoči veterinarja, ki se spozna na kunce, in dela v Mariboru ali okolici?

Hvala!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov